• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne gniazdko WiFi Sonoff S26R2TPE-FR
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná zásuvka WiFi Sonoff S26R2TPE-FR

9,44 € (s DPH) 7,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná zásuvka WiFi Sonoff S26R2TPE-FR

Sonoff S26R2TPE-FR premení obyčajnú zásuvku vo vašej domácnosti na inteligentnú zásuvku. Teraz môžete pohodlne ovládať pripojené zariadenia pomocou aplikácií alebo hlasových príkazov, vytvárať pre ne plány a inteligentné scény. Výrobok je kompatibilný so službami Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings a Alice. Zásuvka vydrží vysoké zaťaženie až do 16 A, čo vám umožní pripojiť náročnejšie spotrebiče, napríklad ohrievač alebo pomalý hrniec.

Ovládajte svoje spotrebiče na diaľku

Už sa nemusíte obávať, že zabudnete vypnúť spotrebič pred odchodom z domu. Zásuvka S26R2TPE-FR umožňuje diaľkové ovládanie pripojených spotrebičov pomocou aplikácie eWeLink. Teraz môžete spustiť klimatizáciu alebo vypnúť svetlá odkiaľkoľvek - napríklad v práci, v reštaurácii alebo na dovolenke. Môžete tiež ovládať a upravovať stav svojich zariadení. Vďaka tejto funkcii môžete ľahko zabezpečiť bezpečnosť svojho domova a šetriť elektrickú energiu.

Kontrola zdieľania

Vaša rodina a priatelia môžu tiež pohodlne ovládať svoje pripojené zariadenia. Vybrané zariadenia s nimi môžete zdieľať v aplikácii. Ak vo vašej domácnosti žije viac ľudí, táto funkcia sa vám bude určite hodiť! Teraz budú môcť vaši spolubývajúci na diaľku zapínať a vypínať spotrebiče, kontrolovať ich stav a vytvárať pre ne plány!

Hlasové ovládanie - uľahčí vám život

Ste zaneprázdnení varením? Pohodlne ležíte v posteli a nechce sa vám vstávať, aby ste zhasli svetlo? Už sa nemusíte hýbať ani siahať po smartfóne! Inteligentná zásuvka Sonoff S26R2TPE-FR funguje s hlasovými asistentmi, ako sú Amazon Alexa, Google Assistant a Alice. Teraz stačí pár dobre mierených slov, aby ste zapli elektrickú panvicu, uvarili kávu, rozsvietili svetlo alebo vypli kúrenie.

Zoskupenie spotrebičov

So spoločnosťou Sonoff je správa vašej inteligentnej domácnosti jednoduchšia a pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým. Zásuvka S26R2TPE-FR podporuje zoskupovanie zariadení. Už nemusíte ovládať každé zariadenie osobitne - stačí vytvoriť skupinu, aby ste mohli ovládať niekoľko zariadení súčasne a synchronizovať ich prevádzku! Jedným kliknutím vypnete svetlá v celom dome alebo zapnete kuchynskú lampu a kávovar. Možnosti sú skutočne obrovské!

Prispôsobenie inteligentnej domácnosti vášmu životnému štýlu

Už nemusíte strácať čas a energiu na niektoré každodenné činnosti. Zásuvka umožňuje vytvárať inteligentné scény a plány. Nechajte kávovar variť kávu o 7:00 ráno a ohrievač vody zapnúť o 18:00 večer. Alebo môžete napríklad spárovať S26R2TPE-FR so snímačom pohybu (nie je súčasťou dodávky) a nastaviť ho tak, aby sa svetlo automaticky zaplo, keď niekto vstúpi do miestnosti. Vyskúšajte dostupné možnosti a vytvorte si inteligentný domov, v ktorom sa vám bude ľahko žiť!

Skontrolujte, čo sa deje vo vašej domácnosti

Chcete mať možnosť kontrolovať, čo sa deje vo vašej domácnosti, keď ste napríklad v práci alebo na dovolenke? Inteligentná zásuvka Sonoff S26R2TPE-FR vám to umožní! Môžete k nemu jednoducho pripojiť kameru a kedykoľvek skontrolovať situáciu vo svojej domácnosti. Skontrolujte, čo robí váš milovaný domáci miláčik, zistite, či do domu nevstúpil niekto neželaný, a uistite sa, že sa nedeje nič rušivé.

Špecifikácie

Výrobca Sonoff
Model S26R2TPE-FR
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Podporované systémy Android, iOS
Prevádzková teplota -10°C - 40°C
Vstup 250 V ~50-60 Hz
Max. zaťaženie 4000 W / 16 A
Materiál PC V0

031345
500 položky
6920075776454

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product