• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny przełącznik WiFi Gosund SW3, Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný prepínač WiFi Gosund SW3, Tuya

7,11 € (s DPH) 5,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Diaľkové ovládanie zariadení

Gosund SW3 je relé WiFi umiestnené medzi zdrojom napájania a zariadením, ktoré chcete pohodlne ovládať. Vďaka tomuto riešeniu môžete ovládať akékoľvek zariadenie vo vašej domácnosti pomocou aplikácie Gosund Smartphone alebo Tuya Smart. Vďaka jednoduchému používaniu, rozsiahlym možnostiam a kompaktnému dizajnu sa zariadenie stane nepostrádateľným doplnkom vašej domácnosti.

przekanik_wcznik_wifi_gosund_tuya_ios_android_sw3_1584362512.png


Jednoduchosť používania

Aplikácia umožňuje diaľkovo ovládať relé Gosund odkiaľkoľvek. Nájdete ju v službe Google Play alebo App Store. Nemusíte sa obávať problémov s nastavením - softvér vám poskytne konkrétne pokyny na pripojenie k vybranému zariadeniu. Pomocou aplikácie môžete tiež naplánovať spustenie zariadenia v určitom čase. Môžete ho zdieľať aj s ostatnými členmi rodiny, aby mohli využívať jednoduché a pohodlné ovládanie.

przekanik_wcznik_wifi_gosund_tuya_ios_android_sw3_1584362515.png


Hlasové ovládanie

Relé Gosund SW3 dokáže spolupracovať aj so systémami hlasového ovládania, ako je Google Assistant alebo Amazon Alexa. To vám dáva ešte viac možností na diaľkové ovládanie zariadení. Jednoduchým príkazom môžete ich prevádzku prispôsobiť svojim potrebám - nemusíte ani vstať z kresla alebo pohovky!

przekanik_wcznik_wifi_gosund_tuya_ios_android_sw3_1584362527.png


Rozsah zariadení

Pri navrhovaní relé sa myslelo na všetko, aby vám poskytlo maximálny užívateľský komfort. Dosah až 45 m od smerovača zaručuje požadovaný spoľahlivý výkon. Potrebné informácie vám poskytne špeciálna stavová LED dióda. Kompaktné rozmery a jednoduchý dizajn znamenajú, že relé nezaberie vo vašej domácnosti príliš veľa miesta - môžete ho nainštalovať kamkoľvek chcete!

przekanik_wifi_gosund_tuya_ios_android_sw3_1584362519.png


Vynikajúca organizácia

Aplikácia Tuya Smart vám umožňuje rozdeliť zariadenia až do 30 kategórií. Monitorovanie, klimatizácia, napájanie - usporiadajte si zariadenia podľa svojich predstáv. Prispôsobte štafetu svojim potrebám a užite si dokonalú organizáciu!

przekanik_wcznik_wifi_gosund_tuya_ios_android_sw3_1584362509.png


Široká škála aplikácií

Relé Gosund SW3 možno používať doma aj v kancelárii. Umožňuje ovládať akékoľvek zariadenie s napájaním 100 ~ 240 V a prúdom do 10 A, takže môže integrovať približne 11 000 zariadení.

przekanik_wcznik_wifi_gosund_tuya_ios_android_sw3_1584362533.jpg

Špecifikácie:

Výrobca Gosund
Model SW3
Materiál PC V0
Maximálna intenzita 10 A
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Home
Rozmery 9 x 4,5 x 3 cm
Aplikácia TuyaSmart, Gosund
Funkcie Časovač/rozvrhy
024662
207 položky
6972391280177

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product