• 3% zľava pri platbe prevodom
Przełącznik ścienny Sonoff NSPanel Pro (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nástenný vypínač Sonoff NSPanel Pro (biely)

98,83 € (s DPH) 82,36 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nástenný vypínač Sonoff NSPanel Pro - biely

Nástenný vypínač Sonoff vám umožní pohodlne spravovať vašu inteligentnú domácnosť. Umožňuje ovládať osvetlenie, senzory, teplotu, kameru atď. Upozorní vás tiež, ak sa niekto vláme do vášho domu. Výrobok spolupracuje s aplikáciou Home Assistant a podporuje pripojenie Wi-Fi a Bluetooth. Je ideálny na každodenné používanie ako časovač alebo budík a tiež vás bude informovať, keď niekto zazvoní pri vašich dverách.

Zabudovaný termostat

Nástenný spínač Sonoff vám tiež umožňuje inteligentne regulovať teplotu v miestnosti. Jednoducho ho spárujte s radiátormi alebo klimatizáciou a nastavte správnu teplotu. Na výber sú aj 2 prevádzkové režimy. Funkcia Auto spôsobí, že sa zariadenie automaticky zapne/vypne, keď teplota dosiahne vami nastavenú hodnotu. A manuálny vám umožní manuálne nastaviť teplotu podľa vašich potrieb - kedykoľvek budete chcieť.

Užívateľsky prívetivý

Chcete počúvať hudbu, sledovať epizódu televízneho programu alebo výukový program na zvolenú tému? Nástenný vypínač Sonoff vám to umožní. Stačí uložiť adresu webovej stránky v aplikácii NSPanel Pro a spustiť ju jedným kliknutím. Vzhľad zariadenia si môžete prispôsobiť aj výberom jednej z dostupných tapiet. Tapeta sa navyše bude meniť v závislosti od počasia. Môžete tiež pridať vlastnú fotografiu.

Pohodlie a bezpečnosť

Prepínač je vybavený displejom a spolupracuje s kamerami Sonoff (CAM Slim, GK-200MP-B), RTSP a ESP32. Vďaka tomu ich môžete spárovať so zariadením a získať prehľad o garáži, jedálni alebo vchode do domu. Navyše podporuje obojsmerný zvuk, takže môžete pohodlne komunikovať napríklad s kuriérom. Navyše má zabudovaný mikrofón a reproduktor - po pripojení k smartfónu alebo prepínaču vám umožní komunikovať s ostatnými.

Nižšie účty za elektrinu

Ďalšou výhodou nástenného vypínača Sonoff je, že môžete kontrolovať množstvo spotrebovanej energie. To vám pomôže znížiť náklady na účty za elektrinu. Zariadenie funguje s inteligentnými relé a vypínačmi Sonoff vrátane POW Origin/Elite, DualR3, S40/31.

Premyslený dizajn

Zariadenie bolo navrhnuté tak, aby sa ľahko používalo. Prepínač je vybavený 3,95" dotykovým displejom TFT LCD, ktorý poskytuje prehľadný prístup k informáciám a nastaveniam. Okrem toho sa jas obrazovky automaticky nastavuje vďaka snímaču ICC pre pohodlnejšie ovládanie.

Viac možností

Vďaka štandardnému protokolu Zigbee 3.0 je pripojenie stabilnejšie a dosah väčší. Pridané podriadené zariadenia možno ovládať hlasom prostredníctvom spolupráce s Alexa, Google Home atď. Okrem toho je k dispozícii podpora preUmožňuje obojsmernú synchronizáciu medzi aplikáciou NSPanel Pro a ekosystémom Home Assistant. Môžete tiež spárovať zariadenia Zigbee z NSPanel Pro do HA a synchronizovať svetlá a spínače z HA do NSPanel Pro.

Špecifikácie:

Výrobca Sonoff
Názov NSPanel Pro - biely
Farba biela
Napätie 100-240 V AC 50/60 Hz
Maximálna spotreba energie Max. 5 W, 150 mA
Uhlopriečka obrazovky 3.95"
Rozlíšenie 480 x 480
Zvukový výstup 7Ω, 1W
CPU Štvorjadrový procesor ARM Cortex-A35
GPU Mali-G31GPU
Rozmery 86 x 86 x 39,5 mm
Hmotnosť 180 g
Materiál PC V0, CRS, tvrdené sklo
Operačné systémy Android, iOS
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Bluetooth BT2.1+EDR,BT 3.0,BT4.2
Zigbee IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
Prevádzková teplota 0 °C ~ 40 °C
Prevádzková vlhkosť 5 % - 90 % RELATÍVNA VLHKOSŤ VZDUCHU
043039
274 položky
6920075778038

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product