• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonoff TH Origin przekaźnik Wifi z funkcją pomiaru temperatury oraz wilgotności Sonoff THR316
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff TH Origin Wifi relé s funkciou merania teploty a vlhkosti Sonoff THR316

13,24 € (s DPH) 11,03 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonoff TH Elite Wifi relé s funkciou merania teploty a vlhkosti Sonoff THR316

Sonoff THR316 je 16 A relé, ktoré možno použiť vo vnútorných bazénoch, vinárňach alebo teráriách. Dobre sa hodí aj na vykurovanie domácností, zavlažovacie systémy alebo skleníky. Produkt pracuje so snímačmi teploty a vlhkosti. Plány môžete vytvárať aj v aplikácii a používať automatický režim.

Kompatibilné

Relé Sonoff podporuje spotrebiče s vysokou spotrebou energie, napríklad podlahové vykurovanie. Okrem toho konektor RJ9 4P4C umožňuje pripojiť výrobok k iným zariadeniam. V závislosti od pripojeného snímača môžete kontrolovať teplotu pomocou hermetického snímača DS18B20, vlhkosť (SI7021) alebo vlhkosť pôdy, čo je možné pomocou snímača MS01. Produkt spolupracuje aj s aplikáciami Home Assistant a IFTTT, čo umožňuje väčšiu slobodu používania.

Diaľkové ovládanie

Produkt umožňuje vzdialenú správu zariadení prostredníctvom aplikácie eWeLink. Zariadenie môžete zapnúť/vypnúť odkiaľkoľvek. Okrem toho môžete nastaviť časovač alebo plán a 8 dostupných programov vám umožní prispôsobiť THR316 vašim potrebám a ušetriť peniaze na účte za elektrinu. Produkt je tiež kompatibilný so službami Amazon Alexa a Google Assistant. Vďaka podpore siete LAN môžete relé používať aj vtedy, keď je prístup k sieti dočasne nedostupný.

Zostaňte aktuálny

Relé Sonoff monitoruje teplotu a vlhkosť v reálnom čase. Ak sa zariadenie zapne/vypne alebo dosiahne vami nastavenú hodnotu, budete o tom informovaní prostredníctvom aplikácie. Výrobok môžete automatizovať aj pomocou inteligentných zariadení, napríklad pomocou inteligentných zásuviek alebo radiátorov. To nie je všetko! Aplikácia tiež umožňuje zobraziť históriu teploty a vlhkosti vo forme grafu podľa hodín, dní a mesiacov. Historické údaje za posledných 6 mesiacov môžete exportovať vo formáte xlsx.

12.jpg

Premyslený dizajn

Sonoff THR316 sa vyznačuje starostlivo premysleným dizajnom. Výrobok má veľké tlačidlo na zapnutie/vypnutie zariadenia. Dodávaná montážna lišta umožňuje jednoduché upevnenie zariadenia na požadované miesto a predný kryt zaisťuje bezpečnosť. Okrem toho vylepšený systém zapojenia chráni pred skratmi.

Bezpečnosť pri používaní

Relé je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré spĺňajú požiadavky noriem UL a RoHS, je vyrobené z ohňovzdorného PC a vďaka starostlivo premyslenej konštrukcii ho môžete bezpečne používať aj počas nepriaznivých poveternostných podmienok, napríklad počas búrok. Konektor RJ9 4P4C navyše zaručuje stabilné a spoľahlivé pripojenie.

Zahrnuté

  • inteligentné relé
  • montážna lišta
  • návod na obsluhu

Špecifikácie:

Výrobca Sonoff
Model THR316
Farba biela
Materiál PC V0
Napätie 100-240 V ~ 50/60 Hz max. 16 A
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Rozmery 98 x 54 mm
038339
856 položky
6920075777512

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product