• 3% zľava pri platbe prevodom
Włącznik Światła WiFi NEO NAS-SC03WE Potrójny
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trojitý WiFi vypínač svetla NEO NAS-SC03WE

12,09 € (s DPH) 10,08 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Trojitý WiFi vypínač svetla NEO NAS-SC03WE

Chcete jednoducho ovládať svetlo vo svojej domácnosti? Vypínač svetla NEO Wi-Fi vám s tým pomôže! Môžete ho ovládať prostredníctvom 2,4 GHz siete alebo tradične, dotykom. Navyše vďaka špeciálnej aplikácii budete môcť svetlo vo vybranej miestnosti zapnúť alebo vypnúť, aj keď budete mimo domova. Je vyrobené z tvrdeného skla, je vysoko odolné proti poškriabaniu, ohňovzdorné a vodotesné.

NEO/NAS-SC03WE/1

Inteligentné svetlo

Vypínač svetla NEO WiFi je inovatívne riešenie, ktoré možno ovládať dotykom alebo bezdrôtovo pomocou 2,4 GHz pripojenia Wi-Fi. Funguje vo dne aj v noci. Nemusíte sa však obávať, že neovplyvní kvalitu spánku vo vašej domácnosti. V noci špeciálne LED podsvietenie indikuje, ktorý vypínač je aktívny (ružové svetlo) alebo neaktívny (modré svetlo). Inteligentné svetlo NEO je inteligentný a pohodlný spôsob ovládania osvetlenia v dnešnej domácnosti.

NEO/NAS-SC03WE/2

Rýchle a bezpečné ovládanie

Senzor NEO umožňuje rýchle a bezpečné ovládanie. Pripojíte sa k nemu prostredníctvom 2,4 GHz siete Wi-Fi, vďaka čomu je stabilnejší, rýchlejší a pohodlnejší na používanie. Vďaka tomu môžete zariadenie ľahko ovládať pomocou telefónu. Okrem toho je panel vodotesný podľa normy IP66, takže vypínač môžete ľahko nainštalovať v kúpeľni.

NEO/NAS-SC03WE/3

Jednoduchá inštalácia

Obávate sa náročnej a zdĺhavej inštalácie? S vypínačom NEO sa toho nemusíte obávať! Celý proces je rýchly a jednoduchý. Pripojenie vypínača si vyžaduje len tri kroky. Najprv sa pripojte k sieti Wi-Fi, potom si stiahnite aplikáciu a pridajte zariadenie. Prepínač má navyše nízku spotrebu energie. To všetko na zvýšenie jednoduchosti používania.

NEO/NAS-SC03WE/4

Dlhá a pohodlná prevádzka

Spínač svetla NEO je kombináciou bezpečnosti a pohodlného používania. Na zvýšenie ochrany je vyrobený z tvrdeného skla, ktoré je odolné voči ohňu, a čo viac, je odolné voči poškriabaniu a vlhkosti. Podporuje platformy ako Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assisstant a Tmall Genie, vďaka čomu je jeho používanie ešte jednoduchšie a príjemnejšie.

NEO/NAS-SC03WE/5

Ďalšie funkcie

Vypínač svetla NEO WiFi ponúka množstvo funkcií, ktoré používateľom poskytujú väčšiu kontrolu nad osvetlením v ich domácnosti. Pomocou špecializovanej aplikácie môžete spínač ovládať a sledovať jeho stav. V spolupráci s ďalšími zariadeniami a snímačmi môžete vytvárať inteligentné scény a plány, aby bola vaša domácnosť ešte funkčnejšia. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu môžete prostredníctvom aplikácie vypnúť svetlo, aj keď nie ste doma, čo pomáha šetriť energiu.

NEO/NAS-SC03WE/6
Výrobca: NEO
Model NAS-SC03WE
Menovité napätie AC 85-250 V, 50/60 Hz
Počet kanálov 3
Maximálny prúd max. 5 A (1 výstup)
Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz
Bezdrôtová vzdialenosť do 40 m
Prevádzková teplota 0 °C ~ 40 °C
Prevádzková vlhkosť 0%~90%
Materiál Tvrdené sklo
Zabezpečenie IP66, ohňovzdorný, odolný proti poškriabaniu
Rozmery 86 × 86 × 34 mm
047609
22 položky
6924715900728

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product