• 3% zľava pri platbe prevodom
Funkcjonalny klucz sprzętowy USB ZigBee CC2531
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Funkčný USB ZigBee dongle CC2531

7,11 € (s DPH) 5,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Funkčný USB ZigBee dongle CC2531

Kľúč CC2531 je mimoriadne užitočné a funkčné zariadenie USB, ktoré funguje ako koordinátor ZigBee . Slúži ako akýsi štartovací uzol, ku ktorému môžete pripojiť ďalšie zariadenia kompatibilné s IEEE802 . Stačí ju pripojiť k počítaču alebo notebooku s aplikáciou Home Assistant a využívať používateľsky prívetivé rozhranie - brána má nahraný aj softvér CC2531ZNP-Prod, ktorý umožňuje používať aplikáciu ZigBee2MQTT .






Prístupná konfigurácia

Pomocou tohto zariadenia môžete jednoducho konfigurovať a ovládať ďalšie kompatibilné produkty Sonoff ZigBee v systéme domácej automatizácie. Odporúča sa však integrácia hardvérového kľúča CC2531. Koordinátor dokáže spracovať až približne 30 zariadení.






Pohodlné ovládanie aplikácie Home Assistant

Po nakonfigurovaní koordinátora ZigBee s ním jednoducho spárujte vybrané zariadenia. Po vykonaní tohto úkonu budete mať pohodlný prístup k informáciám o zariadení, ako aj možnosť aktualizovať jeho softvér. Ovládanie aplikácie Home Assistant ešte nikdy nebolo také pohodlné.






Perfektne spracované

ZigBeeCC2531 prekvapí veľmi dobrým dosahom a premysleným dizajnom. Kľúč je vybavený 8 konektormi IO, portom na ladenie, regulátorom napätia a anténou s invertovaným F. Všetky tieto komponenty majú vynikajúcu kvalitu a zabezpečujú spoľahlivú prevádzku koordinátora.
Používateľsky prívetivé stránky

Prístroj je navyše vybavený 2 tlačidlami a LED diódami na signalizáciu jeho činnosti. Vďaka tomu je ovládanie ešte jednoduchšie a intuitívnejšie - skrátka prispôsobené vašim potrebám.
Kompaktný dizajn
Koordinátor sa vyznačuje kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou 6 g. Preto je jeho používanie veľmi pohodlné. Jeho rozmery sú len 5 ,6x1,6x0,7 cm. Kľúč nemá puzdro - môžete si ho kúpiť samostatne.
Špecifikácie

Výrobca Sonoff
Model CC2531
Rozmery 4,1*1,6 cm
Hmotnosť 6 g

024983
167 položky
9888010100042

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product