• 3% zľava pri platbe prevodom
HiFuture ALTUS Speaker Red
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Červený reproduktor HiFuture ALTUS

27,62 € (s DPH) 23,02 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Reproduktor HiFuture ALTUS (červený)

Reproduktor HiFuture ALTUS predstavuje skutočnú zvukovú silu v kompaktnom balení. Jeho výstupný výkon dosahuje 10 W, čo vám v kombinácii so 40 mm meničmi umožní vychutnať si úžasnú kvalitu zvuku kdekoľvek. Integrovaný mikrofón vám umožní pohodlne telefonovať a používať hlasových asistentov, ako sú Siri a Google Assistant. Ponúka až 8 hodín výdrže batérie a vďaka vodotesnosti IPX5 je ideálny na použitie doma, na pláži alebo v parku.

HiFuture/ALTUS-Red/5

Ponorte sa do sveta zvuku

Objavte novú éru zvuku s HiFuture ALTUS! Tento reproduktor s výkonom 10 W a pokročilými 40 mm meničmi prináša zvuk s neuveriteľnou čistotou a bohatými detailmi. Teraz si môžete vychutnať svoju obľúbenú hudbu úplne novým spôsobom, počuť nuansy a jemnosti, ktoré ste si predtým nevšimli. Chcete zvukom naplniť celú miestnosť? Spojte dva reproduktory ALTUS dohromady a vytvorte výkonný priestorový zvuk, ktorý uchváti každého poslucháča.

HiFuture/ALTUS-Red/8

Voľne hovorte cez telefón

HiFuture ALTUS má zabudovaný všesmerový mikrofón, takže môžete pohodlne telefonovať bez použitia rúk. Stačí spárovať smartfón s reproduktorom prostredníctvom rozhrania Bluetooth, ktoré zaručuje stabilné a rýchle pripojenie na vzdialenosť až 10 metrov!

HiFuture/ALTUS-Red/6

Až 8 hodín prehrávania hudby

Teraz si môžete vychutnať svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek, bez toho, aby ste sa museli obávať prerušenia zábavy. Reproduktor je vybavený 1000 mAh batériou, ktorá umožňuje až 8 hodín prehrávania na jedno nabitie. Navyše vydrží až 300 dní v pohotovostnom režime. Blikajúce podsvietenie vás informuje o nízkom stave nabitia - nabitie trvá len 1,5 hodiny.

HiFuture/ALTUS-Red/4

Nepostrádateľný spoločník na cesty

Vďaka kompaktným rozmerom (98 x 98 x 47,5 mm) si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a vychutnať si skvelý zvuk, kedykoľvek ho budete potrebovať. Vďaka praktickej šnúrke ho môžete pohodlne nosiť na zápästí alebo ho napríklad pripevniť na batoh. ALTUS je tiež vodotesný podľa normy IPX5, takže sa nemusíte obávať náhodného poškodenia striekajúcou vodou.

HiFuture/ALTUS-Red/9
Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika Výrobca: Slovenská republika HiFuture
Model ALTUS
Farba Červená
Napájanie 10 W
Senzory 40 mm
Frekvenčná odozva 90 Hz až 20 kHz
Impedancia
SPL 81 dB
SNR >= 76 dB
Verzia Bluetooth 5.3
Rozsah Do 10 m
Profily Bluetooth HFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6
Kapacita batérie 1000 mAh
Prevádzkový čas 8h
Čas nabíjania 1,5h
Čas pohotovostného režimu 300 dní
Nabíjacie rozhranie USB-C
Vodotesnosť IPX5
Mikrofón Áno
Rozmery 98 x 98 x 47,5 mm
058438
34 položky
6972576181336

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product