• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentny ściemniacz Sonoff D1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný stmievač Sonoff D1

11,60 € (s DPH) 9,67 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný spínač Sonoff D1

Vzhľadom na rastúci dopyt po inteligentných vypínačoch sa spoločnosť Sonoff rozhodla uviesť na trh nový produkt - Sonoff D1. Vďaka možnosti nastavenia rôznych úrovní jasu, zapnutia alebo vypnutia svetiel, nastavenia inteligentných plánov - vypínač výrazne zlepšuje systém osvetlenia v domácnosti. Vypínač možno ovládať pomocou diaľkového ovládača RM433, eWeLink, Alexa a Google Home.





Ideálne pre deti

Vypínač môže byť ideálnym riešením pre detskú izbu. Ak sa vaše dieťa bojí tmy, môžete nastaviť stlmenie svetla na 20-30 %, keď ide spať, a po uplynutí určeného času sa svetlo vypne.




Pohodlie predovšetkým

V závislosti od vašich potrieb môžete diaľkový ovládač zo základne vybrať, aby ste mohli ovládať svetlá aj bez použitia aplikácie v telefóne, alebo môžete diaľkový ovládač ponechať v základni a používať ho ako jednoduchý spínač. Pomocou diaľkového ovládania (k dispozícii samostatne) môžete svetlo okamžite vypnúť bez toho, aby ste museli opustiť pohovku, alebo nastaviť jeden zo 4 stupňov osvetlenia.



Inteligentné plány

Prepínač má dva nové režimy - režim východu a západu slnka. Pomocou aplikácie môžete nastaviť plán, podľa ktorého sa svetlá vo vašej domácnosti rozsvietia pri západe slnka a zhasnú pri východe slnka. Môžete napríklad nastaviť plán, podľa ktorého sa o 18.00 hod. svetlo zapne na 40 % a o 19.00 hod. sa svetlo zapne na 100 % a vypne sa o 6.00 hod.
Mnoho spôsobov kontroly
Zariadenie možno ovládať pomocou inteligentných asistentov, ako sú Alexa, Google Home Assistant, ale aj pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie, ktorú si možno stiahnuť pre telefóny so systémom Android aj iOS. Vyberte si pre vás najpohodlnejší spôsob a začnite svoje dobrodružstvo s inteligentnou domácnosťou ešte dnes.
Špecifikácie

Model Inteligentný prepínač D1
Napätie 100 ~ 240 V AC (50/60 Hz)
Maximálnyprúd 1 A
Žiarovka 200 W
LED žiarovka 150 W
WiFi
IEEE 802.11 b/g/n
Materiál PC V0
Rozmery montážnych otvorov 62 mm x 47 mm x 32,5 mm
Vstup 100-240 V AC 50/60 Hz
Výstup 100-240 V AC 50/60 Hz
Certifikáty CE, FCC
023108
60 položky
6920075775716

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product