• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS (sandstone)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS Smartwatch (pieskovec)

333,36 € (s DPH) 277,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS Smartwatch (pieskovec)

TicWatch Pro 5 GPS sú spoľahlivé inteligentné hodinky, ktoré vám poskytnú pohodlný prístup k najdôležitejším informáciám! Otočná korunka a prehľadný 1,43" displej OLED s mimoriadne nízkou spotrebou energie uľahčujú používanie. Výkonná batéria poskytuje až 45-dňovú výdrž a čip Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 zaručuje spoľahlivú prevádzku. Podporuje operačný systém Wear OS, ktorý okrem iného umožňuje platiť za nákupy, počúvať hudbu na YouTube a používať mapy Google. Má niekoľko športových režimov a kompas a GPS, ktoré vám pomôžu nájsť cestu späť, nech ste kdekoľvek. Ponúka aj niekoľko funkcií na sledovanie zdravia, ktoré vám pomôžu ešte lepšie spoznať svoje telo.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/1

Prehľadný displej OLED

Získajte rýchly a pohodlný prístup ku všetkým funkciám zariadenia. Inteligentné hodinky sú vybavené vysoko výkonným 1,43" displejom OLED. Má aj druhý displej, ktorý zobrazuje základné informácie, ako je čas, srdcový tep a spálené kalórie - a má mimoriadne nízku spotrebu energie. Je vyrobený z kvalitného skla, ktoré je odolné voči odtlačkom prstov. Navyše si môžete prispôsobiť jeho vzhľad a vybrať si až z 1 000 dostupných štýlov ciferníka.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/11

Až 45 dní používania

Používajte svoje inteligentné hodinky bez obmedzení a nemusíte sa obávať, že sa vám príliš rýchlo vybijú. Odolná batéria s kapacitou 628 mAh vydrží na jedno nabitie až 45 dní používania v základnom režime alebo až 80 hodín v inteligentnom režime. Vďaka inovatívnej technológii rýchleho nabíjania ju môžete nabiť na 65 % len za 30 minút, pričom 15-minútové nabíjanie vám umožní používať inteligentné hodinky celý deň!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/3

GPS na zápästí

S hodinkami TicWatch Pro 5 GPS ľahko nájdete cestu domov alebo objavíte úplne nové miesta! Inteligentné hodinky sa pripájajú ku všetkým 5 satelitným systémom - GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a Beidou. Poskytuje presné údaje o polohe bez ohľadu na to, kde sa nachádzate! Navyše má aj zabudovaný kompas - na nastavenie súradníc stačí jediný dotyk. Chcete vedieť, ako ďaleko ste od zvoleného smeru? Stačí zatriasť zápästím!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/4

Sledujte svoj srdcový tep 24 hodín denne

Získajte informácie o svojom tele kdekoľvek a kedykoľvek! Hodinky TicWatch Pro 5 GPS nepretržite monitorujú vašu srdcovú frekvenciu 24 hodín denne. Okrem toho vám inteligentné hodinky zašlú okamžité upozornenia v prípade vysokej alebo nízkej srdcovej frekvencie v pokoji alebo počas cvičenia, čím vám poskytnú úplný obraz o stave vášho srdca. Pokročilá technológia detekcie nepravidelného srdcového rytmu rozpozná širokú škálu srdcových arytmií vrátane fibrilácie predsiení a upozorní vás na potenciálne zdravotné problémy so srdcom v reálnom čase. (Poznámka: Táto funkcia nie je určená na diagnostiku alebo liečbu akéhokoľvek zdravotného stavu ani na iné lekárske účely).

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/5

Pre vaše zdravie

Preskúmajte najdôležitejšie parametre stránky o vašom zdraví v priebehu niekoľkých sekúnd! Inteligentné hodinky budú informovať vás o hladine kyslíka v krvi, strese, srdcovej frekvencii alebo o tom, či sa po tréningu potrebujete zotaviť, aby ste predišli zraneniu. Ponúka aj funkciu monitorovania spánku, ktorá vám umožní sledovať fázy spánku, frekvenciu dýchania a teplotu pokožky. Aplikácia Mobvoi Health vám poskytuje pohodlný prístup ku všetkým údajom.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/6

Pre športovcov

Beháte, bicyklujete alebo plávate? Hodinky TicWatch Pro 5 GPS ponúkajú viac ako 100 športových režimov, takže si každý nájde niečo pre seba. Inteligentné hodinky merajú aj vzdialenosť, ktorú ste prebehli, počet spálených kalórií alebo koľko poschodí ste počas dňa vystúpili. Pokročilé algoritmy a priebežná kalibrácia GPS zabezpečujú podrobné a presné merania, takže môžete dosiahnuť ešte viac. Inteligentné hodinky sú vybavené aj biometrom, ktorý monitoruje barometrický tlak a výkyvy nadmorskej výšky.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/7

Váš každodenný asistent

Uľahčite si každodenné činnosti! Inteligentné hodinky Mobvoi sú vybavené najnovším operačným systémom Wear OS od spoločnosti Google, ktorý vám umožňuje prístup k mnohým zaujímavým funkciám. Pridajte svoju platobnú kartu do služby Google Wallet a pohodlne plaťte hodinkami pomocou služby Google Pay! Môžete tiež počúvať svoju obľúbenú hudbu z YouTube, navigovať sa po meste pomocou Google Maps a prijímať/odmietnuť prichádzajúce hovory alebo prijímať oznámenia z aplikácie. Možnosti sú takmer nekonečné - presvedčte sa sami!

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/8

S dôrazom na detail

Hodinky TicWatch Pro 5 GPS sú navrhnuté pre maximálne pohodlie používateľa. Vďaka ergonomickému a ľahkému dizajnu ich na zápästí ani neucítite! Remienok inteligentných hodiniek je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke, takže sa nemusíte obávať podráždenia, a je vodotesný 5ATM, takže si ho nemusíte vyzliekať, ani keď plávate! Navyše má aj certifikát US-MIL-STD 810H, takže spĺňa najvyššie štandardy odolnosti.

Mobvoi/TicWatch-Pro-5-GPS-Sandstone/9

Súčasťou balenia je

  • inteligentné hodinky
  • Nabíjací kábel (USB-A/magnetický konektor)
  • používateľská príručka
Výrobca Mobvoi
Model TicWatch Pro 5 GPS
Displej 1,43" OLED
Rozlíšenie 466 x 466 326ppi
Operačný systém Operačný systém Wear OS od spoločnosti Google
Čip Qualcomm Snapdragon W5 + platforma 1. generácie nositeľných zariadení
Pamäť RAM: 2GB / ROM: 32GB
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.2 / WiFI: 2,4 GHz
GNSS GPS+Beidou+Glonass+Galileo+QZSS
Platby NFC Google Pay / 13,56 MHz
Senzory Akcelerometer, Gyroskopický snímač, Snímač srdcovej frekvencie HD PPG, Snímač SpO2, Snímač teploty kože, Snímač mimo tela s nízkou latenciou, Barometer, Kompas
Kapacita batérie 628 mAh
Výdrž batérie 5ATM /MIL-STD-810H
Prevádzkový čas 45 dní (režim ESSENTIAL), 80 h (režim SMART)
Použitie Mobvoi Health
Rozmery 50,15 x 48 x 12,3 mm
Hmotnosť 44.35 g
Farba Pieskovec
Materiál Kov + hliník + nylon so sklenenými vláknami
Materiál remienka Silikón
Šírka remienka 24 mm
053389
135 položky
6940447104548

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product