• 3% zľava pri platbe prevodom
Smart żarówka LED Nite Bird WB4 by Gosund (RGB) E27 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná LED žiarovka Nite Bird WB4 by Gosund (RGB) E27 Tuya

7,44 € (s DPH) 6,20 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná žiarovka Gosund E27
WB4 od spoločnosti Gosund je inteligentná žiarovka LED so závitom E27.Poskytuje 800 lúmenov svetla a životnosť približne 20 000 hodín. 16 miliónov dostupných farieb a teplota svetla 2700-6500k ju predurčujú na použitie v akejkoľvek zostave. Diaľkové ovládanie prostredníctvom aplikácie uľahčuje ovládanie a funkcia plánovania je ďalším komfortom.
Pracujte kdekoľvek ste
Priamo cez aplikáciu Gosund alebo Smart Life (aplikácia Tuya ) (bezplatne na stiahnutie pre Android a iOS ) môžeme svetlo zapínať/vypínať, nastavovať jas, farbu a plánovať rôzne scenáre. Po pripojení výrobku k miestnej sieti a jeho pridaní do našej aplikácie ho môžeme ovládať odkiaľkoľvek na svete, kde máme prístup na internet. Zariadenie spolupracuje s najnovšími systémami: Gosund, IFTTT, Amazon Alexa a Goggle Assistant.

2.jpg
Jednoduché používanie
Aplikácia Gosund Smart Life je k dispozícii v poľštine a okrem štandardného zapínania a vypínania zariadení ponúka aj vytváranie plánov pre jednotlivé zariadenia, takže dokáže automaticky zapínať a vypínať pripojené zariadenia v určitom čase. Zariadenia Nite Bird by Gosund fungujú len v 2,4GHz sieťach WLAN. Pomocou aplikácie môžete naplánovať zariadenia v domácnosti (vrátane svietidiel) tak, aby simulovalia prítomnosť obyvateľa, ktorá môže odradiť potenciálneho zlodeja.




Špecifikácie


Model WB4
Vlákno E27
Farby 16 miliónov farieb
Napätie 220 V
Jas 800 lúmenov (ekvivalent 75 W žiarovky)
Pripojenie Wi-Fi (2,4 GHz)
Napájanie 8 W
Životnosť 20 000 hodín
Svetlá farba 2700 - 6500 K
Aplikácia Gosund, Smart Life (aplikácia Tuya)
Hmotnosť 225 g
Rozmery 14x9,5x7(cm)



Obsah súpravy



WB4 x1 žiarovka
Používateľská príručka v poľštine x1

018512
443 položky
6972391280054

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product