• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Sport W8 Pro XO (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Sport W8 Pro XO (čierne)

33,46 € (s DPH) 27,89 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Sport W8 Pro XO (čierne)

Inteligentné hodinky XO W8 Pro sú športové hodinky, ktoré vám pomôžu monitorovať vaše zdravie a sledovať oznámenia a správy bez toho, aby ste museli kontrolovať telefón. Má celý rad užitočných funkcií, ktoré vám uľahčia každodenný život. Veľký 2,01-palcový displej s rozlíšením 240 x 296 IPS zaručuje, že aj malé detaily budú čitateľné. Batéria vydrží 5 až 7 dní a jej nabitie trvá len 2 hodiny, takže môžete nepretržite dostávať informácie o svojom zdravotnom stave. Zariadenie je vyrobené zo zliatiny zinku a tvrdeného skla, čo zaručuje jeho odolnosť, ako aj normu IP67, ktorá zaručuje odolnosť voči prachu a vode.

Monitorovanie zdravia

Pomocou inteligentných hodiniek XO-W8 Pro môžete monitorovať svoj krvný tlak, počet prejdených krokov, ako aj kontrolovať hladinu kyslíka v krvi, monitorovať svoj spánok, nastaviť budík, používať stopky, uskutočňovať hovory o polohe, používať kalkulačku, kompas, barometer, ako aj využívať NFC, komunikovať cez Bluetooth, prijímať oznámenia o pití vody a používať hlasového asistenta.

Odolnosť voči prachu a vode

Norma IP67 znamená, že zariadenie je plne odolné voči prachu, takže ani jazda na bicykli v teréne neohrozí zariadenie XO-W8 PRO. Okrem toho by hodinkám nemalo ublížiť postriekanie, dážď ani ponorenie do hĺbky 1 metra na 30 minút, takže si ich môžete vziať aj do sprchy. Konštrukcia z kvalitnej zinkovej zliatiny a tvrdeného skla zaručuje odolnosť a elegantný vzhľad.

Dlhá životnosť batérie

Hodinky zabezpečujú nepretržitú prevádzku 5 až 7 dní, čo vám umožní sledovať svoj zdravotný stav a výsledky takmer týždeň. V pohotovostnom režime s vypnutou obrazovkou hodinky vydržia až 30 dní. Nabíjanie 230 mAh batérie trvá len dve hodiny.

Prispôsobenie

Inteligentné hodinky XO W8 PRO vám dávajú možnosť prispôsobiť si ich vzhľad podľa vlastného vkusu, čo vám ešte viac spríjemní každodenné používanie.

Hlasový asistent

Hlasový asistent založený na umelej inteligencii je ďalšou fantastickou funkciou inteligentných hodiniek, ktorá vám umožňuje vydávať hlasové príkazy na kontrolu počasia, nastavenie pripomienok alebo odoslanie správy. Vďaka tomu budete mať prehľad aj vtedy, keď máte zaneprázdnené ruky alebo telefón mimo dosahu.

Správy

Inteligentné hodinky XO W8 PRO vám umožňujú sledovať správy a oznámenia z aplikácií, ako sú WhatsApp, Facebook, Twitter, QQ a WeChat, bez toho, aby ste museli siahať po telefóne. Je to skvelé riešenie, keď cvičíte alebo sa staráte o dieťa.

Špecifikácie

Značka XO
Model XO-W8 Pro
Farba Čierna
Bluetooth 5.0
Aplikácia Wearfit pre 1
Vhodné platformy a požiadavky Android 4.4 (vrátane) a vyšší, iOS 9.0 (vrátane) a vyšší
MateriálZinková zliatina, tvrdené sklo, silikón
Nabíjanie Bezdrôtové
Obrazovka 2,01 palca, 240 x 296 IPS
Odolnosť voči vode>IP67
Batérie230 mAh
Pracovný čas 5-7 dní
Pohotovostný čas Približne 30 dní
Čas nabíjania 2h
Funkcie Hovory cez Bluetooth, NFC, monitorovanie srdcového tepu, hlasový asistent s umelou inteligenciou, hladina kyslíka v krvi, krvný tlak, teplota, počasie, pripomienka hovoru, pripomienka nečinnosti, pripomienka pitia vody, počítanie krokov, skenovanie kódov, Karuri, športové režimy, monitorovanie spánku, budík, stopky, vyhľadávanie telefónu, režim rozdelenej obrazovky, kalkulačka, výškomer, kompas, viacero štýlov tváre atď.
JazykyPoľština, ukrajinčina, ruština, angličtina, čínština, španielčina, portugalčina (medzinárodná verzia), francúzština, gréčtina, taliančina, indonézština, thajčina, arabčina, hebrejčina, vietnamčina, malajčina, rumunčina, holandčina, maďarčina (bez bulharčiny).
Hmotnosť 26.4g
Procesor HS6621
Senzor SC7A20
Pripojenie Áno
Interná pamäť 128 MB
NFCÁno
Vodotesnosť Áno
054607
30 položky
6920680845569

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product