• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny przełącznik światła Gosund SW9 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gosund SW9 Inteligentný spínač svetla Tuya

13,03 € (s DPH) 10,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Vysoká kompatibilita

Vypínač svetla Gosund SW9 umožňuje používateľovi ovládať osvetlenie v domácnosti hlasom vďaka asistentovi Google a Amazon Alexa. Ponúka úplnú slobodu ovládania svetla bez nutnosti manuálneho ovládania svietidiel pomocou vypínača alebo používania aplikácie.

5.jpg


Funkcia časovača/plánovania

Špeciálna aplikácia poskytuje ešte viac možností s prenosom 2,4 Ghz. Môžete napríklad naplánovať spustenie zariadenia v určitom čase, aby ste mali úplnú kontrolu nad domácim osvetlením bez akejkoľvek práce navyše.




Hlasové ovládanie

Už nemusíte vstávať z pohovky alebo kresla, aby ste zapli alebo vypli svetlo. Vďaka integrácii prepínača so službou Google Assistant alebo Amazon Alexa môžete svoje zariadenia ovládať ešte pohodlnejšie. Stačí jednoduchý hlasový príkaz a môžete si vychutnať presne také osvetlenie, aké chcete!

3.jpg



Moderný a minimalistický dizajn

Dvojitý vypínač svetla je nielen funkčný a pohodlný na používanie, ale má aj moderný a minimalistický dizajn. Vďaka klasickej bielej farbe a jednoduchému tvaru sa dokonale hodí do takmer každého aranžmánu. Elegantný dizajn tohto sofistikovaného zariadenia vás nepochybne nadchne.

1.jpg


Ovládanie kdekoľvek ste

Aplikácia tiež umožňuje ovládať zariadenie na diaľku odkiaľkoľvek. Nielenže vám poskytuje maximálnu slobodu pri ovládaní osvetlenia vo vašej domácnosti, ale je aj mimoriadne praktická. Už vás nebude nič obmedzovať - prevádzku svojich svietidiel môžete jednoducho nastaviť, nech ste kdekoľvek.

4.jpg

Špecifikácie:

Výrobca Gosund
Model SW9
Nosnosť 230 V/10A
Aplikácia Gosund, SmartTuya
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Home
Pripojenie 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
Rozmery 14 x 10 x 6 cm
024661
167 položky
6972391281471

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product