• 3% zľava pri platbe prevodom
Plastic protective case Puluz for Insta360 (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plastové ochranné puzdro Puluz pre Insta360 (čierne)

5,68 € (s DPH) 4,73 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Plastové puzdro Puluz pre kameru Insta360 (čierne)

Chcete bezpečne zachytiť zaujímavé okamihy s kamerou Insta360? S plastovým puzdrom PULUZ to bude možné! Je vyrobené z materiálov vynikajúcej kvality a zaručuje bezpečnosť vášho zariadenia. S PULUZ bude vaša kamera plne chránená a vy si môžete užívať vytváranie úžasných záberov!

02Puluz/PU866B/1

Premyslený dizajn

Premyslený dizajn plastového puzdra na fotoaparát Insta360 zaručuje vynikajúcu ochranu. Je vyrobené z kvalitného plastu a dokonale sa prispôsobí tvaru vášho zariadenia. Vďaka jednoduchej montáži a demontáži je používanie tohto puzdra mimoriadne pohodlné. Dôležité je, že táto pomôcka nezakrýva obrazovku fotoaparátu a poskytuje plnú funkčnosť a pohodlie. Navyše vďaka možnosti pripojenia k špeciálnej rukoväti získate ešte väčšiu voľnosť a stabilitu pri vytváraní úžasných videí.

02Puluz/PU866B/2

Zaručená bezpečnosť

To, čo plastové puzdro na fotoaparát PULUZ odlišuje, je jeho výnimočná odolnosť a špičková kvalita spracovania. Výrobok je odolný voči opotrebovaniu, čo znamená, že vám bude dlho slúžiť bez ohľadu na to, v akých podmienkach pracujete. Vykazuje tiež odolnosť voči nárazom a otrasom. Okrem toho puzdro poskytuje vynikajúci chladiaci výkon, takže sa môžete vyhnúť poruchám fotoaparátu spôsobeným prehriatím. Teraz môžete bezpečne tvoriť v akýchkoľvek podmienkach s istotou, že váš fotoaparát je plne chránený.

02Puluz/PU866B/4
Výrobca PULUZ
Model PU866B
Kompatibilita Insta360
Materiál Plast
Farba Čierna
055418
39 položky
5905316148543

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product