• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny przełącznik Sonoff SPM-4Relay
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný prepínač Sonoff SPM-4Relay

55,28 € (s DPH) 46,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný prepínač Sonoff SPM-4Relay

Inteligentný spínač Sonoff SPM-4Relay, ktorý v kombinácii s modulom SPM-Main (predáva sa samostatne) umožňuje merať spotrebu energie. Zvládne 4 nezávislé kanály a umožňuje tiež použiť ochranu proti preťaženiu na ochranu vášho zariadenia pred poškodením. Výrobok sa tiež veľmi ľahko inštaluje - môžete ho jednoducho namontovať na vodiacu lištu.

Â

Mnohé aplikácie

Spínače Sonoff SPM-4Relay sú vhodné pre mnohé aplikácie. Umožňujú napríklad skontrolovať, koľko elektrickej energie mesačne spotrebujú vaši nájomníci, ako aj spotrebu energie vášho nákupného centra alebo kancelárie. Produkt bude užitočný aj v bani na kryptomeny alebo v serverovni. Vďaka funkcii ochrany proti preťaženiu znížite riziko poškodenia svojich zariadení.

Â

Spoľahlivé pripojenie

Ako to všetko funguje? Sonoff vám umožňuje uložiť vaše zariadenia. Prepínač SPM-Main komunikuje s cloudom pomocou siete Ethernet alebo Wi-Fi. To umožňuje ovládanie SPM-4Relay prostredníctvom RS-485. Vďaka tomu je zabezpečený stabilný prenos údajov na veľké vzdialenosti. Nemajte obavy z problémov s pripojením!

Â

Meranie spotreby energie

Chcete mať možnosť sledovať spotrebu energie v každej miestnosti vo vašej kancelárii? Alebo chcete skontrolovať, koľko energie spotrebúvajú vaši nájomníci? Merače Sonoff SPM-Main a SPM-4Relay vám to umožnia! Zariadenia umožňujú presné meranie spotreby energie a aplikácia eWeLink poskytuje pohodlný prístup k informáciám. Na kontrolu spotreby energie nemusíte opustiť dom - stačí siahnuť po telefóne!

Â

Ochrana proti preťaženiu

S prepínačmi Sonoff môžete tiež zvýšiť bezpečnosť v serverovni alebo v bani na kryptomeny. Výrobok ponúka funkciu ochrany proti preťaženiu. Stačí ju aktivovať a zariadenie sa automaticky vypne, keď aktuálne parametre dosiahnu hodnoty uvedené v aplikácii. Môžete tiež použiť možnosť preťaženia.

Â

4 kanály na vysielač

Každý prepínač SPM-4Relay ponúka 4 nezávislé kanály s maximálnym zaťažením 20 A. Navyše jeden SPM-Main môže ovládať až 32 prepínačov SPM-4Relay. To znamená, že jeden modul môže obsluhovať až 128 kanálov! Ide o ideálne riešenie napríklad pre bytový dom, kde umožňuje kontrolovať spotrebu energie nájomníkov v prenajatých bytoch. Vezmite si vysielače so sebou a užite si výsledky!

Â

Špecifikácie

Â

Výrobca Sonoff
Model SPM-4Relay
Farba Biela
Vstupný prúd 100-240 V ~50/60 Hz 20 A na kanál, max. 80 A.
Výstupný prúd 100-240 V ~50/60 Hz 20 A na kanál, max. 80 A
Materiál PC V0
Rozmery 250 x 90 x 66,5 mm

Â

Â

035192
184 položky
6920075776980

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product