• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne Gniazdko Matter NEO NAS-WR15WM WiFi 16A FR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná zásuvka Matter NEO NAS-WR15WM WiFi 16A FR

10,17 € (s DPH) 8,48 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná zásuvka Matter NEO NAS-WR15WM WiFi 16A FR

Chcete urobiť svoju domácnosť inteligentnejšou? Zásuvka Neo vám to umožní! Umožní vám pohodlne ovládať domáce spotrebiče. Okrem toho môžete vytvárať inteligentné plány alebo nastaviť odpočítavanie pomocou špeciálnej aplikácie. Pre väčšie pohodlie disponuje aj hlasovým ovládaním, keďže je kompatibilná so službami Google Assistant a Amazon Alexa. Problémom nebude ani pripojenie k nemu, keďže podporuje 2,4 GHz bezdrôtové pripojenie.

Neo/NAS-WR15WM/8

Inteligentná domácnosť

So zásuvkou Neo si ľahko vytvoríte inteligentnú domácnosť svojich snov! Svoje zariadenia môžete pohodlne ovládať z telefónu, takže budete mať pod kontrolou svoje domáce spotrebiče, nech ste kdekoľvek! Môžete ľahko pripojiť zariadenia, ako je práčka, ventilátor, chladnička, televízor, lampa, mikrovlnná rúra, ale nielen to! Majte nad všetkým bezproblémovú kontrolu!

Neo/NAS-WR15WM/7

Pohodlné používanie

Netrápte sa zložitým nastavovaním a inštaláciou. So zásuvkou Neo sa pripojíte rýchlo a jednoducho! Stačí naskenovať QR kód, ktorý je umiestnený na zariadení. Navyše funguje s najobľúbenejšími platformami, ako sú Tuya, Apple Home, Google Home alebo Amazon Alexa. To tiež znamená, že ju môžete ovládať hlasom. So zariadením Neo už nie je priestor na nepríjemnosti!

Neo/NAS-WR15WM/2

Jednoduché používanie

Inteligentnú zásuvku môžete ovládať zo svojho telefónu. Vďaka špeciálnej aplikácii si budete môcť vytvárať rozvrhy - jednoducho si naplánujete, kedy sa má zariadenie zapnúť alebo vypnúť. Navyše môžete spustiť aj odpočítavanie, takže napríklad váš veterný mlyn sa vypne o 11 minút. Umožňuje tiež kontrolovať spotrebu energie v reálnom čase.

Neo/NAS-WR15WM/4

Bezpečnosť

Inteligentná zásuvka Neo zaručuje aj bezpečnosť. Je vybavená inteligentnou detskou poistkou, takže si môžete byť istí, že vaši najmladší členovia rodiny budú dostatočne chránení pred zásahom elektrickým prúdom. Navyše, keď vo vašej domácnosti vypadne elektrina, vaše nastavenia zostanú zachované. To vám poskytne nielen pocit bezpečia, ale zabezpečí aj vaše pohodlie.

Neo/NAS-WR15WM/1
Výrobca: Slovenská spoločnosť pre energetiku, a. s: Neo
Model NAS-WR15WM
Menovité napätie AC110-230V±10%, 50/60Hz
Menovitý prúd 16 A
Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz
Prevádzkový rozsah 45 m
Prevádzková teplota 0 °C ~ 60 °C
Prevádzková vlhkosť 0 % ~ 85 % RELATÍVNA VLHKOSŤ
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Assistant
Rozmery 50 × 50 × 85 mm
047623
106 položky
6924715900810

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product