• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonoff POWR316 POW Origin przekaźnik Wifi z funkcją pomiaru zużycia prądu i mocy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff POWR316 POW Origin Wifi relé s funkciou merania výkonu a prúdu

12,38 € (s DPH) 10,32 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonoff POWR316 POW Origin Wifi relé s meraním výkonu a energie

Pohodlne spravujte svoje domáce spotrebiče bez toho, aby ste museli opustiť gauč! Inteligentné relé Sonoff POWR316 umožňuje diaľkové ovládanie spotrebičov prostredníctvom aplikácií alebo hlasových asistentov. Umožňuje sledovať zozbierané údaje a nastaviť konkrétne hodnoty dennej, týždennej alebo mesačnej spotreby energie. Je tiež vybavený ochranou proti preťaženiu a jeho maximálny záťažový prúd je 16 A pre odporové záťaže.

Úspora energie a peňazí

Nastavte si vlastné parametre spotreby energie, aby ste znížili svoje účty za elektrinu. Môžete napríklad jednoducho nastaviť denné, týždenné a mesačné hodnoty spotreby energie pre vašu domácnosť - keď sa dosiahne cieľová spotreba, dostanete upozornenie na smartfón. Neustále monitoruje celkovú spotrebu energie, okamžitú spotrebu energie, odoberaný prúd a napätie na výstupe zariadenia. Vypínač ponúka aj režim postupného vypínania, ktorý spotrebiče automaticky vypne vždy po uplynutí nastaveného času. Šetrenie peňazí nebolo nikdy jednoduchšie!

Široká škála aplikácií

Spínač Sonoff možno použiť takmer kdekoľvek. Pomocou neho môžete napríklad skontrolovať mesačnú spotrebu elektrickej energie nákupného centra alebo farmy. Môžete ho použiť aj na kontrolu dennej spotreby energie v garáži alebo bazéne.

Prispôsobené vášmu dňu

Prispôsobte zariadenia pripojené k prepínaču svojmu dennému rozvrhu. Výrobok je vybavený časovačom, takže môžete nastaviť napríklad to, kedy sa má svetlo rozsvietiť a kedy zhasnúť. Prepínač navyše dokáže pracovať aj bez WiFi - stačí použiť funkciu podpory LAN.

Ešte lepší prístup k informáciám

Pohodlne kontrolujte údaje zozbierané prepínačom. Pripojte POWR316 k aplikácii eWeLink a monitorujte ho z telefónu! Do svojho notebooku si môžete nainštalovať aj špeciálny doplnok, ktorý vám umožní zistiť, ktoré spotrebiče sú zapnuté, alebo skontrolovať spotrebu energie vo vašej domácnosti. Okrem toho relé uchováva zozbierané údaje až 6 mesiacov - ak chcete, môžete ich exportovať a uložiť do telefónu.

Hlasové ovládanie

Inteligentný vypínač spolupracuje s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa. Stačí niekoľko slov a môžete pohodlne ovládať pripojené zariadenia! Nemusíte ani vstať z postele, aby ste zhasli svetlo. Okrem toho je produkt kompatibilný aj so službou IFTTT a softvérom Alexa Energy Dashboard, ktorý umožňuje priebežne monitorovať spotrebu energie.

Najvyššia úroveň zabezpečenia

Používajte inteligentný spínač Sonoff bez obáv o bezpečnosť. Zariadenie je vybavené pokročilou ochranou proti preťaženiu, ktorá automaticky vypne pripojené zariadenie, keď sa dosiahnu nastavené hodnoty prúdu. Okrem toho je kryt zariadenia vyrobený z vysokokvalitného materiálu PC, ktorý poskytuje účinnú ochranu proti ohňu.

Zahrnuté

  • inteligentný prepínač
  • rukoväť
  • návod na obsluhu

Špecifikácia:

Model POWR316
Rozmery 98 x 54 x 31 mm
Farba Biela
Vstup/výstup 100-240 V, 50/60 Hz, max. 16 A
Materiál puzdra PC V0
Pripojenie WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Maximálny záťažový prúd: 16 A pre odporové zaťaženie
038490
302 položky
6920075778137

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product