• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny adapter Sonoff micro USB WIFI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný adaptér Sonoff micro USB WIFI

6,01 € (s DPH) 5,01 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Inteligentný adaptér Sonoff - vylepšené inteligentné ovládanie

Funkčný adaptér Sonoff Micro vám poskytuje úplnú kontrolu nad vašimi inteligentnými zariadeniami. Pomocouneho ich môžete ovládať na diaľku, napríklad prostredníctvom aplikácie, ako aj hlasom. Zariadenie vám tiež umožní nastaviť časové plány. Využívajte jeho funkcie na optimálnu správu svojej inteligentnej domácnosti.






Diaľkové ovládanie osvetlenia

Sonoff Micro vám ponúka tisíce možností. Napríkladmôžete na diaľku zapínať alebo vypínať svetlá. Keď ste v práci alebo na dovolenke, zariadenie umožňuje simulovať vašu prítomnosť v dome inteligentným ovládaním svetiel, čím odradí potenciálneho zlodeja.






Hlasové ovládanie

Nechce sa vám vstávať z gauča alebo z postele, aby ste zhasli svetlá? Zadajte správny hlasový príkaz! Adaptér Sonoff Micro vám to umožní a umožní vám vychutnať si pohodlie, o akom ste vždy snívali. Zariadenie je kompatibilné so službami Google Assistant a Amazon Alexa.






Komplexné rozvrhy

Nastavte plány pre svoje inteligentné zariadenia, aby ste optimalizovali ich výkon. Svetlo sa automaticky zapne alebo vypne v nastavenom čase. Už to nemusíte robiť ručne - spoločnosť Sonoff Micro sa o to postará pomocou špeciálneho softvéru.
Bezpečné nabíjanie
Adaptér tiež umožňuje zabrániť prebíjaniu pripojených zariadení. Nastavte plán tak, aby inteligentný softvér automaticky zastavil nabíjanie po dosiahnutí 100 %. Vaše zariadenia tak budú v bezpečí a predĺži sa ich životnosť.


Pohodlie a bezpečnosť
Zariadenie je úplne bezpečné a pohodlné na používanie. Puzdro PC V0 chráni pred poškodením. Odolnosť voči vysokým teplotám a ohňu zaručuje, že adaptér je mimoriadne trvanlivý. Obsluhu Sonoff Micro uľahčuje 5 V výstup a vstup a pohodlné tlačidlo. Indikátory LED signalizujú pripojenie Wi-Fi a prevádzku zariadenia.
Premyslený dizajn
Sonoff Micro sa vyznačuje praktickým a premysleným dizajnom. Dokonale sa hodí na rôzne káble a adaptéry USB. Vďaka vreckovým rozmerom a minimálnej hmotnosti 17 g si ho môžete vziať so sebou takmer kamkoľvek. Sonoff Micro je kompatibilný s mnohými zariadeniami - vyskúšajte jeho nevídané možnosti.
Špecifikácie

Model Micro
Typ Adaptér USB
Vstup Max. DC5V/2,5A
Výstup

Max. DC5V/2,5A7

Poznámka: podporuje iba nabíjací protokol BC1.2

Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Materiál PC V0
Rozmery 45//30,5/26 mm
Hmotnosť 17 g
Certifikáty CE, FCC
025552
262 položky
6920075775723

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product