• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Joyroom JR-FT5 Fit-Life (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT5 Fit-Life (čierne)

42,66 € (s DPH) 35,55 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT5 Fit-Life (čierne)

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT5 Fit-Life sú vybavené 1,83" TFT displejom pre pohodlný prístup k oznámeniam. Umožňuje uskutočňovať a prijímať prichádzajúce hovory a tiež nepretržite monitoruje váš krvný tlak a pocit sýtosti. Okamžite vás upozorní na nové oznámenia a ponúka viac ako 80 športových režimov, takže si každý môže vybrať ten správny šport pre seba. Pozrite sa, čo vás ešte môže prekvapiť.


Prehľadný TFT displej

Inteligentné hodinky JR-FT5 sú vybavené 1,83" displejom TFT s rozlíšením 240 x 286 bodov, ktorý umožňuje jednoduchý prístup k oznámeniam. Navyše ponúka na výber rôzne dizajny ciferníka, takže si môžete vzhľad hodiniek prispôsobiť podľa svojich predstáv. Túto úlohu vám uľahčí ciferník na bočnej strane.


Prijímanie a uskutočňovanie hovorov

Už nemusíte siahať po smartfóne, aby ste prijali prichádzajúci hovor. Teraz to môžete urobiť zo svojich inteligentných hodiniek. Inteligentné hodinky vám tiež poskytujú prístup k zoznamu kontaktov, takže môžete uskutočňovať hovory.


Pre vaše zdravie

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT5 sú vybavené špeciálnym snímačom, ktorý nepretržite monitoruje váš srdcový tep, nasýtenie krvi a krvný tlak. Zaznamenáva aj údaje o spánku, takže môžete odstrániť zlozvyky a konečne sa dobre vyspať.


Viac ako 80 športových režimov

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT5 sú vybavené viac ako 80 športovými režimami vrátane: behu, golfu, tenisu, cyklistiky, basketbalu, baseballu a mnohých ďalších. Vďaka tomu si v nich každý nájde niečo pre seba. Presný snímač navyše zaznamenáva údaje, takže môžete sledovať svoje pokroky. Vďaka tomu si môžete tréning ešte lepšie naplánovať a rýchlejšie dosiahnuť požadované výsledky. Inteligentné hodinky sú tiež vodotesné podľa normy IP68, takže ich môžete používať bez obáv z namočenia.


Súčasťou balenia je

  • Inteligentné hodinky
  • Magnetický nabíjací kábel

Špecifikácie:

Výrobca: Výrobca: Joyroom
Model JR-FT5
Farba Čierna
Verzia Bluetooth BLE5.3+BT3.0
Čip Bluetooth JL7012/F6
Pamäť 64 MB
Vodotesnosť IP68
Dosah Bluetooth 10 m
Displej TFT
Uhlopriečka obrazovky 1.83"
Rozlíšenie 240 x 286
Kapacita batérie 300 mAh
Čas nabíjania cca 2,5 h
Pohotovostný čas približne 15 dní
Prevádzkový čas 7-10 dní
Nabíjacie napätie 5V⎓500mA
Rozmery 36,5 x 44,7 x 11,5 mm
Materiál silikón, zliatina zinku, PC+ABS
Rozmery popruhu 219 x 20 mm
Vhodné pre zápästie 50-220 mm
Hmotnosť cca 50 g
044884
76 položky
6956116717872

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product