• 3% zľava pri platbe prevodom
Dotykowy włącznik światła WiFi + RF 433 Sonoff T2 EU TX (2-kanałowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WiFi + RF 433 Sonoff T2 EU TX dotykový spínač svetla (2-kanálový)

19,94 € (s DPH) 16,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Inteligentný spínač

Sonoff TX je dotykový a inteligentný spínač svetla. Možno ho ovládať pomocou aplikácie cez WiFi alebo klasicky dotykom. Svetlo môžete zapnúť v ľubovoľnej miestnosti v domácnosti bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ako je žiaruvzdorný ABS a tvrdené sklo, zaručuje bezpečnosť a dokonale zapadne do každej miestnosti. Jemné osvetlenie spínača nenápadne zvýrazňuje jeho dizajn a zviditeľňuje ho v noci.

1.jpg


Kontrola všetkých členov domácnosti

Pomocou aplikácie môžete ostatným používateľom ľahko poskytnúť kontrolu nad osvetlením.

2.jpg



Podpora

Používatelia môžu pripojené zariadenia diaľkovo ovládať prostredníctvom bezplatnej aplikácie eWeLink, ktorá je k dispozícii na platformách iOS a Android. Možné je aj dotykové ovládanie a diaľkové ovládanie (433 MHz). Po pripojení k sieti sa stav zariadenia okamžite synchronizuje, takže aplikácia vždy zobrazuje aktuálne údaje. To vám umožní mať úplnú kontrolu nad nadmernou spotrebou energie vo vašej domácnosti.

3.jpg



Inteligentné ovládanie

Môžete si nastaviť vlastné časové plány na automatické zapnutie/vypnutie spotrebičov v určitom čase alebo po určitom čase.
4.jpg



Mobilné ovládanie

Vďaka možnosti ovládať svetlá prostredníctvom aplikácie môžete ľahko zapínať a vypínať svetlá vo svojej domácnosti, keď ste mimo nej. Aplikácia sa používa veľmi jednoducho a umožňuje vybrať konkrétny spínač. Už sa nemusíte obávať, že necháte zapnuté svetlo.

5.jpg


Špecifikácie

Model T2EU2C-TX
Napätie 100 ~ 240 V AC
Maximálny prúd 2 A (kanál)
Maximálny výkon záťaže 480 W
Farba Biela
WiFi 802.11 b/g/n
Šifrovanie WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK
Materiál Tvrdené sklo / PC V0
Počet kanálov 2
Rozmery montážnych otvorov 86 mm x 86 mm x 35 mm

019418
247 položky
6920075727517

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product