• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Mibro Watch C3 (Greece)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Mibro Watch C3 (Grécko)

40,41 € (s DPH) 33,67 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Produkt je možné aktivovať len v Grécku. (Produkt je možné aktivovať len v Grécku)

Inteligentné hodinky Mibro Watch C3

Hľadáte všestranné inteligentné hodinky, ktoré budú užitočné doma, v práci, pri cvičení a podobne? Hodinky Mibro Watch C3 budú skutočným hitom! Nielenže vás upozornia na prichádzajúce správy, ale umožnia vám aj telefonovať cez Bluetooth. Ponúka na výber až 70 športových režimov a dokáže monitorovať srdcový tep, spánok a nasýtenie krvi kyslíkom. Okrem toho disponuje batériou s výdržou až 10 dní a veľkým 1,85-palcovým HD displejom. Poznámka: výrobok je možné aktivovať len v Grécku.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/1

1,85-palcový displej

Vychutnajte si pohodlný zážitok z inteligentných hodiniek. Hodinky Mibro Watch C3 sú vybavené 1,85-palcovým HD displejom, ktorý má obnovovaciu frekvenciu až 60 Hz a poskytuje vysokokvalitný obraz takmer za akýchkoľvek podmienok. Navyše si môžete vzhľad displeja prispôsobiť podľa svojich predstáv - stačí použiť aplikáciu Mibro Fit. Okrem iného v nej nájdete originálne dynamické vzory ciferníkov!

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/3

Buďte v obraze

S hodinkami Mibro Watch C3 sa nemusíte obávať, že by vám niečo dôležité uniklo. Inteligentné hodinky vás okamžite upozornia na prichádzajúce správy a hovory. S jeho pomocou môžete aj pohodlne telefonovať! Takéto riešenie sa bude skvele hodiť napríklad v práci alebo počas tréningu. Zariadenie tiež umožňuje jedným kliknutím odmietnuť hovor alebo odoslať volajúcemu textovú správu.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/12

Výnimočný výkon

Zabudnite na trhanie a oneskorenie. Nízka spotreba energie a dvojjadrová architektúra zvyšujú výkon procesora inteligentných hodiniek až o 80 %. Okrem toho nový čip Bluetooth 2 v 1 zabezpečuje rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie a grafický procesor 2,5D umožňuje plynulý chod dynamických vzorov ciferníka.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/8

Zdokonalené v každom detaile

Vďaka kovovému rámu a elegantnému, minimalistickému dizajnu môžu hodinky Mibro Watch C3 dokonale doplniť akýkoľvek štýl. K dispozícii sú aj 2 typy remienkov - silikónový a tkaný. Vyberte si ten, ktorý najlepšie spĺňa vaše očakávania! Ďalšou výhodou zariadenia je odolnosť voči vode (2ATM) - nemusíte si ho dávať dole zo zápästia, keď cvičíte, umývate riad alebo prší. Kvapky vody ani náhodné postriekanie ho nijako neohrozia!

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/9

V záujme zdravia

Inteligentné hodinky sú vybavené novým a vylepšeným snímačom srdcovej frekvencie 4PD, ktorý podporuje technológiu biometrickej identifikácie a poskytuje presnejšie merania. To znamená, že zariadenie dokáže presne monitorovať vašu srdcovú frekvenciu až 24 hodín denne! Zlepšite kvalitu svojho odpočinku, okamžite zistite akékoľvek abnormality a rýchlo reagujte na alarmujúce príznaky! Hodinky Mibro Watch C3 navyše dokážu monitorovať váš menštruačný cyklus.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/6

Množstvo užitočných funkcií

S hodinkami Mibro Watch C3 máte na dosah ruky všetko, čo by ste mohli potrebovať. Inteligentné hodinky vám okrem iného umožňujú skontrolovať počasie a nastaviť budík. Monitorujú tiež stres a ponúkajú rerelaxačné dýchacie cvičenia. Poskytujú tiež prístup ku kalendáru, ktorý vám v prípade dlhého sedenia na jednom mieste pripomenie, aby ste sa pohli. K dispozícii je aj funkcia stopiek a časovača. Hodinky umožňujú aj prehrávanie hudby a fotografovanie na diaľku pomocou fotoaparátu smartfónu, ktorý je s nimi spárovaný.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/10

