• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

63,94 € (s DPH) 53,29 € (bez DPH)
check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Inteligentné hodinky Mobvoi TicWatch GTH 2 (čierne)

Uľahčite si každodenný život so smart hodinkami Mobvoi TicWatch GTH 2! Inteligentné hodinky sú vybavené 1,72" dotykovým displejom TFT s rozlíšením 356 x 400 a umožňujú výber z viac ako 100 športových režimov. Umožňuje monitorovať srdcovú frekvenciu, hladinu kyslíka v krvi, spánok a telesnú teplotu. Poskytuje až 10 dní používania a ponúka mnoho užitočných funkcií, ako je ovládanie hudby a diaľkové ovládanie. Je tiež vodotesný podľa normy IP68.

Prehľadný dotykový displej

Veľký displej TFT s vysokým rozlíšením uľahčuje používanie inteligentných hodiniek a prístup k ich najdôležitejším funkciám. 2,5D zakrivené sklo zaručuje jasný a čitateľný obraz za všetkých podmienok. Pomocou špeciálnej aplikácie si môžete prispôsobiť vzhľad obrazovky výberom z viac ako 120 dostupných číselníkov alebo nahraním vlastnej fotografie!

Viac ako 100 športových režimov na výber

Hodinky TicWatch GTH 2 budú dokonalým spoločníkom pri vašom tréningu! Zariadenie ponúka viac ako 100 rôznych športových režimov, napríklad intervalový tréning, volejbal, plachtenie alebo jogu. Informuje vás o počte krokov, prejdenej vzdialenosti a spálených kalóriách. Dostaňte sa do špičkovej formy s hodinkami TicWatch GTH 2!

Váš zdravotný asistent

Jediným dotykom zistíte najdôležitejšie zdravotné parametre! Inteligentné hodinky monitorujú srdcovú frekvenciu a pocit sýtosti až 24 hodín denne. Zariadenie navyše každú hodinu zobrazuje grafy vašej najvyššej a najnižšej srdcovej frekvencie. Taktiež meria teplotu s presnosťou na 0,1 °C. Keď vaša telesná teplota prekročí 37,3 °C, inteligentné hodinky vás okamžite upozornia.

Dbajte o svoj spánok

So smart hodinkami Mobvoi TicWatch GTH 2 zlepšíte kvalitu svojho spánku. Zariadenie sleduje fázy vášho spánku počas celej noci a zaznamenáva trvanie bdelosti, ľahkého a hlbokého spánku a fázy REM. Analyzujte podrobné údaje dostupné v aplikácii, odstráňte zlé návyky a užívajte si pokojný spánok každý deň!

Ešte viac možností

Pozrite sa, ako vám inteligentné hodinky GTH2 uľahčia každodenný život. Hodinky vám umožnia pohodlne telefonovať bez toho, aby ste museli vytiahnuť smartfón! Môžete tiež ovládať hudobný prehrávač alebo fotografovať na diaľku. Ponúka tiež relaxačné dýchacie cvičenia a inteligentného hlasového asistenta - to všetko zo zápästia!

Až 10 dní používania

Užívajte si dlhý pracovný čas. Výkonná 260 mAh batéria vám na jedno nabitie poskytne až 10 dní používania. Keď to potrebujete, môžete ľahko obnoviť napájanie pomocou špeciálneho kábla s ms agnetikou, ktorú nájdete v súprave. Nabíjanie hodiniek vám nezaberie veľa času - približne po 2 hodinách budú opäť pripravené na prácu.

Navrhnuté s ohľadom na používateľa

Pohodlný a ultraľahký dizajn vám poskytuje jedinečný komfort počas používania, na zápästí ho ani neucítite! Je tiež vodotesný podľa normy IP68 - takže si ho nemusíte dávať dole, keď umývate riad, tvrdo cvičíte alebo odchádzate z domu v daždivom počasí.

Zahrnuté

  • inteligentné hodinky
  • magnetický kábel
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca Mobvoi
Model TicWatch GTH 2
Farba Čierna
Materiál popruhu TPU
Materiál Kov
Zobrazenie 1,72" TFT
Rozlíšenie 356 x 400
Verzia Bluetooth 5.2
Kapacita batérie 260 mAh
Čas nabíjania približne 2 hodiny
Vodotesné IP68
Senzory Snímač srdcovej frekvencie, snímač pohybu, snímač saturácie krvi kyslíkom, snímač teploty pokožky, snímač dychu
Aplikácia Aplikácia Mobvoi Health
Rozmery 44,5 x 37 x 10,5 mm
Hmotnosť 39 g
041217
1 ks
6940447104425

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product