• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny przełącznik dopuszkowy Wi-Fi Avatto WSM16-W4 TUYA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný prepínač Wi-Fi Avatto WSM16-W4 TUYA

13,93 € (s DPH) 11,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný prepínač Wi-Fi Avatto WSM16-W4 TUYA

Uľahčite si ovládanie osvetlenia vo vašej domácnosti. Funkčný 4-kanálový diaľkový spínač Avatto vám umožní ovládať svetlo na diaľku - pomocou aplikácie TUYA / Smart Life alebo hlasových asistentov Google Assistant či Amazon Alexa. Umožňuje tiež vytvárať plány, časovače a automatizáciu. Zariadenie je kompaktné a veľmi ľahko sa inštaluje. Podporuje pripojenie Wi-Fi a je kompatibilné s rôznymi typmi vypínačov.

Avatto/WSM16-W4/1

Mnoho možností s aplikáciou

Už sa nemusíte obávať, ak zabudnete vypnúť svetlá pred odchodom z domu - teraz to môžete urobiť pomocou smartfónu! Aplikácia TUYA / Smart Life vám umožňuje zapínať a vypínať svetlá na diaľku. Umožňuje tiež zoskupovať vypínače a spravovať ich viac naraz. Svoje zariadenia môžete zdieľať aj s ostatnými členmi domácnosti. Takto môžu aj oni ovládať vaše svetlá na diaľku! K dispozícii je aj funkcia blokovania.

Avatto/WSM16-W4/2

Ďalšie zariadenia

Prispôsobte svetlo vo svojej domácnosti svojmu dennému rozvrhu. Pomocou aplikácie môžete jednoducho nastaviť časovač alebo plán, aby sa vaše svetlá automaticky zapli v čase, keď zvyčajne vstávate, a vypli, keď idete spať. Môžete tiež prepojiť viac zariadení dohromady a automatizovať ich prevádzku. Vypínač si tiež dokáže zapamätať vaše posledné nastavenia a obnoviť ich, ak napríklad dôjde k výpadku prúdu.

Avatto/WSM16-W4/5

Bezproblémová inštalácia

Vďaka kompaktnému dizajnu je WSM16-W4 kompatibilný s rôznymi typmi spínačov a hodí sa až do 95 % inštalačných krabíc na trhu. Môžete ho tiež pripevniť k svietidlu. Jeho inštalácia vám nespôsobí žiadne problémy ani nezaberie príliš veľa času. Navyše je možné použiť 2 vypínače na ovládanie jedného svietidla - toto riešenie bude napríklad dobre fungovať v blízkosti schodov. Takto môžete pohodlne zapnúť svetlo na prízemí a vypnúť ho, keď vyjdete na prvé poschodie!

Avatto/WSM16-W4/6

Hlasové ovládanie

Práve miesite koláč, máte plné ruky práce a hodilo by sa vám dodatočné osvetlenie? Alebo ste už v posteli a chcete ísť spať, ale ešte potrebujete zhasnúť svetlo? Avatto vám všetko výrazne uľahčí - WSM16-W4 je kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant. Vďaka tomu môžete svoje svetlá ovládať jednoduchými príkazmi! Teraz vám stačí pár slov na vypnutie alebo zapnutie svetla - nemusíte ani siahať po telefóne.

Avatto/WSM16-W4/3

Výrobca Avatto
Model WSM16-W4
Farba Biela
Počet kanálov 4
Napätie AC 100-240 V 50/60 Hz
Max. zaťaženie LED 4 x 150 W 4 x 2,5 A
Prevádzková frekvencia 2,412-2,484 GHz
Prevádzková teplota -10 °C až 40 °C
Protokol Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Rozsah Do 100 m
Rozmery 39 x 39 x 19 mm
Stupeň ochrany IP20
Použitie TUYA / Smart Life
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Home
047964
154 položky
6976037360155

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product