Až 70 športových režimov

Vyberte si až zo 70 športových režimov, sledujte svoj pokrok a nastavte si ďalšie ciele, ktoré chcete dosiahnuť. Plávanie, skákanie, futbal alebo dokonca joga? Určite si nájdete niečo pre seba! Tým však možnosti nekončia - keď použijete režim behu, jazdy na bicykli, chôdze, lezenia alebo jazdy na kolieskových korčuliach a inteligentné hodinky sú spárované so smartfónom, aplikácia vám vygeneruje tréningové trasy (pomocou GPS telefónu). Informácie o tréningu môžete zdieľať aj s priateľmi!

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/5

Až 10 dní prevádzky

Nemusíte sa obávať, že budete musieť svoje inteligentné hodinky často nabíjať - hodinky Mibro Watch C3 sa nevybijú príliš rýchlo. Pri bežnom každodennom používaní ich môžete používať až 10 dní. V základnom režime (keď sú hodinky zapnuté, ale nenosíte ich ani nie sú pripojené k aplikácii) vydržia až 50 dní! Čas prehrávania hudby je približne 5,5 hodiny a čas hovoru cez Bluetooth je približne 5 hodín.

Mibro/XPAW014-Mibro-Watch-C3/11

V balení

  • Inteligentné hodinky Mibro Watch C3 (so silikónovým remienkom)
  • Tkaný remienok
  • Magnetický nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Značka Mibro
Názov Mibro Watch C3
Model XPAW014
Rozmery (bez snímača srdcovej frekvencie) 47 x 39,5 x 11,8 mm
Šírka remienka 22 mm
Dĺžka remienka 254 mm
Hmotnosť (vrátane popruhu) 43,5 g
Materiál Kovový plast
Materiál remienka Silikón, tkanina
Displej 1,85-palcový dotykový displej HD
Reproduktor Hornový reproduktor s kompozitnou membránou
Mikrofón Silikónový mikrofón odolný voči rušeniu
Doba prevádzky Denné používanie: až 10 dní;
V základnom režime: až 50 dní;
Kapacita batérie 350 mAh
Nabíjací port Magnetický port
Verzia Bluetooth 5.3
Senzory Optický snímač srdcovej frekvencie, snímač SpO2, akcelerometer
Odolnosť voči vode 2ATM
Použitie Mibro Fit
Kompatibilné systémy Android 5.0 a novší, iOS 10.0 a novší (funkcie sa môžu líšiť v závislosti od modelu inteligentných hodiniek, smartfónu a krajiny)
Počet športových režimov 70
Podporované jazyky inteligentných hodiniek Zjednodušená čínština, tradičná čínština, angličtina, francúzština, japončina, španielčina, portugalčina, ruština, thajčina, arabčina, vietnamčina, turečtina, indonézština, perzština, nemčina, taliančina, holandčina, hebrejčina, poľština, gréčtina, dánčina, švédčina, nórčina, fínčina, ukrajinčina, čeština, slovinčina, maďarčinaarménsky, rumunsky, srbsky, estónsky, lotyšsky, litovsky, malajsky.
Oznámenie Hovory, SMS, Gmail, Skype, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, VK, Snapchat atď.
Jazyky správ Synchronizácia so softvérom inteligentných hodiniek
Ďalšie funkcie Pripojenie Bluetooth, ovládanie hudobného prehrávača, prehrávanie hudby, ovládanie fotoaparátu smartfónu (fotografovanie zatrasením smartfónu), poloha hodiniek, upozornenie na prichádzajúci hovor, odmietnutie hovoru, nevolanie. režim rušenia, upozornenie na správy aplikácií, svetové hodiny, budík, počasie, časovač, stopky, uzamknutie obrazovky.
Aktualizácia OTA
054048
148 položky
6971619678741

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product