• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentne gniazdko WiFi Gosund EP2 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentná WiFi zásuvka Gosund EP2 Tuya

9,93 € (s DPH) 8,27 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentná zásuvka Gosund EP2

Teraz môžete svoju inteligentnú domácnosť spravovať ešte pohodlnejšie. Inteligentná WiFi zásuvka Gosund EP2 je kompatibilná s mnohými aplikáciami a hlasovými asistentmi, ako sú Amazon Alexa a Google Assistant. Umožňuje diaľkovo ovládať pripojené zariadenia, sledovať ich spotrebu energie a dokonca ich ovládať hlasom. Môžete tiež vytvárať pracovné plány a zdieľať kontrolu s rodinou alebo priateľmi. Zásuvka je dostatočne kompaktná, aby zaberala málo miesta.

Diaľkové ovládanie v aplikácii

Správa vašej inteligentnej domácnosti nebola nikdy jednoduchšia. Zásuvka spolupracuje s platformami ako Google Home, Gosund, TUYA a Smart Life, čo znamená, že môžete pohodlne ovládať pripojené spotrebiče na diaľku - zo smartfónu. Zariadenia môžete zapínať a vypínať, nech ste kdekoľvek - doma, v reštaurácii alebo na dovolenke. Môžete pre ne vytvoriť aj podrobné rozvrhy. Svetlo, ktoré sa automaticky vypne, keď opustíte dom? Teraz je to možné!

Ovládajte svoje zariadenia hlasom

Varíte, máte plné ruky práce a hodilo by sa vám dodatočné osvetlenie? Sedíte pohodlne v kresle a chcete zapnúť ventilátor? Žiadny problém! Nemusíte sa ani pohnúť alebo siahnuť po telefóne. Zariadenie EP2 je kompatibilné s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa. Stačí vydať príslušný príkaz a sledovať, ako sa váš inteligentný dom prispôsobuje vašim potrebám!

Kontrola zdieľania

Aj vaša rodina alebo priatelia môžu pohodlne spravovať vašu inteligentnú domácnosť. Ak chcete, zdieľajte zásuvky a pripojené zariadenia v aplikácii s vybranými priateľmi, aby aj oni mohli na diaľku ovládať spotrebiče, sledovať spotrebu energie a vytvárať plány. So spoločnosťou Gosund môžete ľahko vytvoriť z vášho domova priateľské miesto pre celú rodinu!

Rozlúčte sa s vysokými účtami za elektrinu

Spoločnosť Gosund vám ponúka nový spôsob úspory elektrickej energie. Čo to znamená? So zásuvkou EP2 môžete pohodlne sledovať spotrebu energie pripojeného zariadenia prostredníctvom smartfónu. Chcete zabezpečiť, aby konkrétne zariadenie neodoberalo viac energie, ako je potrebné? Vytvorte si pre ňu plán, aby sa spúšťala len vtedy, keď ju naozaj potrebujete!

Malá a jednoduchá inštalácia

Rozlúčte sa s veľkými, nepraktickými zariadeniami, ktoré zaberajú príliš veľa miesta a zakryjú ostatné zásuvky na napájacej lište, čím zabránia ich používaniu. EP2 je dostatočne malý na to, aby vám neprekážal! Inštalácia a nastavenie tiež nebude žiadny problém. Zariadenie je tiež bezpečné na používanie. Nebude sa príliš zahrievať a ochráni pripojené zariadenie pred možným poškodením.

Neuveriteľne robustný

Čo ešte robí inteligentnú zásuvku Gosund EP2 hodnou pozornosti? Zariadenie je vyrobené z vysokokvalitných materiálov, vďaka ktorým je neuveriteľne odolné. Vďaka ohňovzdornému puzdru je jeho používanie bezpečnejšie a výrobok je chránený pred poškodením, zatiaľ čo fosforovo-hnedé konektory a moderná doska PCBA zaručujú jeho spoľahlivosť a zabraňujú preťaženiu.

2.jpg?v=1633527098471

Špecifikácie

Výrobca Gosund
Model EP2
Počet kusov v balení 1
Materiál Ohňovzdorný plast PC V0
Napätie 220-240 V
Maximálna kapacita 10 A
Wi-Fi 2,4 GHz
Aplikácia Gosund / Smart Life / TUYA
Kompatibilita Amazon Alexa a Google Assistant
Aktuálne max. 10A
Maximálny výkon. 2500W
Typ bezpečnostných prvkov LED
Prepínanie času Áno
Indikácia stavu LED
Meranie aktuálnej energie Áno

030075
1787 položky
6972391283246

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product