• 3% zľava pri platbe prevodom
Smartwatch Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (Shadow Black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE Smartwatch (Shadow Black)

271,95 € (s DPH) 226,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE Smartwatch

Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE sú váš osobný asistent. Spĺňa normu odolnosti MIL-STD-810G, takže vás môže sprevádzať takmer všade. Je tiež vybavený GPS a barometrom, aby vyhovel potrebám náročných používateľov. Displej Gorilla Glass je odolný voči odtlačkom prstov a poskytuje jednoduchý prístup ku kľúčovým informáciám. Odolná batéria vydrží až 45 dní, takže je ideálny na všetky druhy výletov. Má celý rad funkcií na sledovanie zdravotného stavu alebo ju môžete použiť na platenie za potraviny, čítanie správ či počúvanie hudby na Spotify v režime offline. Pozrite sa, čím vás ešte môže prekvapiť!

3.jpg

Pohodlný prístup k informáciám

Inteligentné hodinky Mobvoi sú vybavené 1,4" duálnym 2.0 AMOLED Retina displejom s rozlíšením 454 x 454. Všetky najdôležitejšie informácie tak máte na dosah ruky. Okrem toho má obrazovka nízku spotrebu energie. Nastaviť možno aj jas.

11.jpg

Zabudované zariadenie GPS

Vyberte si pre vás najlepšiu trasu. Mobvoi Smartwatch majú prístup ku všetkým 5 satelitným systémom: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a Beidou, ktoré vám pomôžu naplánovať najlepšiu cestu, sledovať trasu a dostať sa do cieľa kdekoľvek na svete.

9.jpg

Odolná batéria

Inteligentné hodinky Mobvoi sú vybavené batériou s kapacitou 577 mAh, čo znamená približne 45 dní používania na jedno nabitie v režime ESSENTIAL a 72 hodín, ak zapnete režim SMART. Teraz môžete cvičiť bez obáv, že sa vám náhle vybije batéria.

6.jpg

Orange eSIM

Ďalšou výhodou inteligentných hodiniek je, že spolupracujú so SIM kartou Orange eSIM. Pripojte svoje inteligentné hodinky k účtu Orange a získajte prístup k aplikáciám, streamovaniu hudby, dátam o hovoroch a notifikáciám. Teraz môžete uskutočňovať a prijímať hovory priamo z hodiniek.

Silný výkon

Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE sa môžu pochváliť vysoko efektívnym výkonom a veľkou pamäťou. Má zabudovaný čip Qualcomm Snapdragon 4100 a procesor Mobvoi pre rýchly a spoľahlivý výkon. Okrem toho má zariadenie 1 GB RAM a 8 GB ROM.

7.jpg

Pre vaše zdravie

Inteligentné hodinky Mobvoi sú vybavené celým radom užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu sledovať vaše telo. TicWatch Pro 3 Ultra LTE meria nasýtenie krvi 24 hodín denne, 7 dní v týždni, monitoruje spánok, srdcovú frekvenciu 24/7 a hladinu stresu. Obsahuje aj dychové cvičenia, ktoré vám pomôžu uvoľniť sa. Okrem toho meria hluk od 30 dB do 120 dB a upozorní vás, ak je hladina hluku príliš vysoká, čím chráni váš sluch a nervový systém.

10.jpg

Pre športových nadšencov

Ak ste radi aktívni, inteligentné hodinky Mobvoi si zamilujete. Horolezectvo, beh, cyklistika, joga - tieto a ďalšie aktivity nájdete na hodinkách TicWatch Pro 3 Ultra LTE. Navyše sa neustále pridávajú nové športy, stačí aktualizovať aplikácie TicExercise a TicHealth na najnovšiu verziu. Okrem toho vám TicHealth poskytne kľúčové informácie o vašej kondícii a pokroku, takže môžete zvýšiť efektivitu tréningov a rýchlejšie dosiahnuť svoje ciele. Má aj barometer, ktorý vám meraním tlaku vzduchu poskytuje informácie o nadmorskej výške.

5.jpg

Ľahký a pohodlný

Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE sú o 29 % ľahšie ako predchádzajúce modely a kapacita batérie sa zvýšila o 40 %. Ergonomický dizajn inteligentných hodiniek navyše zaručuje dlhodobé pohodlie. Remienok je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke a vonkajšia strana je potiahnutá kožou. Pás je odolný voči extrémnym teplotám, chemikáliám, mastným tekutinám a oxidácii.

1.jpg

Pre takmer všetky poveternostné podmienky

Inteligentné hodinky Mobvoi sú pripravené na širokú škálu poveternostných podmienok. Bola opakovane testovaná a je odolná voči vplyvom počasia vrátane nízkych a vysokých teplôt, vlhkosti, slnečného žiarenia, nárazov, nízkeho tlaku, prachu a piesku. Môžete si ho vziať aj do bazéna, pretože je chránený stupňom vodotesnosti IP68.

12.jpg

Wear OS od spoločnosti Google

Inteligentné hodinky Mobvoi budú vaším každodenným asistentom. Umožňuje vykonávať platby pomocou služby Google Pay. Môžete tiež používať službu Google Assistant, mapy na získavanie dopravných informácií atď. Hudbu môžete počúvať aj offline v službe Spotify.

13.jpg

Prispôsobte si jeho vzhľad

Prispôsobte si vzhľad svojich inteligentných hodiniek Mobvoi. Zariadenie ponúka širokú škálu farieb, ktoré môžete nastaviť na obrazovke inteligentných hodiniek. Vyberte si 1 z 18 dostupných farieb a dodajte hodinkám TicWatch Pro 3 Ultra LTE jedinečný vzhľad.

4.jpg

Zahrnuté

  • inteligentné hodinky
  • Nabíjací kábel
  • používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca Mobvoi
Model Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra LTE
Rozmery 47 x 48 x 12,3 mm
Hmotnosť 41g
Farba čierny tieň
Materiál Nerezová oceľ, nylon so sklenenými vláknami, silikón, koža
Obrazovka Sklo Corning Gorilla Glass, povrchová úprava odolná proti odtlačkom prstov
Dĺžka popruhu 22 mm
Operačný systém Wear OS od spoločnosti Google
Chip Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100, procesor Mobvoi
Pamäť RAM: 1GB / ROM: 8GB
Zobrazenie 1,4" 454*454 326ppi Plnofarebný vždy zapnutý displej AMOLED + FSTN
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi:802.11b/g/n
GNSS GPS+Beidou+Glonass+Galileo+QZSS
Platby NFC Google Pay
Senzory Snímač zrýchlenia, gyroskop, snímač srdcovej frekvencie HD PPG, senzor SpO2, snímač mimo tela s nízkou latenciou, barometer
Kapacita batérie 577 mAh
Vytrvalosť IP68, /MIL-STD-810G
Prevádzkový čas 45 dní (režim ESSENTIAL), 72 dní (režim SMART)

031336
36 položky
6940447103909

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product