• 3% zľava pri platbe prevodom
Modul inteligentního záclonového spínače WiFi Avatto N-CSM01-2 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Modul inteligentného spínača závesov WiFi Avatto N-CSM01-2 TUYA

14,42 € (s DPH) 12,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný WiFi ovládač roliet Avatto N-CSM01-2 TUYA

Inteligentný diaľkový ovládač roliet je moderné riešenie pre ľudí, ktorí si cenia pohodlie a komfort v každodennom živote. Vďaka diaľkovému ovládaniu prostredníctvom aplikácie Smart Life/Tuya Smart môžete ovládať rolety vo svojej domácnosti kdekoľvek a kedykoľvek prostredníctvom telefónu alebo tabletu. Diaľkový ovládač je kompatibilný aj s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Home a ponúka možnosť nastaviť stupeň otvorenia žalúzií, ako aj vytvárať časové plány. Pozrite sa, aké je to pohodlné!

Avatto/N-CSM01-2/1

Nastavenie stupňa otvorenia

Funkcia nastavenia stupňa otvorenia žalúzie umožňuje nastaviť presný stupeň otvorenia okna pomocou percentuálnej lišty alebo hlasových príkazov. Toto riešenie vám pomôže nastaviť množstvo svetla, ktoré vniká do miestnosti, a vytvoriť správnu atmosféru pre vaše činnosti!

Avatto/N-CSM01-2/2

Zoskupujte svoje zariadenia

Ovládač žalúzií Avatto WiFi umožňuje zoskupiť viacero zariadení, aby ste mohli ovládať žalúzie v rôznych miestnostiach súčasne. Vďaka funkcii "Link" môže ovládač spolupracovať s ďalšími modulmi, snímačmi a zariadeniami v dome, čo vám umožní vytvárať rôzne scenáre, napríklad režim spánku, pracovný režim, režim večere alebo domáci režim.

Avatto/N-CSM01-2/3

Vytvorenie pracovného plánu

Ovládač má aj funkciu plánovania, takže si môžete naplánovať automatické ovládanie žalúzií podľa svojich potrieb. Zariaďte, aby sa žalúzie otvárali každý deň v rovnakom čase, a spríjemnite si tak vstávanie. Inteligentná domácnosť sa prispôsobí vášmu rytmu!

Avatto/N-CSM01-2/4

Spoločné ovládanie

Funkcia "Rodinné zdieľanie" vám umožňuje zmeniť oprávnenia a udeliť ostatným používateľom prístup k správe vašich rolí. Všetci členovia domácnosti budú môcť používať inteligentnú domácnosť a bez námahy nastaviť úroveň otvárania roliet podľa vlastných preferencií.

Avatto/N-CSM01-2/5

Jednoduchá inštalácia

Inteligentný ovládač roliet Avatto WiFi sa ľahko inštaluje. Pred inštaláciou však musí byť vypnuté napájanie. Inštalácia vám nespôsobí veľa problémov a nezaberie veľa času.

Avatto/N-CSM01-2/6

Balenie obsahuje

  • Modul
  • Držiak
  • Používateľská príručka
Typ výrobku: Sada na meranie teploty: Modul Pripojenie Modul: WiFi 2-kanálový roletový modul
Napätie: AC100-240V 50/60Hz
Maximálne zaťaženie: 2,5 mm: 2x3A
Pracovná frekvencia: 2,405 GHz-2,480 GHz
Prevádzková teplota: -10 ℃ až +40 ℃
Protokol: IEEE 802.11b/g/n WiFi
Prevádzkový rozsah: <100m
Rozmery: 1,5 m x 2,5 m: (šírka x hĺbka x výška) 39,2 x 39,2 x 18 mm
Stupeň krytia IP: 2,5 mm: IP20
047987
86 položky
6976037360742

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product