• 3% zľava pri platbe prevodom
Hodinky SmartWatch HiFuture FutureFit Zone 2 (růžové)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HiFuture FutureFit Zone 2 Smartwatch (ružové)

34,61 € (s DPH) 28,84 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky HiFuture FutureFit Zone 2 (riešenie).

Nie sú to len ďalšie hodinky. Zone 2 od spoločnosti HiFuture sú inteligentné hodinky, ktoré vás potešia 1,96-palcovým displejom IPS a živou farebnou schémou. Odteraz máte prístup k oznámeniam, notifikáciám a telefonickým hovorom na dosah ruky. Zariadenie drží krok s aktiváciou s výdržou až 7 dní používania na jedno nabitie. Zariadenie Zone 2 monitoruje váš tréning a meria životné funkcie a je vodotesné podľa normy IP68, takže ho budete používať bez obmedzenia! K dispozícii je viac ako 100 vzorov ciferníkov, ktoré vyhovujú rôznym vkusom.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi1

Farebný obraz na obrazovke

Zone 2 ponúka 1,96-palcový displej s rozlíšením 240 x 286 a poteší vás živými, realistickými farbami! Vďaka displeju je navigácia v správach intuitívna, takže používanie zariadenia sa stane potešením. Inteligentné hodinky poskytujú viac ako 100 farebných číslic, takže vzhľad displeja si môžete prispôsobiť svojim preferenciám a každý deň si užívať vizuálne hody.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi2

Vytvorené s ohľadom na aktívnych ľudí

Teraz môžete zostať v spojení bez ohľadu na to, čo robíte. Zóna 2 podporuje bezdrôtové telefónne hovory, takže môžete uskutočňovať a prijímať hovory priamo zo svojho sedadla. Navyše, ak je pre vás dôležitá mobilita, tento model je určený práve pre vás. Jedno nabitie zabezpečí až 7 dní používania, takže sa nemusíte obávať príliš častého nabíjania.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi3

Pripravený na akýkoľvek hovor

Nech už sa venujete akémukoľvek športu, model Zone 2 je pripravený na každú výzvu! Inteligentné hodinky sú vodotesné podľa normy IP68, čo znamená, že im nič nebráni v tom, aby vás sprevádzali pri plávaní, potápaní a iných aktivitách pod vodou. Stojaca voda ani ponorenie hodinkám neublíži.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi4

Zdravie pod kontrolou

Meranie srdcového tepu, kvality spánku, úrovne stresu - so smart hodinkami Zone 2 máte všetko pod kontrolou. Zariadenie meria srdcovú frekvenciu v reálnom čase, takže máte prístup k informáciám o svojej kondícii počas tréningu, každodenných aktivít a odpočinku. Zohľadnite tieto parametre a vedome zlepšujte svoju pohodu.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi5

Získajte kroky, trénujte a dosahujte ciele

Zeno 2 je také pravidelné meranie krokov. Nastavte si ciele a dodajte si každodennú dávku motivácie na prekonanie vlastných rekordov. Inteligentné hodinky zobrazujú aj počet spálených kalórií počas každej aktivity, čo je jednoduchý referenčný bod pri tréningu. Hodinky Zone 2 majú viac ako 100 športových režimov, takže sa stanú vaším spojencom na ceste za fitness.

HiFuture/FutureFit-Zone2-pi6

Súčasťou balenia je

  • Inteligentné hodinky
  • Nabíjanie
  • Používateľská príručka
Víťazi HiFuture
Model Zenúna 2
Farba Ružová
Veľkosť 53 x 39,2 x 11 mm
Rozlíšenie 1,96TFT/ 240 x 286
Dotyková stránka¡ Obrazovka OGS Full touch
Kapacita batérie 300 mAh
Spôsob nabíjania Magnetické nabíjanie
055733
40 položky
6972576181251

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product