• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel HDMI 2.0 Baseus, 4K 30Hz, 3D, HDR, 18Gbps, 5m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Baseus HDMI 2.0, 4K 30Hz, 3D, HDR, 18Gbps, 5 m (čierny)

9,89 € (s DPH) 8,24 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Vysokokvalitný kábel 4K UHD

Kábel sa používa na prenos obrazových a zvukových signálov bez straty kvality. Použitím iba jedného kábla na súčasný prenos zvuku a obrazu sa znižuje počet káblov spájajúcich dve rôzne multimediálne zariadenia. Použite ho na vytvorenie filmových efektov u vás doma.


Funkčné a praktické

Kábel vám umožní pustiť obrazovku z notebooku alebo iného zariadenia a preniesť obraz na väčšiu obrazovku. Poskytuje najvyššiu kvalitu obrazu a zvuku. Ideálne nielen doma, ale aj v práci, na konferencii alebo v škole.


Kvalita 4K

Kvalita obrazu ako v kine je teraz možná aj u vás doma vďaka podporovanej kvalite 4K a 3D stereo. A vďaka možnosti prehrávania HDR môžete zachytiť lepší dynamický rozsah a viac detailov. Získajte ešte lepšiu reprodukciu špeciálnych efektov.


Vysokokvalitná konštrukcia kábla

Vďaka vysokokvalitnému káblu sa nemusíte obávať, že sa kábel rýchlo opotrebuje a bude ho treba vymeniť. Je vyrobený z materiálov odolných voči drobnému mechanickému poškodeniu. Kábel má tiež pozlátené konektory, ktoré zabezpečujú stabilný prenos signálu a robia jeho povrch odolným voči oxidácii a hrdzaveniu.

Špecifikácie


Výrobca Baseus
Kód produktu CAKGQ-D01
Rozhranie 2x HDMI 2.0
Podporované rozlíšenie 4K@30Hz
Šírka pásma 18 Gb/s
Verzia HDMI 2.0
Dĺžka kábla 5 m
Farba Čierna
Materiál Pozlátené zástrčky
022996
323 položky
6953156222540

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product