• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Zeblaze Btalk 2 (Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Zeblaze Btalk 2 (čierne)

37,34 € (s DPH) 31,12 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Zeblaze Btalk 2 (čierne)

Hodinky Zeblaze Btalk 2 v sebe spájajú eleganciu a vysoký výkon. Vďaka 1,3-palcovému displeju Ultra HD AMOLED s rozlíšením 360 x 360 pixelov a podporou AOD poskytujú inteligentné hodinky výnimočne jasný a čitateľný obraz. Je to dokonalý spoločník na každodenné používanie a fyzické aktivity. Objavte, čo vám ponúka!

Zeblaze/Btalk-2-Black/6

Vždy na dosah ruky

S hodinkami Zeblaze Btalk 2 máte vždy prístup k dôležitým informáciám z telefónu. Inteligentné hodinky podporujú pohodlné hlasové hovory, takže môžete prijímať, uskutočňovať a odmietať hovory bez toho, aby ste potrebovali telefón. Je to ideálne riešenie na šoférovanie alebo outdoorové aktivity.

Zeblaze/Btalk-2-Black/4

Pravidelné monitorovanie životných funkcií

Monitorovanie vášho zdravia je teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Slúchadlá Zeblaze Btalk 2 sú vybavené snímačom srdcového tepu, ktorý každú minútu nepretržite monitoruje váš srdcový tep. Okrem toho zariadenie meria hladinu kyslíka vo vašej krvi, čo môže pomôcť rýchlo odhaliť akékoľvek nezrovnalosti. Je to neoceniteľná podpora pre vaše zdravie.

Zeblaze/Btalk-2-Black/3

Inteligentné funkcie na každý deň

Zariadenie Btalk 2 ponúka aj inteligentné funkcie na každý deň, ktoré vám uľahčia každodenné úlohy a zefektívnia vašu prácu. Prijímajte inteligentné upozornenia na hovory, SMS správy, e-maily a oznámenia aplikácií zo smartfónu bez toho, aby ste museli neustále kontrolovať telefón. Môžete tiež skontrolovať počasie na najbližšie dni a ovládať hudbu a fotoaparát smartfónu priamo z hodiniek. Je to neuveriteľne pohodlné!

Zeblaze/Btalk-2-Black/7

Sledovanie aktivity a športové režimy

Inteligentné hodinky Zeblaze vám pomôžu zostať aktívnymi a zdravými. Počítanie krokov, sledovanie kalórií a sledovanie aktivity sú ideálne na sledovanie vašej každodennej fyzickej aktivity. Hodinky navyše ponúkajú rôzne športové režimy vrátane behu, jazdy na bicykli, plávania a mnohých ďalších, takže sú ideálnym partnerom pre váš každodenný tréning.

Zeblaze/Btalk-2-Black/2

Prispôsobenie a odolný dizajn

Hodinky Zeblaze Btalk 2 ponúkajú rôzne možnosti prispôsobenia, ktoré vám umožnia zmeniť ciferník hodiniek podľa vášho štýlu. Široká škála dostupných ciferníkov zaručuje, že si vždy nájdete ten ideálny pre vás. Okrem toho odolné materiály, ako je hliníková zliatina a nehrdzavejúca oceľ, dodávajú hodinkám odolnosť a eleganciu, vďaka čomu vyniknú v každej situácii.

Zeblaze/Btalk-2-Black/1

Dlhá výdrž batérie a odolnosť voči vode

Hodinky sú vybavené batériou s kapacitou 200 mAh, ktorá zaručuje dlhú výdrž batérie. Pri bežnom používaní vydrží až 14 dní. Hodinky sú tiež vodotesné s certifikáciou IP68, takže ich môžete používať aj pri plávaní.

