• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Zeblaze Swim (Gold)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Zeblaze Swim (zlaté)

54,59 € (s DPH) 45,49 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Zeblaze Swim (zlaté)

Zeblaze Swim je zariadenie, ktoré spája eleganciu s modernou technológiou. Vďaka 1,69-palcovému farebnému displeju s rozlíšením 240 x 280 pixelov a sklu Corning® Gorilla® Glass je dokonalou kombináciou štýlu a odolnosti. Vďaka technológii Bluetooth 5.0 sa inteligentné hodinky ľahko synchronizujú so smartfónmi so systémom Android 4.4 alebo iOS 8.2 alebo novším a poskytujú prístup k aplikácii Zeblaze Fit. Vďaka tomu máte na zápästí vlastné súkromné riadiace centrum. Vďaka schopnosti ponoriť sa do vody až do hĺbky 50 metrov sú ideálne pre milovníkov plávania a iných outdoorových aktivít.

Zeblaze/Swim-Gold/4

Každý deň nový vzhľad

Zariadenie je vybavené veľkým farebným displejom, ktorý vám poskytuje jasný a živý prístup ku všetkým informáciám. Navyše nemusíte zostať pri tom, ako vyzerá - ponúka viac ako 200 ciferníkov (dostupných v aplikácii), takže ich môžete každý deň meniť a prispôsobiť tak Zeblaze Swim svojmu oblečeniu alebo nálade.

Zeblaze/Swim-Gold/7

Pokročilé sledovanie aktivity

Inteligentné hodinky ponúkajú pokročilé funkcie sledovania aktivity vrátane GPS podporovaného štyrmi satelitmi, čo vám umožní presne sledovať trasu a vzdialenosť pri behu, jazde na bicykli alebo plávaní.

Zeblaze/Swim-Gold/1

Zdravie pod kontrolou

Zariadenie je vybavené trojosovým akcelerometrom a gyroskopom, ktoré zabezpečujú presné sledovanie pohybu. Nepretržité meranie srdcovej frekvencie a saturácie krvi kyslíkom (SpO2) vám pomôže zvýšiť efektivitu tréningu, zatiaľ čo funkcia merania a analýzy kvality spánku zabezpečí kvalitný a zdravý odpočinok. Zeblaze Swim je tiež účinný nástroj na monitorovanie menštruačného cyklu ženy.

Zeblaze/Swim-Gold/6

Inteligentné denné funkcie

So smart hodinkami získate aj osobného asistenta pre vaše každodenné aktivity. Ponúka celý rad inteligentných funkcií, ako sú upozornenia na aplikácie a prichádzajúce hovory a správy na telefóne, vďaka ktorým budete v kontakte s blízkymi a kolegami. Hodinky Zeblaze Swim vám navyše pripomenú, aby ste sa hýbali, ak ste príliš dlho sedeli, alebo aby ste sa napili vody, ak na to zabudnete. Vďaka týmto drobnostiam budete mať poriadok ako nikdy predtým!

Zeblaze/Swim-Gold/8

Výkon bez obmedzení

Dlhá výdrž batérie inteligentných hodiniek (až 30 dní v úspornom režime) poskytuje nepretržitú podporu pre vaše každodenné aktivity. Vďaka rýchlemu nabíjaniu (približne 1,5 hodiny) je vaše zariadenie vždy pripravené na akciu.

Zeblaze/Swim-Gold/3

Starajte sa o svoju kondíciu rôznymi spôsobmi

Inteligentné hodinky sú vybavené rôznymi režimami fyzickej aktivity vrátane špeciálnych profilov pre plávanie, beh, chôdzu, cyklistiku, tréning v posilňovni a tímové športy. Každý režim poskytuje podrobné informácie, ako je vzdialenosť, tempo, spálené kalórie a rozsah srdcovej frekvencie, čo vám umožní prispôsobiť tréning vašim individuálnym cieľom a potrebám. Trénujte s rozvahou a užívajte si skvelú kondíciu!

Zeblaze/Swim-Gold/2

Pevná konštrukcia

Ľahká a odolná konštrukciaručičky s úchopom z TPU a hliníkovými prvkami zabezpečujú pohodlné nosenie inteligentných hodiniek počas celého dňa. Hodinky Zeblaze Swim sú tiež vodotesné voči extrémnym teplotám od -40 °C do 45 °C, čo z nich robí ideálneho spoločníka do všetkých podmienok - či už ste na výlete, hodinky Zeblaze Swim sa skvele hodia do zimnej krajiny alebo na dovolenku v trópoch.

Zeblaze/Swim-Gold/9

Ďalšie funkcie

S hodinkami Zeblaze Swim si môžete užívať neuveriteľný komfort. Inteligentné hodinky vám umožňujú ovládať hudbu a fotoaparát bez toho, aby ste museli siahať po smartfóne. Na hodinkách si tiež môžete skontrolovať čas na niekoľko nasledujúcich dní. K dispozícii máte aj stopky, časovač a budík.

Zeblaze/Swim-Gold/5

Súčasťou balenia je

  • Inteligentné hodinky (so štandardnou linkou)
  • Nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Vinár Zeblaze
Model Plavky
Farba Golden

DISPLAY

Veľkosť 1.69''
Rozlíšenie obrazovky 240 x 280 pixelov
Sklo Corning® Gorilla® Glass

SENZORY

Pohyb GPS so 4 satelitmi a 3 režimami ("Integrovaný GPS/GLONASS/GALILEO/BEIDOU Assisted GPS pre rýchle určovanie polohy."); 3-osový akcelerometer a 3-osový gyroskop.

