• 3% zľava pri platbe prevodom
HiFuture YACHT Earbuds Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HiFuture YACHT In-Ear slúchadlá čierne

53,11 € (s DPH) 44,26 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá HiFuture YACHT (čierne)

Posuňte svoj hudobný zážitok na vyššiu úroveň! Slúchadlá HiFuture YACHT podporujú technológiu aptX pre ešte lepšiu kvalitu zvuku. Vďaka technológii CVC8.0 vám umožnia telefonovať a eliminovať nepríjemný hluk vetra v pozadí. Vydržia hrať až 20 hodín a vďaka vodotesnej konštrukcii (IPX5) sú pripravené na každú výzvu.

HiFuture/YACHT-Black/11

Hudba na úplne novej úrovni

Pripravte sa na úžasný zvukový zážitok, ktorý vás prenesie do iného sveta. Slúchadlá HiFuture Yacht sú zárukou hlbokých basov a vynikajúcej kvality zvuku, takže každý tón budete počuť v plnej kráse. Podporujú technológiu aptX pre zvuk takmer štúdiovej kvality. Každý zvuk je krištáľovo čistý a každý zvukový detail je dokonale vyvážený - vďaka tomu všetkému sa budete cítiť ako na koncerte svojho obľúbeného interpreta.

HiFuture/YACHT-Black/2

Čisté telefónne hovory

Zabudnite na nepríjemný hluk v pozadí a sústreďte sa na hovor! Slúchadlá využívajú pokročilú technológiu potlačenia hluku vetra CVC8.0, vďaka ktorej si môžete vychutnať výnimočnú čistotu pri telefonovaní aj počas veterných dní. Môžete si tak byť istí, že vaši volajúci jasne počujú, čo chcete povedať.

HiFuture/YACHT-Black/9

Stabilné bezdrôtové pripojenie

Zabudnite na problémy s pripojením! Pomocou technológie Bluetooth 5.2 a čipovej súpravy Qualcomm poskytujú stabilné a rýchle pripojenie k vášmu zariadeniu bez straty kvality zvuku. Už sa nemusíte obávať nepríjemných výpadkov alebo oneskorení zvuku.

HiFuture/YACHT-Black/5

Prehrávajte hudbu po celý deň

Slúchadlá HiFuture YACHT vám umožnia vychutnávať si hudbu dlhý čas. Vďaka pôsobivej 20-hodinovej výdrži batérie na jedno nabitie si môžete vychutnávať zvuky svojich obľúbených skladieb celý deň bez obáv z častého dobíjania. Ak vám náhle dôjde energia, rýchle nabíjanie cez USB-C s výkonom 10 W vás vráti k počúvaniu ešte rýchlejšie. Štvorúrovňový svetelný indikátor vás navyše upozorní, keď je batéria vybitá.

HiFuture/YACHT-Black/4

Pohodlné ovládanie

Ovládanie slúchadiel vám nebude robiť ťažkosti. Vďaka zabudovaným dotykovým panelom máte plnú kontrolu nad hudbou a hovormi. Jemnými dotykmi budete môcť meniť skladby, upravovať hlasitosť, spúšťať hlasového asistenta a spravovať prichádzajúce hovory. Teraz máte všetko potrebné na dosah ruky!

HiFuture/YACHT-Black/10

Váš spoločník do každého počasia

HiFuture Yacht je náhlavná súprava, ktorá je pripravená na akékoľvek dobrodružstvo. Vďaka vodotesnosti IPX5 sa nebojí potu ani dažďových kvapiek. Či už počas daždivého dňa venčíte psa v parku, alebo intenzívne cvičíte v posilňovni, slúchadlá zostanú v perfektnom stave.

HiFuture/YACHT-Black/7

Súčasťou balenia sú stránky

  • Slúchadlá
  • nabíjacie puzdro
  • vymeniteľné gumičky x3
  • Kábel USB-C na USB-A
  • používateľská príručka
Výrobca HiFuture
Model YACHT
Farba Čierna
Verzia Bluetooth 5.2
Prevádzkový čas Až 20 hodín
Vodotesnosť IPX5
058433
36 položky
6972576181367

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product