• 3% zľava pri platbe prevodom
Chytré hodinky Mibro Watch C2 Krémově bílé (Greece)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mibro Watch C2 Smart Watch Cream White (Grécko)

28,48 € (s DPH) 23,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mibro Watch C2 Creamy white (Výrobok je možné aktivovať iba v Grécku)

Mibro Watch C2 sú všestranné a ľahké inteligentné hodinky, ktoré ponúkajú množstvo užitočných funkcií. Umožňujú monitorovať srdcový tep, spánok a nasýtenie krvi kyslíkom a môžete si vybrať z 20 športových režimov. Ich ďalšou výhodou je veľký 1,69-palcový displej. Zariadenie môže fungovať aj ako prístupová karta. Prevádzková doba inteligentných hodiniek dosahuje 7 dní na jedno nabitie.

Ľahký, pohodlný, štýlový

Inteligentné hodinky vážia len približne 34 g - na zápästí ich takmer neucítite. Remienok zariadenia je navyše vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke. Vďaka tomu si môžete užívať bezkonkurenčné pohodlie! Hodinky C2 tiež vyzerajú mimoriadne štýlovo - majú moderný, minimalistický dizajn.

HD 1,69″ displej

Užívajte si pohodlný prístup k informáciám a pohodlne používajte funkcie inteligentných hodiniek. Hodinky C2 sú vybavené veľkým 1,69″ displejom, ktorý umožňuje plynulé a príjemné ovládanie a poskytuje jasný obraz takmer za všetkých podmienok. Chcete si prispôsobiť vzhľad displeja podľa svojich preferencií? Vyberte si z dostupných vzorov ciferníka alebo nahrajte vlastnú fotografiu!

Zdravie pod kontrolou

Sledujte svoje zdravie a majte ho pod kontrolou. Inteligentné hodinky dokážu 24 hodín denne merať vašu srdcovú frekvenciu a okamžite vás upozorniť na akékoľvek znepokojujúce príznaky. Môžete tak okamžite reagovať! Zariadenie tiež monitoruje nasýtenie krvi kyslíkom a spánok. Uistite sa, že ste si vytvorili správne návyky a dobre sa vyspíte!

20 športových režimov

Starajte sa o svoju kondíciu s Mibro. Inteligentné hodinky C2 počítajú kroky a spálené kalórie a umožňujú vám vybrať si z 20 športových režimov. Beh, bicyklovanie, skákanie, futbal alebo nebodaj bedminton? Stavte na svoj obľúbený šport alebo vyskúšajte niečo nové! Zariadenie uľahčuje sledovanie vašich pokrokov a nastavenie ďalších cieľov, ktoré chcete dosiahnuť. Inteligentné hodinky navyše automaticky rozpoznajú beh.

Odolnosť voči vode 2ATM

Čo ešte robí inteligentné hodinky C2 takými dobrými na každodenné používanie? Zariadenie je vodotesné do 2ATM, čo znamená, že mu neublíži náhodné postriekanie vodou, pot ani dážď. Nemusíte si ho dávať dole zo zápästia, keď si chcete umyť ruky, chystáte sa na tréning alebo ste vonku a práve začína pršať!

Až 7 dní prevádzky

Používajte svoje inteligentné hodinky až týždeň na jedno nabitie. Batéria s dlhou výdržou poskytuje až 7 dní prevádzky pri bežnom používaní alebo až 30 dní pohotovostného režimu (keď zariadenie nepoužívate alebo nie ste pripojení k aplikácii). Pohodlné nabíjanie hodiniek umožňuje priložený magnetický kAbel.

Funkcie prístupovej karty

Už nemusíte zakaždým hľadať svoju prístupovú kartu. Teraz potrebujete len svoje inteligentné hodinky! Ako to funguje. Hodinky C2 sú vybavené špeciálnym štítkom, ktorý možno priradiť k funkcii vybranej karty. Vďaka tomu môžete hodinky jednoducho použiť na otvorenie dverí. Zistite, aké je to pohodlné!

Váš osobný asistent

Inteligentné hodinky vás okamžite upozornia na prichádzajúce správy a hovory. Už sa nemusíte obávať, že zmeškáte niečo dôležité! Pomocou hodiniek C2 môžete tiež skontrolovať počasie a nastaviť budík. Môžete tiež na diaľku ovládať svoj hudobný prehrávač a fotoaparát smartfónu. K dispozícii je aj funkcia stopiek, časovača a mnoho ďalšieho.

V balení

  • Inteligentné hodinky
  • Používateľská príručka
  • Nabíjací kábel USB-A s magnetickým konektorom

Špecifikácie: - USB kábel na pripojenie k elektrickej sieti:

Značka Mibro
Názov Mibro Watch C2
Model XPAW009
Farba Krémová
Rozmery 45 x 35,3 x 11,2 mm
Šírka remienka 20 mm
Dĺžka remienka 248 mm
Hmotnosť 34 g (vrátane remienka)
Materiál Plast + silikón
Displej 1,69″
Prevádzkový čas Približne 7 dní (bežné používanie) / Približne 30 dní (pohotovostný režim)
Spôsob nabíjania Magnetický kábel
Bluetooth 5.0
Senzory Snímač srdcovej frekvencie, snímač SpO2, akcelerometer
Vodotesnosť 2ATM
Aplikácia Mibro Fit
Podporované systémy Android 5.0 a novší, iOS 10.0 a novší (funkcie sa môžu líšiť v závislosti od modelu smartfónu a krajiny).
Podporované jazyky Zjednodušená čínština, tradičná čínština, angličtina, francúzština, španielčina, portugalčina, ruština, japončina, thajčina, arabčina, indonézština, vietnamčina, turečtina, nemčina, taliančina, poľština, perzština.
Aktualizácia OTA
044137
107 položky
6971619678079

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product