• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (sivé)

28,07 € (s DPH) 23,39 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (tmavosivé)

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT3 Fit-Life sú vybavené displejom TFT a poskytujú kvalitný obraz. Na jedno nabitie vydržia až 10 dní a ich nabíjanie trvá približne 2 hodiny. Sú ľahké a pohodlné, takže ich môžete nosiť dlhší čas. Udržia vás v kondícii aj vďaka 20 športovým režimom a nepretržite monitorujú vašu srdcovú frekvenciu.


TFT displej

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT3 sú vybavené 1,83" TFT displejom, ktorý vám poskytne obraz v HD kvalite. Môžete na ňom ľahko čítať oznámenia, upravovať nastavenia a používať funkcie hodiniek. Zariadenie tiež ponúka výber z rôznych dizajnov ciferníka a ponúka možnosť vloženia fotografie podľa vlastného výberu, čo vám umožní ešte viac prispôsobiť vzhľad vašich inteligentných hodiniek.


Dlhá výdrž batérie

Obávate sa, že sa vaše inteligentné hodinky náhle vybijú? Už nemusíte! Zariadenie je vybavené batériou s kapacitou 150 mAh, ktorá poskytuje až 7 dní výdrže pri každodennom používaní a až 10 dní pri zapnutom šetrení energie. A v pohotovostnom režime vydrží približne 20 dní. Súčasťou balenia je magnetický kábel na nabíjanie zariadenia JR-FT3. Po približne 2 hodinách bude opäť pripravený na používanie.


Ľahký a pohodlný

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT3 majú ergonomický dizajn, takže ich môžete nosiť dlhší čas bez toho, aby ste sa cítili unavení alebo nepohodlne. Váži menej ako 35 g a má hrúbku 8,8 mm. Navyše sú vodotesné podľa normy IP68, takže si ich môžete vziať na tréning bez obáv z poškodenia.


Pre vaše zdravie

Smrtiace hodinky Joyroom JR-FT3 vám umožňujú monitorovať kľúčové parametre a rýchlo reagovať na alarmujúce príznaky. Nepretržite monitoruje srdcovú frekvenciu, meria krvný tlak a saturáciu krvi. Zaznamenáva aj údaje o vašom spánku, čím vám pomáha odstrániť zlozvyky.


20 športových režimov

Udržujte sa v kondícii s hodinkami Joyroom JR-FT3. Inteligentné hodinky sú vybavené snímačom pohybu a ponúkajú 20 športových režimov vrátane: bedmintonu, behu, futbalu, plávania, basketbalu a cyklistiky. Vyberte si ten správny šport pre vás!


Pohodlný prístup k funkciám a nastaveniam

Inteligentné hodinky Joyroom JR-FT3 vám umožňujú pohodlne prijímať a uskutočňovať hovory, fotografovať na diaľku - stačí jemne zatriasť zápästím. Prečítajte si oznámenia, nastavte budík alebo spravujte svoj hudobný prehrávač. Ponúkajú aj funkciu "nájsť smartfón", ak ste zabudli, kam ste ho položili.


Obsahuje

  • Inteligentné hodinky
  • Magnetický nabíjací kábel

Špecifikácie:

Výrobca Joyroom
Model JR-FT3
Farba tmavosivá
Verzia Bluetooth 5.1
Pamäť 43 MB
Vodotesnosť IP68
Dosah Bluetooth 10 m
Kompatibilita Android 8.0 alebo novší, iOS 12.0 alebo novší
Uhlopriečka obrazovky 1.83"
Rozlíšenie obrazovky 240 x 284
Kapacita batérie 150 mAh
Čas nabíjania 2 h
Pohotovostný čas 20 dní
Prevádzkový čas 5 dní
Čas prevádzky v úspornom režime 10 dní
Nabíjacie napätie 5 V, 500 mA
Rozmery Ciferník: 37 x 44,7 x 10,6 mm, remienok: 195 x 20 mm
Vhodné pre zápästie 105-175 mm
Materiál ABS + PC
Hmotnosť 35 g
044792
81 položky
6956116766870

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product