• 3% zľava pri platbe prevodom
Przełącznik ścienny SONOFF R5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nástenný vypínač SONOFF R5

9,19 € (s DPH) 7,66 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nástenný spínač Sonoff R5

Uľahčite ovládanie inteligentných zariadení. Nástenný vypínač Sonoff R5 je vybavený 6 tlačidlami a vďaka funkcii eWeLink-Remote gateway umožňuje diaľkovo ovládať zariadenia pridané do aplikácie eWeLink. Má dosah až 90 m a podporuje 3 typy lisov. Môže sa použiť na spustenie jednej akcie alebo celej scény. Výrobok sa veľmi ľahko inštaluje a tlačidlá môžete označiť priloženými nálepkami.

Navrhnuté pre inteligentnú domácnosť

Pozrite sa, aká jednoduchá a pohodlná môže byť správa inteligentnej domácnosti. Ak nechcete ovládať zariadenia umiestnené v rôznych miestnostiach pomocou aplikácie, môžete použiť R5. Funkcia eWeLink-Remote gateway vám umožňuje ovládať vaše inteligentné zariadenia lokálne až zo vzdialenosti 90 m. Pomocou voliteľného spínača M5 (predáva sa samostatne) je možné aj dvojcestné ovládanie osvetlenia.

Ešte pohodlnejšie ovládanie

Jednoduchým stlačením tlačidla vyvoláte inteligentnú scénu, ktorú ste vytvorili pomocou aplikácie. Ak je k dispozícii internetové pripojenie, môžete jedným kliknutím zapnúť všetky svetlá v kuchyni alebo vypnúť nočné osvetlenie v spálni. Okrem toho možno k jednému zariadeniu eWeLink Remote gateway pripojiť až 8 zariadení R5! To znamená, že na ovládanie jedného svietidla môžete úspešne použiť viac spínačov.

Stlačte tlačidlo 3 spôsobmi

Získajte ešte viac možností. Tlačidlá prepínača možno stlačiť tromi spôsobmi - na výber je jedno kliknutie, dvojité kliknutie a dlhé kliknutie. Každý typ stlačenia môže zodpovedať inej činnosti. Napríklad jedno kliknutie zapne všetky svetlá v spálni, dvojité kliknutie zapne len nočné svetlá a dlhé kliknutie vypne všetky svetlá. Výber je na vás - možnosti sú takmer nekonečné!

Jednoduchá inštalácia - dlhý pracovný čas

Zariadenie sa veľmi ľahko inštaluje. Stačí ho prilepiť na stenu pomocou samolepiek, ktoré nájdete v balení. Nemusíte sa starať o zapojenie! Vypínač môžete používať ako bežný diaľkový ovládač a jednoducho ho umiestniť na stôl alebo poličku. Navyše na napájanie zariadenia potrebujete len 2 batérie CR2032, ktoré zabezpečia až 2 roky prevádzky.

20 nálepiek v balení

Obávate sa, že si nebudete pamätať, ktoré zariadenia sú priradené ku ktorým tlačidlám prepínača? Obávate sa, že sa zamotáte? Nie je to potrebné! V súprave nájdete 20 nálepiek, ktoré vám pomôžu ľahko identifikovať funkcie konkrétnych tlačidiel. Vytvorte si vlastný personalizovaný spínač, prispôsobte si ho svojim potrebám a užívajte si pohodlné ovládanie inteligentných zariadení vo vašej domácnosti!

Zahrnuté

  • Prepínač R5
  • Montážne skrutky
  • Samolepiace nálepky
  • Nálepky na označenie tlačidiel
  • Návod na obsluhu

Špecifikácie

Výrobca Sonoff
Model R5
Počet tlačidiel 6
Zdroj energie 2x 3V batéria CR2032
Prevádzková teplota 0°C - 40°C
Materiál PC V0
Rozmery 86 x 86 x 13,5 mm
Farba Šedá

035191
362 položky
6920075777390

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product