• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Zeblaze Stratos 2 (Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Zeblaze Stratos 2 (čierne)

68,89 € (s DPH) 57,40 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Zeblaze Stratos 2 (čierne)

Inteligentné hodinky Zeblaze Stratos 2 spôsobia revolúciu vo vašom dni. Sú vybavené 1,3-palcovým displejom AMOLED s rozlíšením 360 × 360 pixelov, ktorý podporuje funkciu Always On Display a umožňuje prispôsobenie ciferníka. Jeho batéria umožňuje až 25 dní používania na jedno nabitie a vodotesnosť 5 ATM zaručuje spoľahlivosť v každej situácii. Hodinky ponúkajú aj zabudované GPS kompatibilné s rôznymi navigačnými systémami, takže sú ideálne pre aktívnych ľudí. Umožňujú tiež 24-hodinové monitorovanie zdravotného stavu vrátane úrovne SpO2, merania srdcovej frekvencie, analýzy spánku a hodnotenia úrovne stresu. Okrem toho poskytuje špecializovaná aplikácia prístup k mnohým praktickým funkciám.

Zeblaze/Stratos-2-Black/12

Vysokokvalitný displej

Pri navrhovaní inteligentných hodiniek Zeblaze Stratos 2 sme sa zamerali na potreby outdoorových nadšencov. 1,3-palcový displej AMOLED s rozlíšením 360 × 360 pixelov a hustotou 326 PPI zaručuje výnimočnú kvalitu obrazu a čitateľnosť v rôznych svetelných podmienkach. Sofistikovaný dizajn hodiniek a vysoký pomer obrazovky k telu 85,2 % maximalizuje plochu displeja pri zachovaní kompaktných rozmerov, takže sú ideálne pre aktívny outdoorový životný štýl. Okrem toho zariadenie ponúka funkciu Always On Display a ciferník hodiniek si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií alebo aktuálnej nálady, pričom na výber máte viac ako 100 možností vrátane možnosti nahrať vlastnú fotografiu!

Zeblaze/Stratos-2-Black/5

Integrovaný modul GPS

Hľadáte spoľahlivého spoločníka na svoje extrémne dobrodružstvá? Hodinky Stratos 2 sú vybavené pokročilým modulom GPS kompatibilným so systémami GPS, GLONASS, Galileo a Beidou, ktorý zaručuje výnimočnú presnosť určenia polohy kdekoľvek. Či už zdolávate vrcholy alebo sa pohybujete v mestskej džungli, inteligentné hodinky Zeblaze vás budú navigovať s výnimočnou presnosťou!

Zeblaze/Stratos-2-Black/8

Podpora školení

Chcete mať istotu, že každý tréning vás priblíži k vašim cieľom? Inteligentné hodinky Zeblaze monitorujú účinnosť vášho tréningového plánu a automaticky upravujú intenzitu tréningu, aby maximalizovali produktivitu a zabránili pretrénovaniu. Ponúka tiež funkcie na sledovanie rôznych indoorových a outdoorových aktivít vrátane behu, bicyklovania, plávania, lezenia, jogy, silového tréningu a ďalších, vďaka čomu môžete tréning prispôsobiť svojim osobným preferenciám a cieľom. Okrem toho zariadenie sleduje a zaznamenáva počet prejdených krokov a spálených kalórií. Stratos 2 je partner, ktorý vás inšpiruje k aktivite a dosahovaniu optimálnych výsledkov.

Zeblaze/Stratos-2-Black/11

Váš strážca zdravia

Vďaka pokročilým biometrickým snímačom a snímaču srdcovej frekvencie inteligentné hodinky Zeblaze presne monitorujú vaše zdravie vrátane srdcovej frekvencie počas aktivity a odpočinku, pričom zmeny srdcovej frekvencie sa zaznamenávajú v týždennom grafe. Okrem toho meria hladinu kyslíka v krvi (SpO2), ktorá udáva úroveň kyslíka v krvi. Stratos 2 ponúka aj komplexnú analýzu spánku a sleduje spánkové cykly počas celého dňa. Zariadenie poskytuje podrobné správy o fázach hlbokého spánku, ľahkého spánku a spánku REM, ktoré vám pomôžu zlepšiť kvalitu vášho nočného odpočinku.

Zeblaze/Stratos-2-Black/10

Až 25 dní používania

Stratos 2 je vybavený účinnou lítium-polymérovou batériou s kapacitou 300 mAh pre dlhotrvajúci výkon. Počas každodenného používania si môžete užívať spoľahlivú prevádzku až 15 dní. Aj pri intenzívnom používaní batéria vydrží 10 dní. Pri nepretržitom používaní GPS zariadenie vydrží až 40 hodín. Pre tých, ktorí uprednostňujú maximálnu úsporu energie, je k dispozícii úsporný režim, ktorý predĺži dobu používania na úctyhodných 25 dní. Nabíjanie inteligentných hodiniek pomocou priloženej magnetickej nabíjacej základne trvá približne 1,5 hodiny.

Zeblaze/Stratos-2-Black/4

Vodotesná konštrukcia

Zeblaze Stratos 2 sú inteligentné hodinky pripravené na všetky výzvy vrátane podvodných dobrodružstiev. Vďaka vodotesnosti 5 ATM ponúka spoľahlivú ochranu až do hĺbky 50 metrov pod vodou. Môžete ho teda nosiť počas plávania a bez obáv sledovať svoje pokroky.

Zeblaze/Stratos-2-Black/3

Majte všetko pod kontrolou

Zvýšte svoj každodenný komfort s inteligentnými hodinkami Zeblaze! Stratos 2 vám umožní skontrolovať najnovšiu predpoveď počasia, synchronizovať kalendár s telefónom, prijímať upozornenia na nové správy a mnoho ďalšieho. Či už ste na schôdzke, cestujete alebo cvičíte, s hodinkami môžete byť v obraze bez toho, aby ste museli vytiahnuť smartfón z vrecka.

