• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne gniazdko WiFi Gosund SP111 3680W 16A, Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná WiFi zásuvka Gosund SP111 3680W 16A, Tuya

11,93 € (s DPH) 9,94 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúžte, kdekoľvek ste

Gosund SP111 je 3680W inteligentná zásuvka so zástrčkou EÚ. Prostredníctvom aplikácie môžeme ovládať svetlá alebo iné domáce zariadenia priamo z aplikácie v našom smartfóne. Pomocou aplikácie Smart Life (aplikácia Tuya) (bezplatne na stiahnutie v systémoch Android a iOS). Po pripojení výrobku k miestnej sieti a jeho pridaní do našej aplikácie ho môžeme ovládať odkiaľkoľvek na svete, kde máme prístup k internetu. Produkt možno v aplikácii priradiť viacerým používateľom, takže zariadenie môžu ovládať všetci členovia domácnosti.
Zariadenie spolupracuje s najnovšími systémami: IFTTT, Amazon Alexa a Google Home


4.jpg




Jednoduché používanie

Aplikácia Smart Life je k dispozícii v poľštine a okrem štandardného prepínania zariadení ponúka aj plánovanie jednotlivých zariadení, takže dokáže automaticky zapínať a vypínať pripojené zariadenia v určitom čase. V aplikácii môžeme sledovať aktuálnu spotrebu energie príslušných zariadení, a to aj na grafoch. Zariadenia Gosund fungujú len v sieťach WLAN 2,4 GHz.
Vďaka aplikácii môžete naplánovať prevádzku zariadení v domácnosti (vrátane svietidiel) tak, aby simulovali prítomnosť osoby, ktorá sa v dome nachádza, čo môže odradiť potenciálneho zlodeja.
1.jpg





Ergonomický dizajn

Zástrčka Gosund SP111 je vyrobená z najkvalitnejších materiálov. Vďaka svojim malým rozmerom sa dá efektívne používať v rôznych typoch zásuviek, v porovnaní s inými zástrčkami bola starostlivo navrhnutá tak, aby neplytvala miestom. Zástrčka má tiež továrensky utesnené zástrčky, takže je bezpečná pre deti. Má certifikát ROHS a CE, kryt je bezpečný a odolný voči ohňu .


3.jpg

Zahrnuté

  • Zástrčka SP111
  • Používateľská príručka v poľštine

Špecifikácie:

Výrobca Gosund
Model SP111
Zástrčka Európsky
Rozmery 7,9 x 4,8 x 4,6 cm
Napätie 230V
Maximálny prúd 16A
Maximálny výkon 3680 W
Pripojenie WiFi (2,4 GHz)
Presnosť merania 0,1 kWh
Aplikácia TuyaSmart, Gosund
Kompatibilita IFTTT, Amazon Alexa a Google Home
Hmotnosť 18,1 g
Indikácia stavu LED
Časový spínač Áno
Meranie spotreby energie Áno
037132
572 položky
6972391289491

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product