• 3% zľava pri platbe prevodom
HiFuture FUSION Earbuds White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HiFuture FUSION slúchadlá do uší biele

55,69 € (s DPH) 46,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá HiFuture FUSION (biele)

Pri hraní hier sa ponorte do virtuálneho sveta a pri počúvaní obľúbených skladieb sa cíťte ako na hudobnom pódiu. Bezdrôtové slúchadlá HiFuture FUSION Earbuds podporujú hybridnú technológiu ANC, dekódovanie zvuku LDAC a sú vybavené inteligentnými mikrofónmi pre najvyššiu úroveň pohltenia počas vašej zábavy. Ich výdrž batérie dosahuje až 40 hodín na jedno nabitie, Bluetooth 5.3 zaručuje stabilitu pripojenia a vodotesnosť IPX5 eliminuje obmedzenia pri používaní.

HiFuture/FUSION-Champagne/3

Bezkonkurenčná kvalita zvuku vďaka technológii LDAC

Slúchadlá HiFuture FUSION vám umožnia znovu objaviť každú hudobnú skladbu. Podpora pokročilého kodeku LDAC umožňuje streamovať hudbu vo výnimočnej kvalite - pripravte sa na bohaté detaily a dokonalú čistotu zvuku!

HiFuture/FUSION-Champagne/10

Technológia ANC a ENC

Pri počúvaní vybraného zvuku alebo telefonovaní s blízkymi vás nebude nič rušiť. Slúchadlá do uší HiFuture FUSION využívajú hybridné potlačenie šumu (ANC) a 6 mikrofónov - vrátane 4 s funkciou ENC s umelou inteligenciou - ktoré spoločne eliminujú rušivé vplyvy okolia. Vychutnajte si pohodlné hovory a hudbu aj v tom najhlučnejšom prostredí.

HiFuture/FUSION-Champagne/11

Zatrasiete virtuálnou arénou

Pre herných nadšencov ponúka HiFuture špeciálny herný režim, ktorý znižuje oneskorenie zvuku na úplné minimum. Toto riešenie umožňuje dokonalú synchronizáciu hernej akcie a zvuku v reálnom čase, takže môžete rýchlo reagovať na každý pohyb súpera. Hrajte ako profesionál so slúchadlami FUSION Earbuds!

HiFuture/FUSION-Champagne/2

Spoľahlivé pripojenie Bluetooth 5.3

Zabudnite na oneskorenie. Slúchadlá HiFuture FUSION Earbuds využívajú najnovšiu technológiu Bluetooth 5.3, ktorá zakaždým zabezpečí rýchle a stabilné pripojenie. Vašej zábave už nič nebude stáť v ceste!

HiFuture/FUSION-Champagne/1

Odolnosť, ktorá mení pravidlá hry

So slúchadlami HiFuture FUSION Earbuds sa nemusíte obávať častého nabíjania. Slúchadlá ponúkajú až 40 hodín prehrávania, vďaka čomu si môžete hudbu užívať celý víkend - teraz bude váš obľúbený zoznam skladieb vždy s vami!

HiFuture/FUSION-Champagne/8

Praktický dizajn, ktorý zaujme

Slúchadlá FUSION sa vyznačujú moderným dizajnom a elegantným minimalistickým profilom, ktorý nielenže nasleduje najnovšie trendy, ale poskytuje aj ergonomické pohodlie pri celodennom nosení. Vodotesnosť IPX5 navyše umožňuje bezstarostné používanie slúchadiel počas daždivých dní a intenzívneho tréningu.

HiFuture/FUSION-Champagne/4
Výrobca: HiFuture
Model FUSION
Verzia Bluetooth 5.3
Výdrž batérie Približne 40 hodín
Nabíjací port USB-C
Vodotesnosť IPX5
Farba Biela
058432
38 položky
6972576181459

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product