• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne gniazdko WiFi Gosund SP1-H, 2 sztuki (HomeKit) (dwupak)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná WiFi zásuvka Gosund SP1-H, 2 kusy (HomeKit) (2 balenia)

18,43 € (s DPH) 15,36 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná zásuvka Gosund SP1-H (verzia HomeKit)

Posuňte správu inteligentnej domácnosti na novú úroveň. Inteligentná zásuvka Gosund SP1-H umožňuje spárovať zariadenia so systémom Apple HomeKit a pohodlne ich ovládať na diaľku. Zariadenia môžete zoskupovať, ovládať ich hlasom a vytvárať pre ne plány. Alebo sa o ovládanie podeľte s rodinou alebo priateľmi. Obsahuje 2 inteligentné zásuvky SP1-H. Typ DE - bez otvoru pre kolík

Ovládajte svoje zariadenia na diaľku

Chcete si doma zapnúť klimatizáciu, keď ste v práci? Alebo ste pred odchodom z bytu zabudli zhasnúť svetlo? To už nie je problém! Inteligentná zásuvka Gosund SP1-H umožňuje spárovať vybrané zariadenia so systémom Apple HomeKit, takže ich môžete ovládať na diaľku - nielen doma, ale aj v práci, v kaviarni alebo na dovolenke v zahraničí.

Vytváranie pracovných plánov a časovačov

Vytvorte si inteligentnú domácnosť podľa vlastných predstáv. Inteligentná zásuvka SP1-H umožňuje vytvárať pracovné plány pre vybrané spotrebiče, takže môžete zariadiť, aby sa lampa automaticky vypínala v čase, keď zvyčajne odchádzate do práce, a aby vykurovacie teleso začalo pracovať pred vaším návratom domov a vy ste si mohli vychutnať príjemné teplo. Chcete, aby sa konkrétny spotrebič po uplynutí nastaveného času sám vypol? Aj to je možné! Stačí nastaviť časovač.

Ovládajte svoje zariadenia hlasom

Pozrite sa, ako jednoducho a pohodlne môžete spravovať svoju inteligentnú domácnosť. Vďaka kompatibilite so systémom Apple HomeKit umožňuje zásuvka SP1-H ovládať vybrané zariadenia pomocou hlasovej asistentky Siri. Už nemusíte zakaždým siahať po telefóne! Na zapnutie klimatizácie alebo rozsvietenie svetiel napríklad stačí niekoľko slov.

Kontrola zdieľania

Vaša rodina a priatelia môžu pomocou aplikácie pohodlne spravovať aj svoju inteligentnú domácnosť. Stačí, ak s nimi budete zdieľať svoje zariadenia! Teraz môžu vaši blízki jednoducho zapnúť klimatizáciu, vypnúť kúrenie alebo zhasnúť svetlá na diaľku. So spoločnosťou Gosund vytvoríte inteligentný domov, v ktorom sa každý bude cítiť pohodlne!

Bezpečnosť pri používaní

Zásuvka je vyrobená z vysokokvalitných materiálov, ktoré jej dodávajú výnimočnú odolnosť. Jeho kryt je vyrobený z ohňovzdorného plastu PC V0. Výrobok je okrem iného chránený ajproti prehriatiu a nadprúdu. V prípade potreby ho môžete zablokovať aj proti deťom. Vďaka tomu je zásuvka SP1-H bezpečná pre celú rodinu.

Zahrnuté

  • Inteligentná zásuvka SP1-H x2
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Gosund
Model SP1-H
Zástrčka
Materiál PC V0 (ohňovzdorný)
Napätie 240 V
Maximálny výstupný prúd 16 A / 3680 W
Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz WiFi
Aplikácia HomeKit
Indikácia stavu LED
Časový spínač Áno
Meranie spotreby energie Nie

043849
296 položky
6972391289545
Hodnotenie produktu 
Michal N

Ověřený zákazník

Jak nemáte německé zásuvky doma, tak je nefunkční, protože to nezastrčíte do ní. Proto ta ztráta hvězdičky. Jinak jednoduchá instalace a 100% funkčnost výrobku.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product