• 3% zľava pri platbe prevodom
Czujnik ruchu Sonoff PIR3-RF
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Detektor pohybu Sonoff PIR3-RF

8,70 € (s DPH) 7,25 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Detektor pohybu Sonoff PIR3-RF

Udržujte svoj domov v bezpečí. Sonoff PIR3-RF detekuje pohyb pod uhlom 100° na vzdialenosť až 8 m a podporuje 2 prevádzkové režimy. Umožňuje vytvárať inteligentné scény pomocou iných zariadení, ako je kamera alebo osvetlenie. Funguje s RF bránou (nie je súčasťou dodávky).

Pre bezpečnosť

Keď snímač zaznamená pohyb, odošle vám príslušné informácie do telefónu. Môžete tiež skontrolovať históriu oznámení. Zariadenie podporuje 2 režimy prevádzky. V režime upozornenia sa aktivuje každých 5 sekúnd, ak sa niekto nachádza v jeho dosahu. V normálnom režime sa môže aktivovať každých 60 sekúnd.

Vytváranie inteligentných scén

Snímač spolupracuje s ďalšími inteligentnými zariadeniami, ktoré si môžete kúpiť samostatne. Môžete ho napríklad použiť na automatické zapnutie svetiel pri detekcii pohybu. Môžete ho tiež spárovať s fotoaparátom. Produkt je kompatibilný so službou IFTTT.

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia snímača nebude problém. Vďaka samolepiacej páske 3M ju ľahko prilepíte na akýkoľvek rovný povrch, napríklad na stenu. Môžete ho tiež pripevniť pomocou skrutky s univerzálnym kĺbom (nie je súčasťou balenia), takže ho môžete otáčať o 360° alebo nakláňať o 90°.

Špecifikácie

Výrobca Sonoff
Model PIR3-RF
RF 433 MHz
Rozsah detekcie Do 8 m (v interiéri)
Okolitá vlhkosť 10-90% relatívna vlhkosť (bez kondenzácie)
Prevádzková teplota -10-40°C
Uhol detekcie 100°
Materiál PC
Zdroj energie Batéria CR2450 3 V (nie je súčasťou dodávky)

031127
542 položky
6920075775372

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product