• 3% zľava pri platbe prevodom
Protective silicone case for GoPro Hero 11 Mini (SPS-001)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ochranné silikónové puzdro pre GoPro Hero 11 Mini (SPS-001)

6,09 € (s DPH) 5,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Silikónové puzdro Telesin pre GoPro HERO 11 Mini (SPS-001)

Silikónové puzdro Telesin určené pre kameru GoPro HERO 11 Mini je kľúčom k pohodlnému a bezpečnému používaniu kamery počas vzrušujúcich ciest, športových výkonov a nezabudnuteľných okamihov. Príslušenstvo má robustnú konštrukciu a je vyrobené z kvalitného silikónu, ktorý je šetrný k pokožke. Vďaka nemu si môžete byť istí, že vaše drahocenné zariadenie je chránené pred pádmi a poškodením pri každodennom používaní. Premyslené výrezy navyše poskytujú jednoduchý prístup ku všetkým kľúčovým funkciám fotoaparátu.

Telesin/SPS-001/3

Odolná konštrukcia

Jednou z hlavných predností puzdra Telesin je jeho odolnosť voči pádom a poškriabaniu, čo sa premieta do spoľahlivej ochrany vášho fotoaparátu. Príslušenstvo dokonale pasuje na kameru GoPro HERO 11 Mini a účinne zabraňuje poškriabaniu a mechanickému poškodeniu. Vďaka tomu sa môžete pokojne venovať svojim vášňam s vedomím, že vaše zariadenie je v bezpečných rukách.

Telesin/SPS-001/1

Vysokokvalitná konštrukcia

Vďaka mäkkému silikónu je nasadzovanie a snímanie puzdra z kamery hladké a bez námahy Presné nasadenie a dobre navrhnutá konštrukcia vám umožnia pohodlne používať všetky funkcie zariadenia, čo zaručuje úplnú voľnosť pri nahrávaní a fotografovaní.

Telesin/SPS-001/4

Jednoduché čistenie

Udržiavanie puzdra v čistote pre vás nebude problém. Jeho materiál je odolný voči nečistotám a v prípade potreby ho možno vyčistiť pod tečúcou vodou. Okrem toho je príslušenstvo ľahké (14,8 g), takže nebude predstavovať záťaž.

Telesin/SPS-001/5
Výrobca. Telesin
Model SPS-001
Kompatibilita GoPro HERO 11 Mini
Materiál Silikón
Rozmery 62 x 54 x 41 mm
Hmotnosť 14.8 g
053564
24 položky
6974944461392

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product