BLUETOOTH

Verzia Bluetooth 5.0

BATÉRIA

Kapacita batérie 300 mAh
Typ batérie Lítium-polymér
Prevádzkový čas Aktívny režim: až 30 dní;
Tréningový režim v aktívnom režime: až 15 dní;
Tréningový režim s úplným sledovaním GPS a monitorovaním srdcovej frekvencie: až 56 hodín
Čas nabíjania Približne 1,5 hodiny

APP

Názov aplikácie Zeblaze Fit
Kompatibilita Android 4.4 alebo iOS 8.2 a novšie

JAZYKY

Systémové jazyky Angličtina, portugalčina, ruština, francúzština, taliančina, španielčina, turečtina, poľština (Dostupnosť jazykov sa môže líšiť v závislosti od regiónu. Ďalšie jazyky budú k dispozícii prostredníctvom aktualizácií OTA)
Podporované službou FitCloudPro Angličtina, portugalčina, ruština, ukrajinčina, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, turečtina, poľština, japončina, kórejčina, indonézština.
Push branding Angličtina, portugalčina, ruština, francúzština, taliančina, španielčina, turečtina, poľština

FUNKCIE

Sledujte stránku Čas/dáta, synchronizácia času GPS, automatický letný čas, stopky, časovač, budík
Sledovanie zdravia Nepretržité monitorovanie srdcovej frekvencie v pokoji (každú minútu), denná pokojová srdcová frekvencia, meranie kyslíka v krvi SpO2, zdravotné výsledky a prehľad spánku, sledovanie kalórií
Inteligentné funkcie Upozornenia (hovory, SMS, Gmail a aplikácie smartfónu), rýchla odpoveď (dostupná len v zariadeniach so systémom Android), čas, ovládanie hudobného prehrávača a fotoaparátu smartfónu, funkcia vyhľadávaniat my phone, find my watch, do not disturb mode, activity reminder, water reminder, reminder for drinking water, reminder for reading, touch screen off
Sledovanie aktivity Záznamy aktivít, počítadlo krokov, pripomienka sedavého zamestnania, lišta pohybu (zobrazí sa na zariadení po určitom čase nečinnosti; na jej vynulovanie stačí niekoľko minút chôdze), denný cieľ (na základe úrovne aktivity), tempo a vzdialenosť v reálnom čase

OBLASŤ HODINIEK

Systém Predvolené nastavenie 4
Synchronizované s aplikáciou Viac ako 200 na výhru
Digitálny ciferník hodiniek Áno

ŠPORT

Športové režimy Automaticky detekované športové režimy: detekcia plaveckého štýlu: voľný štýl, chrbát, prsia, motýlik (len bazénové plávanie), detekcia inteligentných športov:
Funkcie plávania (dostupné plavecké profily): vzdialenosť, tempo, počet záberov, frekvencia záberov, SWOLF, kalórie;
Funkcie behu a chôdze (dostupné plavecké profily): GPS vzdialenosť, čas a tempo, cieľ aktivity, kroky v reálnom čase, priemerná rýchlosť, priemerné tempo, minimálna srdcová frekvencia, maximálna srdcová frekvencia, priemerná srdcová frekvencia, kalórie, rozsah srdcovej frekvencie (zahrievacia, redukčná, vytrvalostná, anaeróbna, extrémna), história aktivít na hodinkách;
Cyklistická funkcia (k dispozícii sú cyklistické profily): GPS vzdialenosť, čas a tempo, cieľ aktivity, priemerná rýchlosť, priemerné tempo, minimálna srdcová frekvencia, maximálna srdcová frekvencia, priemerná srdcová frekvencia, kalórie, rozsah srdcovej frekvencie (zahrievanie, chudnutie, vytrvalosť, anaeróbne, extrémne), história aktivít na hodinkách;
Posilňovňa afitnes zariadenie (dostupné profily aktivít v posilňovni): Viacnásobný cieľ aktivity, minimálna srdcová frekvencia, maximálna srdcová frekvencia, priemerná srdcová frekvencia, kalórie, rozsah srdcovej frekvencie (zahriatie, redukcia hmotnosti, vytrvalosť, anaeróbne, extrémne), história aktivít na hodinkách;
Tréningy vonku (dostupné profily aktivít vonku): Vzdialenosť, čas a tempo podľa GPS, cieľ aktivity, priemerná rýchlosť, priemerné tempo, minimálna srdcová frekvencia, maximálna srdcová frekvencia, priemerná srdcová frekvencia, kalórie, rozsah srdcovej frekvencie (zahrievanie, chudnutie, vytrvalosť, anaeróbne, extrémne), história aktivít na hodinkách;
Tanec (k dispozícii sú profily tanečných aktivít):
Miestne športy (dostupné profily aktivít miestnych športov): Vzdialenosť, čas a tempo podľa GPS, priemerný cieľ aktivity, priemerná rýchlosť, priemerné tempo, minimálna srdcová frekvencia, maximálna srdcová frekvencia, priemerná srdcová frekvencia, kalórie, rozsah srdcovej frekvencie (zahrievanie, chudnutie, vytrvalosť, anaeróbne, extrémne), história aktivít na hodinkách;

MATERIÁL

Materiál puzdra Plastové puzdro + farba v spreji
Materiál tlačidiel Letecký hliník
Materiál spony Plast

STRAP

Materiál reťaze TPU
Roztok silikónu 22 mm
Zisk kompatibilného obvodu 130-220 mm
Rozmery číselníka 44 x 37,5 x 11,4 mm
Hmotnosť 36 g so šnúrkou, 22,8 g bez šnúrky

TRVANLIVOSŤ

Vodotesné 5 ATM (50M)
Prevádzková teplota -40 °C až 45 °C (teploty pod -40 °C môžu ovplyvniť životnosť batérie a výkon inteligentných hodiniek)
058343
16 položky
6946639812413

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product