Zeblaze/Stratos-2-Black/7

Špecializovaná aplikácia

Využívajte plný potenciál hodiniek Zeblaze Stratos 2 pomocou aplikácie InfoWear. Aplikácia InfoWear poskytuje hĺbkovú analýzu údajov z rôznych zdrojov, poskytuje prístup k správam o zdraví a fyzickej aktivite a možnosť spravovať inteligentné zariadenia. Aplikácia je k dispozícii pre používateľov so systémom Android 4.4 alebo iOS 8.2 a vyšším.

Zeblaze/Stratos-2-Black/1

Súčasťou balenia je:

  • Zeblaze Stratos 2 Smartwatch
  • Magnetická nabíjacia základňa
  • Používateľská príručka
Výrobca Zeblaze
Model Stratos 2
Farba Čierna

DISPLAY

Typ AMOLED
Veľkosť 1.3"
Podpora vždy zapnutého displeja (AOD) Áno
Rozlíšenie obrazovky 360x360 pixelov, 326 PPI
Pomer obrazovky k telu 85.2%

SENZORY

GPS Vysoko výkonný 12nm čipset GPS, integrované GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, asistované GPS pre rýchle určovanie polohy
Zdravie a pohyb Monitorovanie srdcovej frekvencie na zápästí, snímač saturácie krvi kyslíkom Pulse Ox, snímač priblíženia, akcelerometer.

BLUETOOTH

Verzia Bluetooth 5.0

BATÉRIA

Kapacita batérie 300 mAh
Typ batérie Lítiový polymér
Doba používania Úsporný režim: až 25 dní; Denné používanie: až 15 dní; Intenzívne používanie: až 10 dní; Nepretržité používanie GPS: až 40 hodín
Čas nabíjania Približne 1,5 hodiny

APP

Názov InfoWecez
Kompatibilita Android 4.4 alebo iOS 8.2 a novšie

JAZYKY

Systémové jazyky Angličtina, portugalčina, ruština, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, turečtina, poľština, japončina (dostupnosť jazykov sa môže líšiť podľa regiónu - ďalšie jazyky budú k dispozícii po aktualizáciách OTA).
Jazyky podporované systémom InfoWear Angličtina, portugalčina, ruština, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, japončina, kórejčina, malajčina, poľština, gréčtina, thajčina, rumunčina, bulharčina, maďarčina, turečtina, čeština, slovenčina, dánčina, nórčina, švédčina, filipínčina, ukrajinčina, vietnamčina, holandčina, chorvátčina, arabčina, indonézština.
Oznámenia Push Angličtina, portugalčina, ruština, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, japončina, kórejčina, malajčina, poľština, gréčtina, thajčina, rumunčina, bulharčina, maďarčina, turečtina, čeština, slovenčina, dánčina, nórčina, švédčina, filipínčina, ukrajinčina, vietnamčina, holandčina, chorvátčina, arabčina, indonézština.

FUNKCIE

Sledujte stránku Čas/dáta, synchronizácia času GPS, automatický letný čas, budík, stopky, časovač odpočítavania
Sledovanie stavu Nepretržité monitorovanie srdcovej frekvencie na zápästí, denná pokojová srdcová frekvencia, upozornenie na nepravidelnú srdcovú frekvenciu, meranie kyslíka v krvi SpO2, VO2 max, hodnotenie kvality spánku a prehľad, sledovanie kalórií
Inteligentné funkcie Upozornenia (hovory, SMS, Gmail a upozornenia aplikácií), predpoveď počasia (4-dňová predpoveď), prehrávanie hudby a ovládanie fotoaparátu smartfónu, Nájsť môj telefón, Nájsť moje hodinky, režim Nerušiť, Pripomienka aktivity
Sledovanie aktivity Denník aktivít, počítadlo krokov, pripomienka sedavého zamestnania, lišta pohybu (resetuje sa po niekoľkých minútach aktivity), denný cieľ krokov (adaptívny na základe úrovne aktivity), spálené kalórie, tempo a vzdialenosť v reálnom čase

HODINOVÝ OBVOD

Systém Predvolené nastavenie 3
Funkcia stále zapnutého displeja (AOD) 2
Synchronizované s aplikáciou Viac ako 100 možností na výber
Prispôsobenie vzhľadu ciferníka hodiniek Áno

ŠPORT

Športové režimy systému Vonkajší beh, Bežecký pás, Vonkajšia cyklistika, Vnútorná cyklistika, Vonkajšia chôdza, Freestyle, Ping pong, Basketbal, Futbal, Badminton, Kriket, Beh po chodníku, Horolezecký stroj, Zumba, Eliptický trenažér, Pilates, Tenis, Joga

MATERIÁL

Materiál puzdra Polykarbonát
Materiál rámčeka Hliníková zliatina
Materiál tlačidla Nerezová oceľ
Materiál spony Nerezová oceľ

ZAPÍNANIE

Materiál remienka Silikón
Šírka remienka 22 mm
Kompatibilný obvod zápästia 130 až 235 mm

ROZMERY

Rozmery ciferníka hodiniek 46 x 46 x 12,9 mm
Hmotnosť 52 g s remienkom; 31,8 g bez remienka

TRVANLIVOSŤ

Odolnosť voči vode 5 ATM (vydrží ponorenie do vody)do 50 m)
Prevádzková teplota -40 °C až 45 °C (teploty pod -40 °C môžu ovplyvniť životnosť batérie a výkon inteligentných hodiniek)
058348
22 položky
6946639812314

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product