• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna listwa zasilająca Gosund P1 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gosund P1 Inteligentná napájacia lišta Tuya

23,13 € (s DPH) 19,27 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný pás

Napájacia lišta Gosund pozostáva z 3 zásuviek USB s výkonom 15 W (5 V, 3 A) a 3 bežných zásuviek, pričom všetky vstupy majú integrovanú prepäťovú ochranu. Výstup 15 W umožňuje rýchle nabíjanie smartfónov, tabletov a ďalších zariadení. Lišta má spínač, ale dá sa ovládať aj pomocou aplikácie v smartfóne. Vďaka tomu môžete zapínať a vypínať jednotlivé zásuvky alebo všetky naraz, kedykoľvek potrebujete. Zariadenie podporuje iba pásmo 2,4 GHz, preto sa pred jeho kúpou uistite, že router, ktorý vlastníte, podporuje túto frekvenciu. V aplikácii môžeme sledovať aktuálnu spotrebu energie príslušných zariadení, a to aj na grafoch.


2.jpg




Vytváranie rozvrhov

Aplikácia umožňuje vytvárať inteligentné plány, vďaka čomu máte nad svojou domácnosťou veľkú kontrolu. Môžete zapínať a vypínať lampy, ventilátory a iné zariadenia, zatiaľ čo inteligentný časovač umožňuje vypnúť zariadenia po uplynutí určeného času. Každú zásuvku možno ovládať samostatne. Je tiež možné vytvoriť skupinu zariadení, ktoré budeme ovládať naraz.
5.jpg





Ďalšie bezpečnostné funkcie

Inteligentná lišta chráni pripojené zariadenia pred prepätím. Jeho jeden a pol metra dlhý kábel je vyrobený z ohňovzdorného materiálu V0 a zaručuje bezpečnosť používania.


4.jpg

Zahrnuté:

  • 1x GOSUND P1 15A WIFI napájací pásik s funkciou merania výkonu
  • 1x užívateľská príručka v poľskom jazyku

Špecifikácia:

Výrobca Gosund
Model P1
Zástrčka Európsky
Rozmery 6,5/4/26 cm
Napätie 230V
Maximálny prúd 15A
Maximálny výkon 3680 W
Pripojenie WiFi (2,4 GHz)
Presnosť merania 0,1 kWh
Aplikácia Gosund/Smart Life (aplikácia Tuya)
Bezpečnostný režim WEP64/WEP128/TKIP/CCMP(AES)
023555
336 položky
6972391280405

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product