• 3% zľava pri platbe prevodom
Smart doniczka aspara by GrowGreen Stylist Lite Smart Grower
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentný sadbovač Aspara od spoločnosti GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

138,10 € (s DPH) 115,08 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentný sadbovač Aspara od spoločnosti GrowGreen Stylist Lite Smart Grower

Nemáte ruku na kvety, ale milujete svieže rastliny? Alebo možno snívate o pestovaní vlastnej zeleniny? S inteligentným sadzačom Aspara si môžete ľahko vytvoriť zelený domov! Sadzačka má až 8 miest na výsadbu. Vďaka nastaviteľným LED svetlám a špeciálnym programom si môžete vychutnať pestovanie rôznych plodín pod vlastnou strechou a tešiť sa z úrody. Špeciálna aplikácia vám umožní sledovať proces pestovania a uľahčí správu kvetináčov.

5.jpg

Vaše plodiny sa o seba postarajú samy

Kvetináč využíva pokročilú technológiu, ktorá vašim rastlinám poskytne všetko, čo potrebujú. Môžete si vybrať z radu pestovateľských programov pre každý typ rastliny, takže kvetináč automaticky upraví úroveň osvetlenia alebo ich zavlažuje. Špeciálne programy vám tiež pomôžu zvýšiť rast rastlín až o 50 %! Navyše je vybavený snímačmi, ktoré zisťujú intenzitu svetla, hladinu vody, teplotu vzduchu a vody a koncentráciu živín.

6.jpg

LED svetlo na stimuláciu rastu

Vaše rastliny už nepotrebujú prirodzené svetlo! Inteligentný sadzač je vybavený špeciálnymi svetlami LED pre osvetlenie 400 μmol. Lampy stimulujú rast rastlín v rôznych fázach ich vývoja automatickým nastavením intenzity svetla. Môžete si tak byť istí, že vaše rastliny dostanú ideálne množstvo svetla.

1.jpg

Ďalšie možnosti pomocou aplikácie

Kombinujte inteligentný kvetináč so špeciálnou aplikáciou a získajte prístup k ďalším funkciám! Aplikácie nájdete v obchode Google Play aj App Store. Pomocou aplikácie budete môcť sledovať proces pestovania a upravovať nastavenia kvetináča podľa svojich preferencií. A nemusíte sa obávať, že zabudnete do hrnca doplniť vodu - aplikácia vám to pripomenie! Získate tiež praktické tipy a rady pre výsadbu.

7.jpg

Vhodné pre rôzne rastliny

Pestujte rôzne rastliny a tešte sa z bohatej úrody. Sadzačka Aspara je ideálna pre mnohé druhy rastlín. Okrem iného v ňom môžete pestovať aromatické bylinky, chutnú zeleninu a ovocie alebo voňavé kvety. V kvetináči sa nachádza 8 miest na sadenie.

3.jpg

Praktický doplnok do každého interiéru

Elegantný kvetináč Aspara sa vyznačuje moderným a štýlovým dizajnom, takže dokonale zapadne do takmer každého interiéru. Môžete použiť aj viacero kvetináčov a vytvoriť tak jedinečnú zelenú stenu z rastlín. Váži len 2,6 kg, takže ho môžete ľahko vziať so sebou, kamkoľvek pôjdete.

2.jpg

Jednoduché a pohodlné ovládanie

Pozrite sa, aké jednoduché je pestovať rastliny, bylinky a zeleninu u vás doma. Nastavenie kvetináča nebude žiadny problém - je mimoriadne jednoduché a zaberie len pár okamihov! Samotné sadenie rastlín nebude žiadnou výzvou. Ak chcete začať, nalejte vodu do dvojlitrovej nádoby. Umiestnite semená do biologicky rozložiteľných vložiek na vhodné miesta v kvetináči a zakryte ich špeciálnym vekom. Nakoniec vyberte správny program a počkajte na úrodu!

4.jpg
Výrobca aspara by GrownGreen
Farba Biela
Kapacita 8 miest pre rastliny
Kapacita vody 2 l
Intenzita svetla 400 μmol
Vlnová dĺžka svetla 450 nm / 660 nm
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
Prevádzkové napätie AC 100-240 V 50/60 Hz
Napájanie 20 W
Hmotnosť 2,6 kg
Rozmery výrobku 390 x 160 x 390 mm
390 x 160 x 500 mm (po rozšírení na výšku pomocou bočných panelov)
043832
24 položky
4897073821511

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product