• 3% zľava pri platbe prevodom
Chytrý spínací modul WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný spínací modul WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA

9,93 € (s DPH) 8,27 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný WiFi spínací modul Avatto WSM16-W2 TUYA

Uľahčite si ovládanie osvetlenia vo vašej domácnosti. Funkčný dvojkanálový spínač Avatto na vstupe vám umožní ovládať osvetlenie na diaľku - pomocou aplikácie TUYA / Smart Life alebo hlasových asistentov Google Assistant či Amazon Alexa. Umožňuje tiež vytvárať pracovné plány, časovače a automatizácie. Zariadenie je tiež kompaktné a veľmi ľahko sa inštaluje. Podporuje pripojenie Wi-Fi a je kompatibilné s rôznymi typmi vypínačov.

Avatto/WSM16-W2/1

Aplikácia ponúka mnoho možností

Už sa nemusíte báť, že pred odchodom z domu zabudnete vypnúť svetlo - teraz to môžete urobiť pomocou smartfónu! Aplikácia TUYA / Smart Life vám umožňuje zapínať a vypínať svetlá na diaľku. Umožňuje tiež zoskupovať vypínače a spravovať viacero vypínačov naraz. Zariadenie môžete zdieľať aj s ostatnými členmi domácnosti. Aj oni budú môcť ovládať svetlá na diaľku! K dispozícii je aj funkcia blokovania.

Avatto/WSM16-W2/2

Ďalšie vybavenie

Prispôsobte osvetlenie v domácnosti svojmu rozvrhu. Pomocou aplikácie môžete ľahko nastaviť časovač alebo plán, aby sa svetlá automaticky zapli, keď zvyčajne vstávate, a vypli, keď idete spať. Máte tiež možnosť prepojiť viacero zariadení a automatizovať ich prevádzku. Spínač si tiež dokáže zapamätať posledné nastavenia a obnoviť ich, ak napríklad vypadne elektrina.

Avatto/WSM16-W2/5

Bezproblémová inštalácia

Vďaka svojej kompaktnej konštrukcii je WSM16-W2 kompatibilný s rôznymi typmi spínačov a zmestí sa až do 95 % inštalačných krabíc na trhu. Môžete ho tiež namontovať na svietidlo. Jeho inštalácia vám nespôsobí žiadne problémy ani nezaberie príliš veľa času. Okrem toho je možné použiť 2 spínače na ovládanie jedného svietidla - takéto riešenie bude dobre fungovať napríklad v blízkosti schodiska. Takto môžete pohodlne zapnúť svetlo na prvom poschodí a vypnúť ho pri vstupe na poschodie!

Avatto/WSM16-W2/6

Hlasové ovládanie

Práve miesite cesto, máte veľa práce a hodilo by sa vám dodatočné osvetlenie? Alebo ste už v posteli a chcete ísť spať, ale napriek tomu potrebujete zhasnúť svetlo? S vypínačom Avatto je všetko oveľa jednoduchšie - WSM16-W2 je kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant. Svetlá tak môžete ovládať jednoduchými príkazmi! Teraz vám na vypnutie alebo zapnutie osvetlenia stačí niekoľko slov - nemusíte ani siahať po telefóne.

Avatto/WSM16-W2/3

Značka Avatto
Model WSM16-W2
Farba Biela
Počet kanálov 2
Napätie AC 100-240 V 50/60 Hz
Maximálne zaťaženie LED 2x150W 2x5A
Prevádzková frekvencia 2,412-2,484 GHz
Prevádzková teplota -10 °C až 40 °C
Protokol Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Rozsah pôsobnosti Do 100 m
Rozmery 39 x 39 x 19 mm
Stupeň ochrany IP20
Použite TUYA / Smart Life
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Home
047962
57 položky
6976037360131

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product