• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Black Shark BS-S1 black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Čierne inteligentné hodinky Black Shark BS-S1

41,59 € (s DPH) 34,66 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Black Shark BS-S1 (čierne)

Inteligentné hodinky Black Shark BS-S1 sa budú skvele hodiť na každodenné používanie. Sú vybavené 1,43" displejom AMOLED, ktorý zaručuje vysokú kvalitu obrazu a pohodlie, a široký výber vzorov ciferníka vám umožní prispôsobiť si vzhľad zariadenia. Okrem toho smart hodinky vydržia na jedno nabitie približne 10 dní a vďaka mikrofónu s potlačením šumu ENC vám umožnia pohodlne prijímať hovory. Okrem toho vám umožní starať sa o vašu kondíciu - môžete si vybrať z viac ako 100 športových režimov a priebežne sledovať svoj zdravotný stav. Navyše je odolný voči vode podľa normy IP68 - môžete si ho vziať na tréning bez obáv zo striekajúcej vody.

BlackShark/BS-S1-Black/1

1,43" displej AMOLED

S hodinkami Black Shark BS-S1 získate prehľadný prístup k oznámeniam. Inteligentné hodinky ponúkajú vysokú kvalitu obrazu vďaka 1,43" displeju AMOLED. Jas 600 nitov a obnovovacia frekvencia 60 snímok za sekundu sa navyše premietajú do bohatých detailov a plynulého výkonu. Vzhľad inteligentných hodiniek si môžete prispôsobiť aj výberom zo 100 vzorov ciferníkov.

BlackShark/BS-S1-Black/5

Až 10 dní používania

Vezmite si inteligentné hodinky na dovolenku alebo na služobnú cestu bez obáv, že sa zariadenie náhle vybije. Displej hodiniek BS-S1 sa vyznačuje nízkou spotrebou energie, vďaka ktorej vydrží na jedno nabitie fungovať až 10 dní. Už nikdy nezmeškáte dôležité upozornenie, hovor alebo tréning.

BlackShark/BS-S1-Black/3

Voľne uskutočňujte hovory

Hovorte so svojimi blízkymi bez toho, aby ste museli vytiahnuť telefón z vrecka. Hodinky Black Shark BS-S1 podporujú technológiu Bluetooth vo verzii 5.3, ktorá umožňuje spárovanie smartfónu s inteligentnými hodinkami. Inteligentné hodinky sú vybavené mikrofónom a algoritmom potlačenia šumu ENC, takže môžete telefonovať bez rušenia. Teraz budete mať istotu, že vás volajúci počuje. Rozlúčte sa s nepríjemným hlukom a sústreďte sa na to, čo je dôležité.

BlackShark/BS-S1-Black/4

Viac ako 100 športových režimov

Chcete zvýšiť efektivitu svojich tréningov alebo možno vyskúšať nový šport? Black Shark BS-S1 vám v tom pomôže. Inteligentné hodinky ponúkajú viac ako 100 športových režimov vrátane behu, cyklistiky a tenisu. Aplikácia Shark Wear navyše monitoruje počet krokov, spálené kalórie, vzdialenosť, čas cvičenia a vašu rýchlosť, ak radi beháte. GPS navyše sleduje trasu cvičenia a denné/týždenné/mesačné prehľady vám umožnia skontrolovať váš pokrok.

BlackShark/BS-S1-Black/2

Umožňuje sledovať váš zdravotný stav

Vďaka zabudovaným snímačom môžete nepretržite sledovať svoj zdravotný stav a rýchlo reagovať na alarmujúce príznaky. Inteligentné hodinky sledujú váš menštruačný cyklus, merajú srdcový tep, nasýtenie krvi a monitorujú rôzne fázy spánku, aby vám pomohli odstrániť nezdravé návyky.

BlackShark/BS-S1-Black/6

Ďalšie funkcie

Tým však možnosti hodiniek Black Shark BS-S1 nekončia. Inteligentné hodinky umožňujú používať kalkulačku, fotografovať na diaľku, nastaviť stopky alebo skontrolovať predpoveď počasia. Môžete si tiež čítať správy z jeho úrovne - už vám neunikne žiadne dôležité upozornenie!

BlackShark/BS-S1-Black/9

V súbore

  • Smartwatch
  • nabíjací kábel
  • používateľská príručka
Výrobca Black Shark
Model BS-S1
Farba Čierna
Vodotesný IP68
Menovité napätie 5V/0,5A
Senzor 3-osový senzor zrýchlenia, senzor HRM a senzor SpO2
Kapacita batérie 320 mAh
Bluetooth 5.3
Rozlíšenie 466 x 466
Displej 1,43" AMOLED
Prevádzková teplota 0 °C ~ 45 °C
Prevádzková frekvencia 2400 MHz ~ 2483,5 MHz
Prevádzkový čas približne 10 dní
Použitie Aplikácia Shark Wear
053168
86 položky
6974521491521

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product