• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne gniazdko Wi-Fi LDNIO SEW1058, z funkcją lampki nocnej (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná zásuvka Wi-Fi LDNIO SEW1058 s funkciou nočného svetla (biela)

8,99 € (s DPH) 7,49 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná zásuvka Wi-Fi LDNIO SEW1058 s funkciou nočného svetla (biela)

Viete, koľko energie spotrebujú vaše domáce spotrebiče? So smart zásuvkou LDNIO to môžete kontrolovať! Zásuvka SEW1058 ponúka možnosť pripojenia k telefónu prostredníctvom Bluetooth v pásme Wi-Fi 2,4 GHz. Stačí si stiahnuť špeciálnu aplikáciu na správu zariadení pripojených k zásuvke a monitorovanie ich prevádzky. Zásuvka je navyše vybavená svetelnou diódou LED a kvalitnými materiálmi.

7.jpg

Kontrolujte spotrebu energie vo svojej domácnosti

Inteligentná zásuvka ponúka možnosť spárovania so špecializovanou aplikáciou Smart Life. Pomocou tejto aplikácie môžete jednoducho kontrolovať napätie, intenzitu a aktuálnu spotrebu energie zariadení pripojených k zásuvke. Navyše ich môžete z aplikácie spravovať na diaľku. Vraciate sa domov z práce uprostred horúceho dňa? Zapnite klimatizáciu na diaľku a po príchode domov si vychutnajte príjemný chladivý vánok.

8.jpg

LED svetlo

Zásuvka je vybavená svetlom LED, ktoré môžete kedykoľvek zapnúť/vypnúť pomocou zabudovaného tlačidla. Ak ho podržíte dlhšie, nastavíte jas svetla. Jemné osvetlenie je ideálne napríklad v spálni alebo vám pomôže nájsť zapojené zariadenia uprostred noci.

9.jpg

Robustný dizajn

Svietidlo LDNIO SEW1058 je vyrobené z vysokokvalitných materiálov. Vďaka použitiu polykarbonátu je plne chránené pred škodlivými účinkami vysokých teplôt až do 850 ℃, takže vaše zariadenia sú v bezpečí. Navyše zásuvka akceptuje napätie 100 - 240 V, takže ju môžete bez problémov používať takmer v každej krajine, kde sa stretnete s rôznymi normami nízkeho napätia.

4.jpg
Výrobca LDNIO
Model SEW1058
Vstupný výkon 100-250 V 50/60 HZ 16 A MAX.
Menovitý výkon 4000W-16A(max) 250V~
Šírka pásma WiFi 2,4 GHz
042495
106 položky
6933138600658

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product