• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

42,21 € (s DPH) 35,17 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch GTH 2 (čierne)

Uľahčite si každodenný život so smart hodinkami Mobvoi TicWatch GTH 2! Inteligentné hodinky sú vybavené 1,72" dotykovým displejom TFT s rozlíšením 356 x 400 a umožňujú výber z viac ako 100 športových režimov. Umožňuje monitorovať srdcovú frekvenciu, hladinu kyslíka v krvi, spánok a telesnú teplotu. Poskytuje až 10 dní používania a ponúka množstvo užitočných funkcií, ako je ovládanie hudby a diaľkové ovládanie. Je tiež vodotesný podľa normy IP68.

1.jpg

Prehľadný dotykový displej

Veľký TFT displej s vysokým rozlíšením uľahčuje používanie inteligentných hodiniek a prístup k ich najdôležitejším funkciám. 2,5D zakrivené sklo zaručuje jasný a čitateľný obraz za všetkých podmienok. Pomocou špecializovanej aplikácie si môžete prispôsobiť vzhľad displeja výberom z viac ako 120 dostupných ciferníkov alebo nahraním vlastnej fotografie!

3.jpg

Viac ako 100 športových režimov na výber

Hodinky TicWatch GTH 2 budú dokonalým spoločníkom pri vašom tréningu! Zariadenie ponúka viac ako 100 rôznych športových režimov, napríklad intervalový tréning, volejbal, plachtenie alebo jogu. Priebežne vás informuje o počte krokov, prejdenej vzdialenosti a spálených kalóriách. Dostaňte sa do špičkovej formy s hodinkami TicWatch GTH 2!

5.jpg

Váš asistent zdravia

Jediným dotykom sa dozviete najdôležitejšie zdravotné parametre! Inteligentné hodinky monitorujú srdcovú frekvenciu a sýtosť až 24 hodín denne. Zariadenie navyše každú hodinu vykreslí graf vašej najvyššej a najnižšej srdcovej frekvencie. Meria aj teplotu s presnosťou na 0,1 °C. Ak vaša telesná teplota prekročí 37,3 °C, inteligentné hodinky vás na to okamžite upozornia.

12.jpg

Starajte sa o svoj spánok

So smart hodinkami Mobvoi TicWatch GTH 2 môžete zlepšiť kvalitu svojho spánku. Zariadenie sleduje fázy vášho spánku počas celej noci a zaznamenáva trvanie bdelosti, ľahkého a hlbokého spánku a fázy REM. Analyzujte podrobné údaje dostupné v aplikácii, odstráňte zlozvyky a užívajte si pokojný spánok každý deň!

15.jpg

Ešte viac možností

Pozrite sa, koľko ďalších možností vám môžu inteligentné hodinky GTH2 uľahčiť každodenný život. Hodinky vám umožnia pohodlne telefonovať aj bez toho, aby ste museli vytiahnuť smartfón! Môžete tiež ovládať svoj hudobný prehrávač alebo fotografovať na diaľku. Ponúka aj relaxačné dýchacie cvičenia a inteligentného hlasového asistenta - to všetko z vášho zápästia!

16.jpg

Až 10 dní používania

Užívajte si dlhé pracovné hodiny. Výkonná 260 mAh batéria vám na jedno nabitie poskytne až 10 dní používania. V prípade potreby môžete energiu ľahko obnoviť pomocou špeciálneho kábla s magnetickým konektorom, ktorý je súčasťou balenia. Nabíjanie hodiniek vám nezaberie veľa času - budú opäť pripravené na prevádzku už za 2 hodiny.

17.jpg

Navrhnuté s ohľadom na používateľa

Pohodlná a mimoriadne ľahká konštrukcia inteligentných hodiniek vám poskytne bezkonkurenčný komfort počas používania, na ruke ich ani neucítite! WyrJe tiež vodotesný podľa normy IP68 - takže si ho nemusíte dávať dole, keď umývate riad, tvrdo cvičíte alebo odchádzate z domu v daždivom počasí.

2.jpg

Súčasťou balenia je

  • Inteligentné hodinky
  • magnetický kábel
  • používateľská príručka
Výrobca Mobvoi
Model TicWatch GTH 2
Farba Čierna
Materiál remienka TPU
Materiál Kov
Displej 1,72" TFT
Rozlíšenie 356 x 400
Verzia Bluetooth 5.2
Kapacita batérie 260 mAh
Čas nabíjania približne 2 hodiny
Odolnosť voči vode IP68
Senzory Snímač srdcovej frekvencie, snímač pohybu, snímač nasýtenia krvi kyslíkom, snímač teploty pokožky, snímač dychu
Aplikácia Aplikácia Mobvoi Health
Rozmery 44,5 x 37 x 10,5 mm
Hmotnosť 39 g
041217
33 položky
6940447104425

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product