• 3% zľava pri platbe prevodom
Hodinky SmartWatch HiFuture Future Aura (stříbrné)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky HiFuture Future Aura (strieborné)

86,74 € (s DPH) 72,28 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky HiFuture Future Aura (strieborné)

Future Aura sú elegantné inteligentné hodinky. Je to nielen funkčné zariadenie, ale aj skvelý doplnok vášho šatníka. Je vybavený 1,08-palcovým farebným displejom AMOLED a poskytuje úžasný vizuálny zážitok. Vďaka nemu môžete zlepšiť svoju kondíciu a merať svoje výkony v mnohých športoch. Zariadenie tiež monitoruje váš zdravotný stav a poskytuje prehľadné informácie o jeho kvalite počas 7 dní bez prerušenia nabíjania. Hodinky sú vodotesné, takže vás môžu sprevádzať v každej situácii.

HiFuture/Future-Aura-silver/1

Nechajte sa pohltiť farbami

Inteligentné hodinky majú 1,08-palcový displej, na ktorom je navigácia v nastaveniach a funkciách jednoduchá a zábavná. Za ohromujúci vizuálny zážitok je zodpovedný displej AMOLED. Na svojom zápästí uvidíte jasný obraz plný pôsobivých farieb. Prispôsobte si vzhľad displeja a nastavte si jednu z viac ako 100 možností farieb, aby hodinky Future Aura odrážali vašu náladu.

HiFuture/Future-Aura-silver/2

Rýchle pripojenie z inteligentných hodiniek

Užívajte si slobodu a mobilitu, ktorú poskytujú hodinky Future Aura. Inteligentné hodinky vám umožňujú ukladať dôležité kontakty a telefonovať bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón. Jednoducho zdvihnite alebo vytočte číslo a vychutnajte si čistý hovor. Nemôžete prijať hovor? Použite displej na odoslanie krátkej textovej správy s dôležitými informáciami.

HiFuture/Future-Aura-silver/5

Váš osobný asistent

Future Aura vám umožňuje pracovať vlastným tempom. Ak ste boli celý deň zaneprázdnení, zariadenie vám pripomenie, aby ste si urobili prestávku. Bude tiež monitorovať vašu srdcovú frekvenciu počas každodenných činností a tréningov, takže môžete ľahko zvládať stres a dokonca rýchlo odhaliť prípadné problémy. Future Aura vám bude posielať aj upozornenia na udalosti, ktoré sú pre vás dôležité, takže už nikdy nezabudnete na dôležitý dátum alebo neprídete neskoro na stretnutie.

HiFuture/Future-Aura-silver/6

Neobmedzená podpora 7 dní v týždni

Nemusíte sa starať o časté nabíjanie inteligentných hodiniek. Zariadenie podporuje magnetické nabíjanie, ktoré trvá približne 2 hodiny. Tento čas poskytuje dostatok energie na to, aby vás hodinky Future Aura podporovali pri každodenných povinnostiach počas celého týždňa. Navyše si hodinky nemusíte dávať dole, keď umývate riad alebo idete do bazéna. Inteligentné hodinky sú vodotesné podľa normy IP68, takže vás môžu sprevádzať bez obmedzení!

HiFuture/Future-Aura-silver/9

Súčasťou balenia je

  • Inteligentné hodinky (vrátane štandardného remienka),
  • Magnetický nabíjací kábel,
  • Používateľská príručka,
  • nástroj na nastavenie popruhu;
Výrobca HiFuture
Model Aura
Farba Strieborná
Zobrazenie AMOLED
Veľkosť 1,08"
Rozlíšenie 340 × 340
Dotyková obrazovka Tvrdené sklo + povrchová úprava proti odtlačkom prstov
Kapacita batérie 160 mAh
Spôsob nabíjania Magnetické nabíjanie
Teoretický čas nabíjania Približne 2 hodiny
Materiály AMOLED
Šírka 20 mm
Minimálne a maximálne rozmery zápästia 150-200 mm
Podporované zariadenia Andriod7.0 a vyššie, IOS12.0 a vyššie
055746
23 položky
6972576181183

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product