• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny przełącznik WiFi Sonoff POWR3 o dużej mocy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonoff POWR3 Vysoko výkonný inteligentný WiFi prepínač

33,09 € (s DPH) 27,58 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný prepínač WiFi Sonoff POWR3 s vysokým výkonom

Vychutnajte si pohodlné diaľkové ovládanie inteligentných zariadení a získajte prístup k podrobným informáciám o spotrebe energie vo vašej domácnosti. Pokročilý spínač Sonoff POWR3 má výkon až 5500 W a podporuje záťaže až do 25 A. Umožňuje presné meranie výkonu, prúdu a napätia pripojených zariadení a umožňuje sledovať zozbierané údaje prostredníctvom aplikácie. Je kompatibilný s hlasovými asistentmi, ako je napríklad Google Assistant. Je tiež chránený proti preťaženiu.

5.jpg?v=1628255043152

Ešte vyšší výkon - viac aplikácií

Prepínač má vysoký výstupný výkon až 5500 W, čo mu umožňuje obsluhovať širokú škálu zariadení. Môže sa používať aj ako merač výkonu pre celú miestnosť. Jednoducho k nemu pripojte všetky spotrebiče v miestnosti - spotreba energie každého z nich sa bude počítať nezávisle. POWR3 navyše uchováva zozbierané údaje po dobu 100 dní - ak chcete, môžete ich tiež exportovať do súboru CSV a uložiť do telefónu.

Zapínanie a vypínanie zariadení jediným kliknutím odkiaľkoľvek

Chystáte sa na dlhú cestu a obávate sa o bezpečnosť svojich zariadení? Nie ste si istí, či ste niektorú z nich nezabudli vypnúť? Žiadny problém! Spínač POWR3 vám umožňuje odpojiť napájanie kdekoľvek a kedykoľvek - len niekoľkými kliknutiami v aplikácii! Takto môžete svoje zariadenia chrániť a vyhnúť sa nadmerným účtom za elektrinu. Produkt podporuje vzdialené zapínanie a vypínanie zariadení a synchronizuje ich stavy.

Používajte funkciu merania výkonu, kedykoľvek chcete

Sami rozhodnete, kedy má POWR3 začať alebo prestať merať spotrebu energie. Minúta, 10 minút alebo možno 2 hodiny? Ak chcete zistiť, koľko energie spotrebujú vaše zariadenia za určité časové obdobie, stačí spustiť aplikáciu a použiť príslušnú funkciu! Spoločnosť Sonoff vám dáva do rúk úplnú kontrolu.

Pohodlný prístup k informáciám

Získajte pohodlný prístup k údajom zozbieraným spínačom. Jednoducho spárujte všetky svoje zariadenia POWR3 s aplikáciou eWeLink a ovládajte ich zo smartfónu. Príslušný doplnok môžete nainštalovať aj do svojho prenosného počítača. Takto môžete napríklad skontrolovať, ktoré zariadenia sú zapnuté, alebo si prečítať uložené údaje o spotrebe elektrickej energie vo vašej domácnosti.

Možnosť hlasového ovládania

Relé je kompatibilné s platformami a inteligentnými asistentmi, ako sú Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa a Yandex Alice. Pripojené zariadenia tak môžete pohodlne ovládať jednoduchými hlasovými príkazmi. Nemusíte ani vstať z pohodlného kresla alebo siahnuť po telefóne! Produkt je tiež kompatibilný so softvérom Alexa Energy Dashboard, ktorý používateľom uľahčuje šetrenie energie.

Účinná ochrana proti preťaženiu

S inteligentným spínačom Sonoff POWR3 sa nemusíte obávať o bezpečnosť. Pokročilá ochrana proti preťaženiu umožňuje nepretržitú kontrolu napätia, prúdu a výkonu zariadenia. Ak sa zistí akákoľvek abnormalita, napájanie sa okamžite automaticky preruší. Tým sa zabráni poškodeniu spínača a zvýši sa bezpečnosť používania.

Normálne uzavreté kontakty relé

Na rozdiel od iných zariadení tohto typu je POWR3 vybavený normálne zatvorenými (NC) kontaktmi. To znamená, že aj v prípade prerušenia napájania alebo poškodenia relé nebude obvod ovplyvnený. Stav napájania môžete nastaviť aj sami prostredníctvom aplikácie.

Špecifikácie

Výrobca Sonoff
Model POWR3
Typ výrobku Inteligentný prepínač Wi-Fi
Napätie 100-240 V AC
Vstup 100-240 V ~50-60 Hz 25 A Max.
Výstup 100-240 V ~50-60 Hz 25 A Max.
MCU ESP8266
Prepínací kanál Single
Maximálne zaťaženie 25 A/5500 W
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
RF 433 Mhz Nie
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, Yandex Alice
Režim DIY Nie
Kompatibilita CE, FCC, RoHS
Materiál puzdra PC V0
Podporované systémy Android a iOS
Prevádzková teplota -10°C - 40°C
Rozmery 162 x 122 x 45,5 mm

028710
156 položky
6920075776768

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product