Zeblaze/Btalk-2-Black/9

Súčasťou balenia je

  • Inteligentné hodinky
  • Nabíjací kábel
  • návod na použitie
Hmotnosť
Výrobca Zblaze
Model Btalk 2
Farba Čierna

DISPLAY

Typ AMOLED
Veľkosť 1.3''
Podpora neustále zapnutého displeja Áno
Rozlíšenie obrazovky 360 x 360 pixelov, 326 PPI

SENZORY

Zdravie Prístup snílka
Pohyb Akcelerometer

BLUETOOTH

Verzia Bluetooth 5.0

BATÉRIA

Kapacita batérie 200 mAh
Typ batérie Lítium-polymér
Prevádzkový čas Aktívne režimy: až 14 dní;
Intenzívne používanie: až 7 dní;
Nepretržité hlasové hovory: až 280 minút
Čas nabíjania Približne 1,5 hodiny

APP

Názov aplikácie FitCloudPro
Kompatibilita Android 5.0 alebo iOS 10.0 a novšie

JAZYKY

Systémové jazyky Angličtina, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, japončina, poľština, ruština, portugalčina, vietnamčina, arabčina, hebrejčina, thajčina, chorvátčina, turečtina, čeština, holandčina, indonézština, malajčina, fínčina, gréčtina, rumunčina, zjednodušená čínština.
Podporované aplikáciou FitCloudPro Zjednodušená čínština, tradičná čínština, angličtina, turečtina, arabčina, japončina, ruština, nemčina, kórejčina, španielčina, poľština, francúzština, čeština, rumunčina, mongolčina, portugalčina, slovenčina, thajčina, ukrajinčina, hebrejčina, taliančina, indonézština.
Push branding Angličtina, nemčina, francúzština, arabčina, čeština, španielčina, japončina, perzština, taliančina, kórejčina, holandčina, poľština, portugalčina, ruština, fínčina, švédčina, thajčina, maďarčina, slovenčina, chorvátčina, albánčina, turečtina, ukrajinčina, hindčina, zjednodušená čínština, tradičná čínština.

FUNKCIE

Hodiny Čas/dátum, automatický letný čas, stopky, časovač, budík
Sledovanie stavu Nepretržité monitorovanie srdcovej frekvencie v pokoji (každú minútu), denná hodnota srdcovej frekvencie v pokoji, upozornenie na nepravidelnú srdcovú frekvenciu, Meranie hladiny kyslíka v krvi SpO2, tréning cvičenia, zdravie, výsledky a prehľad o spánku a sledovanie spálených kalórií
Inteligentné funkcie Upozornenia (hovory, SMS, Gmail a aplikácie smartfónu), čas, ovládanie hudobného prehrávača a fotoaparátu, nájdenie telefónu, nájdenie hodiniek, režim nerušiť, pripomienka pohybu, pripomienka vody, kalendár, kalkulačka, vizitka, sťahovanie aplikácií
Funkcia hlasového vytáčania Hlasové volania, číselná klávesnica, posledné hovory, odmietnutie hovoru.
Sledovanie aktivity Denník aktivít, počítadlo krokov, státie, lišta pohybu (zobrazí sa na zariadení po určitom čase nečinnosti; na jej vynulovanie stačí niekoľko minút chôdze), denný cieľ (na základe úrovne aktivity), spálené kalórie, tempo a vzdialenosť v reálnom čase

ČÍTAJTE VIAC

Systémové číslice 4 vo všetkých nastaveniach
Funkcia prepínania displeja Áno
Synchronizácia aplikácií K dispozícii je viac ako jedna aplikácia¾ 300 možností

ŠPORT

Športové režimy Systém športových pobytov chôdza, beh, lezenie, cyklistika, basketbal, plávanie, bedminton, futbal, eliptický trenažér, eliptický trenažér, skákanie, stolný tenis, švihadlo, tenis, baseball, futbal, hula hoop, golf, potápanie, drepy, volejbal

MATERIÁLY

Materiál puzdra Kovová zliatina
Materiál tlačidla Kovová zliatina
Materiál frézy Nerezová oceľ

STRAP

Materiál reťaze Fluoroelastomer
Roztok reťaze 20 mm
Zisk kompatibilného obvodu 145-200 mm
Rozmery číselníka 44 x 44 x 9,5 mm
45,7 g so šnúrkou, 29 g bez šnúrky.

TRVANLIVOSŤ

Odolnosť voči vode IP68
Prevádzková teplota -20 °C až 45 °C (teploty pod -20 °C môžu ovplyvniť životnosť batérie a výkon inteligentných hodiniek)
058342
23 položky
6946639812451

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product