• 3% zľava pri platbe prevodom
Pilot SwitchBot Remote
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diaľkové ovládanie SwitchBot

14,30 € (s DPH) 11,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Diaľkové ovládanie SwitchBot Remote

Uľahčite si ovládanie zariadení z ekosystému SwitchBot. Špeciálny diaľkový ovládač SwitchBot Remote Control Remote je vybavený 2 tlačidlami, ktorým môžete jednoducho priradiť funkcie podľa vlastného výberu - stačí použiť aplikáciu. Produkt sa veľmi ľahko nastavuje a má veľký dosah Bluetooth. Umiestnite ho niekde v dosahu a pohodlne ovládajte vybrané zariadenie!

Široká kompatibilita

Diaľkový ovládač je kompatibilný s mnohými zariadeniami v ekosystéme SwitchBot. Napríklad dokonale funguje so systémami SwitchBot Bot a SwitchBot Curtain. Ak hľadáte ďalšie možnosti diaľkového ovládania alebo nechcete ovládať svoje zariadenia pomocou aplikácií alebo hlasových príkazov, toto je pre vás ideálne riešenie!

Navrhnuté pre vaše pohodlie

Užívajte si pohodlné ovládanie svojich zariadení. Jednoducho umiestnite diaľkový ovládač na ľahko prístupné miesto - napríklad na stôl alebo komodu. Výrobok podporuje pripojenie Bluetooth s veľkým dosahom, takže ho môžete voľne používať kdekoľvek v domácnosti. Nemajte obavy z problémov s kvalitou signálu! Zariadenie sa tiež veľmi jednoducho a pohodlne používa a na jeho napájanie stačí jedna batéria CR2450 (je súčasťou balenia).

Prispôsobte si ho svojim potrebám

Diaľkový ovládač je vybavený 2 tlačidlami, ktoré si môžete naprogramovať ľubovoľným spôsobom. Urobte tak, aby jedno z nich umožňovalo zapnutie a vypnutie systému SwitchBot Curtain a druhé bude slúžiť na ovládanie spínača SwitchBot Bot zodpovedného za ovládanie osvetlenia. Možnosti sú skutočne široké! Teraz môžete mať všetko, čo potrebujete, na dosah ruky.

Súčasťou balenia je

  • Diaľkové ovládanie
  • Používateľská príručka
  • Lepiaca páska 3M x2
  • Batéria CR2450
  • Držiak
  • DIY nálepky (2x3)

Špecifikácie:

Výrobca: SwitchBot
Model W0301700
Farba Biela
Napájanie Batéria CR2450 (súčasťou dodávky)
Pripojenie Bluetooth Low Energy
Materiál ABS s UV povlakom
Rozmery 37,1 x 43,1 x 13,4 mm
Hmotnosť 17,7 g
041450
144 položky
850007706074

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product