• 3% zľava pri platbe prevodom
Smart Light Switch WiFi Avatto TS02-EU-B3 3 Way TUYA (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný WiFi prepínač Avatto TS02-EU-B3 3 Way TUYA (čierny)

13,69 € (s DPH) 11,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný WiFi prepínač Avatto TS02-EU-B3 3 Way TUYA (čierny)

Dotykový vypínač Avatto TS02-EU-B3 je ideálny pre vašu inteligentnú domácnosť. Umožňuje pohodlne zapínať a vypínať svetlá a vďaka kompatibilite s aplikáciou TUYA / Smart Life umožňuje ovládať osvetlenie na diaľku. Zariadenie môžete ovládať aj pomocou hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. Vypínač sa vyznačuje aj odolnosťou voči vode a elegantným, minimalistickým dizajnom. Výrobok je vybavený 3 tlačidlami a podporuje pripojenie Wi-Fi.

Avatto/TS02-EU-B3/7

Diaľkové ovládanie prostredníctvom aplikácie

Nie ste si istí, či ste pred odchodom z domu vypli svetlá? Nemusíte si robiť starosti - stačí siahnuť po telefóne! Vypínač je kompatibilný s aplikáciou TUYA / Smart Life, takže môžete zapínať a vypínať svetlá na diaľku zo smartfónu. Získate tiež možnosť vytvárať časovače a plány pre svoje spotrebiče. Zvyčajne vstávate o siedmej ráno a chodíte spať o jedenástej večer? Nastavte si svetlá tak, aby sa v týchto časoch automaticky zapínali a vypínali.

Avatto/TS02-EU-B3/4

Ešte viac možností

Aplikácia ponúka oveľa viac možností. Môžete napríklad pripojiť svoje zariadenia a ovládať ich v skupinách. Môžete tiež spárovať vypínače s inými spotrebičmi a vytvárať inteligentné scény. Použite napríklad ďalší snímač pohybu a nechajte svetlá automaticky zapnúť, keď vstúpite do domu! Svoje zariadenia môžete zdieľať aj s ostatnými členmi rodiny, aby ich mohli ovládať aj oni prostredníctvom svojho smartfónu.

Avatto/TS02-EU-B3/2

Hlasové ovládanie

Ste zaneprázdnení varením a hodilo by sa vám dodatočné osvetlenie? Alebo možno ležíte v pohodlnej posteli a chcete zhasnúť svetlo? Žiadny problém - vypínač Avatto je kompatibilný s inteligentnými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete ho teda ovládať hlasovými príkazmi! Teraz vám na rýchle zapnutie alebo vypnutie svetiel stačí pár slov.

Avatto/TS02-EU-B3/5

Vylepšený dizajn

Vypínač má štýlový, minimalistický dizajn - skvelý doplnok do každého interiéru. Vďaka jednoduchému dizajnu sa tiež veľmi ľahko čistí - stačí ho raz za čas utrieť od prachu. Vyznačuje sa tiež vysokou trvanlivosťou a odolnosťou voči vyblednutiu, poškriabaniu a iným druhom poškodenia. Vypínač je navyše vodotesný, takže ho môžete bez obáv nainštalovať do kúpeľne. Zariadenie je tiež vybavené podsvietením, ktoré môžete kedykoľvek zapnúť alebo vypnúť.

Avatto/TS02-EU-B3/6

Jednoduchá inštalácia - príjemné ovládanie

Inštalácia zariadenia vám nebude robiť žiadne problémy a nezaberie príliš veľa času. Na ovládanie jedného svietidla môžete použiť aj dva spínače, čo je ideálne napríklad na schodoch. Takto môžete ľahko zapnúť svetlo na prízemí a vypnúť ho, keď vyjdete na poschodie! Tlačidlá výrobku sú tiež veľmi príjemné na dotyk a umožňujú pohodlné ovládanie. Upozornenie: Na správnu inštaláciu vypínača je potrebný nulový vodič.

Avatto/TS02-EU-B3/3

Značka Avatto
Model TS02-EU-B3
Farba Čierna
Počet tlačidiel 3
Menovitý výkon 800 W/kanál
Menovitý prúd 10 A
Vstupné napätie AC 110-240 V, 50/60 Hz
Spotreba energie v pohotovostnom režime 0,45 W / 0,1 mA
Šírka prenosového pásma Wi-Fi 2,4 GHz / 2,4 GHz a 5 GHz
Materiál ABS
Materiál panelu Tvrdené sklo
Rozmery 86 x 86 x 33 mm
Podporované systémy iOS 8.0, Android 4.0 a novšie
Aplikácia TUYA / Smart Life
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings
047924
50 položky
6976037360339

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product