• 3% zľava pri platbe prevodom
Chytré hodinky QCY GTS S2 (černé)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky QCY GTS S2 (čierne)

43,88 € (s DPH) 36,57 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky QCY GTS S2 (čierne).

S2 sú multifunkčné inteligentné hodinky od spoločnosti QCY, ktoré nielen merajú vaše kroky a ukazujú čas, ale pomáhajú vám aj starať sa o vaše telo! Zariadenie okrem iného monitoruje váš spánok a srdcovú frekvenciu a ponúka viac ako 100 športov, pri ktorých si môžete merať svoje pokroky! Upozorní vás na prichádzajúce správy, hovory a oznámenia z aplikácií, ako sú Facebook, Instagram, Twitter atď. a umožní vám spravovať váš hudobný prehrávač a hovory. Okrem toho má množstvo základných funkcií, ako sú budík a stopky. Je vybavený pôsobivým displejom a spolupracuje s aplikáciou QCY. S2 je váš nový osobný asistent!

12QCY/S2-Black/4

Dlhá životnosť

Vaše inteligentné hodinky vás budú sprevádzať dlhý čas! Pri základnom používaní vydržia až 14 dní! Ak ho používate v spojení s aplikáciou, zariadenie funguje 4 dni. Obávate sa, že vám odmietne poslúžiť v nesprávnom čase? Žiadne obavy! Zariadenie S2 vám pripomenie, kedy je potrebné ho dobiť!

12QCY/S2-Black/3

Váš osobný asistent

So smart hodinkami QCY máte všetky potrebné informácie na dosah ruky. Jedno malé zariadenie vám umožní jednoducho spravovať hudbu, fotografovať, kontrolovať počasie alebo nastaviť budík. Bude vás informovať o prichádzajúcich hovoroch a textových správach, ako aj merať úroveň stresu, emócie a pomôže vám zlepšiť kvalitu dýchania.

12QCY/S2-Black/8

Dosiahnite svoje ciele a prekonajte ďalšie rekordy

S hodinkami S2 na zápästí budete vždy vedieť, ako ďaleko ste došli, koľko krokov ste urobili a koľko kalórií ste spálili. Inteligentné hodinky ponúkajú viac ako 100 športov, v ktorých si môžete merať svoj pokrok! Beh, aerobik, tanec? A čo tak jazda na kolieskových korčuliach, pozemný hokej alebo lyžovanie? Vyberte si svoj obľúbený šport alebo objavte svoju novú vášeň s hodinkami QCY!

12QCY/S2-Black/7

Dávajte pozor na svoje zdravie

Čím vás S2 ešte prekvapí? Hodinky dokážu monitorovať kvalitu vášho spánku a vaše prirodzené cykly. V aplikácii získate prístup k zaznamenávaniu všetkých potrebných informácií a grafov o nich. Budete napríklad vedieť, či vaše srdce pracuje tak, ako má, a v prípade znepokojujúcich príznakov budete môcť rýchlo reagovať. Zariadenie monitoruje aj úroveň nasýtenia krvi kyslíkom, ako aj menštruáciu, takže môžete mať vždy po ruke prístup k svojmu kalendáru!

12QCY/S2-Black/6

Pohodlné a praktické

Inteligentné hodinky sú vybavené silikónovým remienkom, vďaka ktorému je ich používanie veľmi pohodlné. Materiál šetrný k pokožke zaručuje pohodlie aj počas intenzívneho tréningu. Zariadenie je navyše vodotesné podľa štandardu IPX8, takže sa nemusíte obávať kvapiek potu ani dažďa - vaše inteligentné hodinky sú v bezpečí!

12QCY/S2-Black/10

Pôsobivý displej

QCY S2 má 1,85-palcový displej s 2,5D okrajmi. Zobrazuje plnofarebný obraz v HD kvalite a poskytuje úžasný vizuálny zážitok. Vďaka viac ako 100 ciferníkom, z ktorých si môžete vybrať, si môžete ľahko prispôsobiť vzhľad svojich inteligentných hodiniek. Vyberte si ten, ktorý dokonale reprezentuje vašu postavu, alebo ho zmeňte podľa nálady!

12QCY/S2-Black/1

Nehovorte so svojou hudbouBoh

Hodinky S2 pripojené k telefónu vám umožňujú spravovať hudobný prehrávač, takže bez ohľadu na to, čo práve robíte alebo kde sa nachádzate, nemusíte vyťahovať telefón, aby ste zmenili skladbu alebo upravili hlasitosť. Pozrite sa, aké je to pohodlné!

12QCY/S2-Black/9

Hovorte slobodne

Niekto vám volá, ale vy nemáte po ruke telefón? Odpovedzte zo svojich inteligentných hodiniek! Jedným kliknutím môžete prijať prichádzajúci hovor! Hodinky S2 musia byť pripojené k telefónu, aby funkcia volania cez Bluetooth fungovala.

12QCY/S2-Black/2

Pripojené stránky

  • Inteligentné hodinky
  • Kábel
  • Manuálne
Výrobca QCY
Model S2
Rozmery 43,7 x 36,4 x 12 mm
Rozmery remienka 120,5 x 22 mm (dlhá verzia) ; 80,5 x 22 mm (krátka verzia)
Hmotnosť 18,3 g (hodinky) ; 40 g (remienok)
Displej 1,85'' HD TFT
Rozlíšenie 240 x 280
Kapacita batérie 280 mAh
Výdrž batérie 14 dní so základnými funkciami s1as* 4 dni pri použití Bluetooth
Aplikácia QCY
Kompatibilita Android verzia 6.1 alebo vyššia/ iOS 12.0 alebo vyššia
Jazyk Angličtina, zjednodušená čínština, tradičná čínština, kórejčina, japončina, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, portugalčina, arabčina, poľština, ruština, dánčina, turečtina, indonézština, čeština.
Športové režimy Bežecký pás, stacionárny bicykel, joga, švihadlo, trampolína, skok do výšky, skok do diaľky, step-up, eliptický trenažér, drepy, kliky, drepy, plank, gymnastika, veslovanie, pilates, chôdza po schodoch, posilňovanie, cvičenie brucha, jazda na koni, bicyklovanie, horolezectvo, turistika, basketbal, pozemný hokej, tenis, hádzaná, bowling, volejbal, golf, tanec, tai-chi, lyžovanie, bojové umenia....
Hlavné vlastnosti Počítanie krokov, srdcový tep, kalórie, nasýtenie krvi kyslíkom, sledovanie spánku, menštruácia, dychové cvičenia, sledovanie stresu, emócie, kalendár, hodiny, rôzne ciferníky na výber, OTA aktualizácie, ignorovanie hovorov, ovládanie prehrávača, fotografie, stopky, upozornenia na hovory, SMS, budík, upozornenia na aplikácie, upozornenia na nízku spotrebu energie, počasie, časovač, vyhľadávanie telefónu, režim nerušiť.
Oznámenia Push Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp, Messenger, QQ, Wechat
Aplikácie QCY APPS
049466
151 položky
6957141407950

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product